Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš vieną žmogų suorganizuot or sudėliot moku. Jei jau du-vikas. Nesiorganizuoja  :D va pagal pastarąsias pora savaičių matos

O čia mūsų šiek tiek daugiaų nei du

Atsakyti

Tai š ir gaunas, kai nieks nemoka :D 

JurgitaK, vasaris?

Atsakyti

Vasario 15 ir 22 kol kas galiu.

Atsakyti

6  už 150 ar 12 už 350 tai matematika ta pati :D

Bet suprantu, apie ką mes čia.

Ne visai taip. Sakiau, kad 120-150 kubilas su pirtim bet kokiu atveju ir plius nakvynė. Ar mes būsim 2 ar 12 šita suma bus. O apildomai skačiuojasi nuo namo (nakvynių dydžio). Bet gal paieškojus mažesnių įmanoma rast ir pigiau.

Bet kokiu atveju, po naujų gal būtų lengviau. 

Ta pati vasario 15? 

Atsakyti

Nežinau, koks mėnulis mane paveikė, ale nusipirkau prisukamų virbalų rinkinį pas kiniečius :D  penkių ilgių valai-80, 60, 40, 30, 20 Numeriai nuo 2.2 iki 4.5. Pora yra trijulė, t.y. pačių virbalų vieno numerio yra trijų ilgių, normalus, trumpesnis ir trumpas. Viskas sudėta į dėklą.

Tai iš pirmo žvilgsnio visai neblogi, valas plonas, bet smagus, nesusisuka, sujungimai gerai susisuka, yra blokai užsukami, yra valų jungtys, yra rakčiukas. Gal šiek tiek smailoki. Bus matyt, kai pamegsiu, ar patogu. Kol kas vertinu visai sėkmingu pirkiniu. Kaina kaip kinams nėr maža-50 eurų, bet visam siuntiniui gavau 20 eurų kuponą, o visa kita siuntiny buvo visoki smulkiukai, tai visą nuolaidą duodu šitam rinkiniui :D . Ai, nu nebent ant dėklo pataupė, toks visiškai pigutis atrodo, turbūt greit apsilups.

Atsakyti

Su tuom ir sveikinu :).

Aš irgi pradedu šį tą pirkaliotis, kas reikalinga ir kam užmatau akciją. Kremai ir tonikai laukia paštomate. 1+1 buvo akcija. Šiaip brangūs (Cell Fusion C), bet labai labai išgirti, be to, ir kosmetelogė buvo rekomendavusi ir pardavusi pradžioje, tai dukrai daugiausiai taikau, bet manau ir pati naudosiu. Nes visko dvigubai :).

Temu kažko prisikrovus, labiausiai dėl balaklavos dviratininkui ten užėjau, dar pirštinių su liečiamais pirštais, kažkokių niekučių.

Vienai dukrai jau žinau, ką kalėdoms nupirkti. Bus antra dalis didelės manga serijos.

Bet daugiausia eina ant maisto...

Atsakyti

Labos

Pirties norėčiau, bet bijau įsipareigot, po pandemijos mano žiemos sunkiai prognozuojamos  :unsure:  Kažkaip imunitetas pasėdo ir nebepasitaiso. Šį savaitgalį irgi stengiuos su arbatom ramiai leist, kad iki pirmadienio atsistatyčiau. Lyg nesergu, lyg kabinas… Skauda krūtinę ir sąnarius.

Niuma, gali plačiau apie vištienos blauzdeles su ryžiais orkaitėj? Skaniai ir greitai gaminamai susiskaitė.

Kobido masažą atradau per tėtį  :)  Jis labai rekomendavo ir kuponą padovanojo. Patiko labai, reiktų dažniau pasilepint.

Grožio klausimu į manikiūrą nebeinvestuoju. Paprastą visada mokėjau pati pasidaryti. Kelis metus dariaus ilgalaikį lakavimą be pertraukų, tai dabar bandau savo nagus atsistatyt. Visada buvo gražūs ir tvirti, dabar tapo visiškai minkštučiai ir nutrupantys (net nenulūžta, tiesiog trupa). Atsižegnojau nuo ilgalaikio  :blink:

Mezgimo fronte susiuvinėju dryžių iš zauberball. Biškį jau pabodo jis man. Pradėjau purų didelį iš siūlų, kur dukra savo žaisliukus neria. Pirkom jai siūlus ir aš neatsilaikiau nuo gražių pastelių  :wub:

Dar tapyt mokaus. Dabartinėj mokykloj iš natūros mokausi matyti. Yrą ką veikt, bet progresas džiugina  :)  Sekantis bus mokytis su anglim.

Priedas  IMG_3781.jpeg   316,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lietuti, kepiau orkaitėj tik šlaunelių mėsą :) Su prieskoniai. Ryžius viriau puode.

