Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažko apie nuolaidas ir pirkinius visos tylit smile.gif
Nesinaudojat?
Aną dieną perėjau Akropoly batų pardes. Nenudžiugino... Su 30 % nuolaidom kainos apie 80-90 eur.. Beeet iš About You pajamiau fainus batus. Spalvos pavadinimas vien ko vertas - Gencijono spalva biggrin.gif Tokios dar nežinojau.

O šiandien einu išsinaudot vyro dovanotą čekį grožio procedūroms. Rinkausi tarp masažo karštais akmenim ir Hydrafacial procedūros veidui. Bet pasirodė, kad nebuvo man tinkamo laiko masažui. Kažką darys veidui. Sakė, bus gerai smile.gif
Atsakyti

Kaip suprantu, pas Gadget fotikas neveikia :D  

Mano liemenė, beje, irgi užsasgstoma. Iki pat kaklo. Mezgu pagal paveiksliuką. Kur, Gadget, pirkai liemenę? Jei man nepaeis, gal nupirkčiau užsakovei. Svarbu kainą teisingai pamatyt :rolleyes:​ 

Kokia nauda iš fotiko, kai iki detaliai fotyjamo objekto 7 km ir daug sienų?

Pirkau Aprangoj. Vaikas KAŽKUR padėjo ir jsu išbraukė mokyklon. Garsiai piktinosi, kad sninga ne pagal grafiką.Radau!! Pafotografuosiu.

Aš buvau lb užimta ir iškritus iš kultūros. Tai Grafą tik vakar pastebėjau ir sužiūrėjau. Puikus: vizualus, jautrus, tragiškas (likimas).

Atsakyti

Aš neseniai Londone lb puikiai apsipirkau. Dar Vilniuje HIOGL ilgus batus už 140 paėmiau. Itin patogūs.

Dabar dairausi, tai tik smulkių dalykiukų reikia. Pagrindines Kalėfines dovanas jau turiu.

Veidui atradau kobido :) Nu laaaaaabai puikus dalykas. Aišku, raukšlių, kaip ir celiulito, aš ir taip neturiu ;) Iki NM galvoju baseiną palankyti. O tai patinguliavau su galadineriais spalį, maaatosi.

Pirkit Lancome lūpdažius. Nuos.ta.būs. ir su magnetiniu laikikliuku, nuekada neatsidaro rankinėje. Mėgstu daiktus, kurie atlaiko mano tempą.

Atsakyti
Aš apie Kalėdas pradedu galvoti tik po gruodžio 08. Iki tol- nuo spalio galo 5 vnt gimtadienių doh.gif

Nu beveik 1,5 val valė, šaldė, minkė, drėkino smile.gif Minkšti žandai biggrin.gif
Kobido planuoju išbandyt, nes daug teigiamų atsiliepimų girdžiu smile.gif
Atsakyti

Aš kaip bebūtų keista, šiuo metu turiu du lūpdažius ir vieną Lip Volume  :D  tai kaip ir pakanka.

O su nuolaidom... įtariu, kad šiuo metu nieko tokio, ko negalėčiau nusipirkt vėliau, nereikia. Nu tiesiog. 

Nebent kailines šliures iš Flokati, jau baigia turimos nusinešiot,o laaaabai man jos patinka.

Atsakyti

Sveikos,

pas mane smulkmė ant virbalų - bepirštės.

Šilkmocheris+merinas.

Spalva kiek sumeluoti, nubalinta.

Priedas  received_1824130078357915.jpeg   261,48KB   0 Parsiųsta kartų

Mezgu lėtai, kokiam megztiniui jaučiu metų prireiktų. 

Bet šiuo metu viskas pas mane lėtai, buvau pasigavus kažkokią kvarabą per atostogas, 

taigi arba likučiai taip blogai veikia, arba tai, kad normaliai neišsveikau, vis atrodė reik lėkti, bėgti🙈

Atsakyti