Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, o kokio prieinamo (prieini ir nueini :D ) masažo nori?

Aš po visų kalbų pasitikrinau ir radau kobido kuponą. Kitai savaitei užsiregistravau. Dabar bus ko laukti. :)

Atsakyti

Limit, Inga, su kuria sportuojam ir kuri mane sykį išgelbėjo, kai negalėjau paeiti , masažuoja. Aš tai namuose buvau, nes man arti. Bet ir kažkokiam salone dirba. Turiu dar vieną pažįstamą, kuri Šiaurės miestelyje prie Rimi, puikiai masažuoja, tik čia jos šalutinė veikla, pati niekaup neprisiruošiu pas ją, nes po darbų tik galima. Masažo mieste esu lankius su gera akcija. Matančias rankas kažkaa gyrė. 

Atsakyti

Klausimas- pirtis.

14 d nubalsavusių 6 vnt. Ir dar dvi-trys galbūt online prisijungs, bet... jei ne? Ar darom šįmet, ar kitiems metams paliekam? Kad ir sausiui ar vasariui? 

Atsakyti

Kadangi 12.14 jau nusipirkau bilietus į koncertą, tai balsuočiau už atidėjimą - anksčiau ar vėliau. Bet panašu, kad 10 jau ir šiaip nebesurenkam. Tada gal geriau ieškoti mažesnės erdvės, kažko atsisakyti ( kubilo?) ir susibėgam tos, kurios tikrai norim kad ir kitu formatu? Nebuvau Birštone, bet visai viliojančiai ir ta opcija atrodo.

Atsakyti
Jeigu iki 10 žmonių, tai ir pirčių kainos būna pigesnės nei 350 eur. Dažniausiai. Bet kokiu atveju kubilas plius pirtis bus apie 120-150 ir plius nakvynė. Galiu dar mažesnių paklausinėt apie Kauną, nes vis bent 12ai ieškodavom. Birštone vien nakvynė turbūt apie 25-35 kainuos žmogui. Nebent kokį didesnį butą ar du paieškoti. Bet tada vis tiek aš asmeniškai labiau pirties norėčiau smile.gif
Atsakyti

Mano Samsungas nusprendė, jog nuo šiol jis bus iphonas :lol:  visiškai pakeitė valdymą nebeliko mygtukų, dabar panašiai kaip iphone langai ir tarp langų ir soc tinkluose. Tai spėkit, įpročiai gi jau susiformavę, net naudot norisi mažiau, nuolat kažko ten primalu. Užtat koks smegenų treniravimas :oh: 

Man rodos, pas mus nebeliko lyderio, dė to ir renginių organizacija nevyksta, nes vis galvojam kad kažkas kitas tuo užsiims :hihihi: bet pasisakyt galiu :flirt2:  nors tikrai nedalyvauju visose pirtyse, bet turbūt su pirtim ir kubilu geriau, vis šioks toks veiksmas, nei vien sėdėt ir megzt. Mažesnis dalyvių skaičius galbūt lemtų patogesnę mezgiminę lokaciją-sofkutę ir panašiai, bet didesnė kompanija smagiau

Tik gal kelčiau į sausį ar net vasarį, nes sausis irgi gali būti įtemptas. Birštonas net nežinau, ar tinkamas, bet gal būtų irgi smegenų treniravimui neįprastas veiksmas

Atsakyti
Katukai, ne organizatorių, bet dalyvių smile.gif
Man nesunku organizuot (taip taip, pamubėjau pernai, kad gal paskutinė pirtis), bet pinigų skirtumas ar 6 renkamės, ar 12 ir daugiau smile.gif

O aš su drauge šiandien keliaujam į jaunystės laikų koncertą smile.gif Airija. Atsimenat?
Atsakyti

Airija ir Nojus ? Labai patiko kažkada♥.

Niuma - organizatorius ir lyderis biškį skiriasi niuansais :). Ir lyderio pirties atveju tikrai biškį trūksta. Aš tikrai daug ką galiu organizuoti, bet vengiu lyderystės , nes labai nemėgstu nesulaukti palaikymo, reakcijų. Dėl to realizuoju savo organizacinius gebėjimus darbe, o kur reikia lyderystės - stumiu į priekį vadovę :)

Ar sausis, ar vasaris, nėra labai didelio skirtumo. 

Visa dieną sutemę, smegenys nesupranta, kas darosi. darbo pabaiga pagal jas jau seniai turėjo ateiti. net nepradėjus dirbti  :B . Labai nieko neprisimenu šiadien, ką reikia padaryt iš ilgalaikišesnių darbų, kai nieko nėra degančio. Megzt irgi neleidžiu sau. vakar žiauriai miego užsimaniau, išjungiau kompą, žiūriu, kiek valandų - 9 :oh: .  Vyko dar matematikos kovos miegamajame, tai nebuvo kaip eiti gulti, o ir galvoj netilpo, kaip galėčiau taip anksti, nors noriu. Tai dar megztelėjau, tik be ekrano.  Pastūmėjau biškį skarą į priekį. O dar man pačiai reikia naujos skaros/kakluošalo kokios nors, nes seni jau atgyveno, kai ką ir kandys apkramtė.

Atsakyti

6  už 150 ar 12 už 350 tai matematika ta pati :D 

Bet suprantu, apie ką mes čia.

Atsakyti

Aš tai be nuomonės. Prisiderinsiu. Man visaip gerai.

Kablys tęsiasi. Šį kart smarkiai ryškus oranžiškai raudonas megztukas sau pusiau anglišku stulpeliu. Įdėjau kambariukan

Atsakyti

Qqte, apie tai ir kalbu, kad visos nori prisiderinti prie kažko, ką kažkas sugalvos ir sudėlios. 

O tai kas tas, kuris dėlioja?

Atsakyti

Jei pirtis po naujų, tai man sausis netinka.

Atsakyti