Bet kažkada dariau ir orkaitėj vištienos gabaliukus  su ryžiais, tarkuotom morkom, vandeniu. Stikliniam uždentam inde. Panašiai, kaip plovas gaunasi. 

Atsakyti

Na ką, savaitgalis buvo ar nebuvo? 

Toks vaizdas, kad atsiguliau penktadienį ir atsikėliau pirmadienį :D 

Nors veiksmo šiek tiek būta...

Važiavom anytos 70 mečio proga į Georgian house. Įspūdžio nepaliko, toks sakyčiau tvirtas 6-tas, ir tas už chačiapurį.

Ta pačia proga ir daniška dukrytė buvo grįžus

Ir dar šunytė svečiuose buvo, gautą žaislą sudorojo per pora valandų iki skutų :D 

dar daniška dukra aprūpinta siūlgaliais bei žymekliais, adatom kojinėms..

Ir kažkokiu mistiniu apsipirkta prabangaus audinio sijonui :lol:  neklauskit kokiu būdu reik vietoj 51 pamatyt 15, ir tik prie kasos suprast, kiek tie tavo 1.5 kainuos... jau kaip ir vėlu buvo atsisakyt :oh: 

Audinys labai gražus, languotas - planas buvo sijonas, pusilgis klostuotas, tai dabar nežinau, ar išdrįsiu rizikuot pati siūti-a vdrug nepavyks, tai baisiai gaila bus. Bet mokėt siuvėjai irgi kažkaip ranka nekyla :lol: 

Nėr čia ko po savaitgalio su anyta tikėtis adekvataus smegenų darbo :mad2:​ 

Atsakyti
Katukai, jei dukrom išleistuvines sukneles pasiuvai, tai ir sau sijoną pasisiūsi smile.gif

Tvarkiau, skalbiau, valgyt dariau, mezgiau. Iš namų niekur nėjau. Kažkaip taip praėjo savaitgalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 11 lapkričio 2024 - 14:07

Aha, aš irgi iš namų nėjau ir dėl to buvau labai laiminga. Labai to trūko. Aišku, skalbyklė, džiovyklė, viryklė, orkaitė dirbo atsakančiai, bet ir daug laiko sau turėjau.Įveikiau antrą pirštibę, beliko 2-os nykštys. Dar baisesnis krapštukizmas, nes mažam plote. Truputį skarą pajudinau, gavau siūlus karių kojinėms ( kaimynė mezgėja paėmė iš Saulės siūlo, jie parėmė projektą), megsiu abi kartu, atnaras numezgiau. Nemažai serijų "Gilmoro merginos" serialo sužiūrėjau. Norėtųsi, kad savaitgalis tęstųsi :). Ale susirumpinau darbo dieną masažu - išnaudojau kolegės kuponą :). Šįkart giluminis masažas - labai patiko, sėdžiu su arbatėle apsipatenkinus :) 

Maisto yra ( žemaičių blynai nuo vakar, vištienos ir pupelių sriuba), galėsiu anksti pradėti megzti. Jeigu, aišku, labai netrukdys įsikirptas kairės rankos smilius. Neklauskit, kaip sugebėjau :oh: . Net išsigandus buvau, kad bėdos su kraujo krešėjimu, ilgai nenustojo, nors laikiau ilgai prispaudus.

Katukai - ką visgi dovanojot anytai? Ir džiaugiuosi, kad savo gimtadieniui nepasirinkau tų gruzinų namų, nors labai svarsčiau. Mano anytai, pasirodo, šiemet 80 :oh: . Nieko ji nenori ir turbūt nešvęs, bet kažką daryti reikia. Nežinau, kuo nudžiuginti, o norėčiau.

O sijoną pasisiųsi, tu gi talentas. Priminei, kad mano prabangus languotas audinys sijonui jau gal 10 metų guli...jeigu kandys nerado dar jo. Reikia patikrinti, pravėdinti. Ir gal nunešti kur pasiūti, kaip tik sezonas jam būtų.

Atsakyti

Dovanojom naują skalbenkę vistik. Nu senoji jau visai senoji, 23 metų, nors ir veikianti, bet toks vargelis. Tai nieko prabangaus nepirkom, šovėm bele ką, LG berods, tik su didele talpa ir tipo "protinga"- vandenį pagal skalbinius normuoja. Iš pradžių buvo mintis kartu su džiovykle, ale sužinoję, kiek laiko užima ciklas ir kiek elektros sunaudoja- atsisakėm. Gan svarbu buvo gabaritai, tai pagal tai dar išsirūšiavom.

Sijoną tą gal ir pasiūsiu, bet reik biškį pakvėpuot, o tai spaudimas sukyla ištraukus tą audinį ir prisiminus kainą :D 

Atsakyti