Aš su Liniukos buvusio darbo bendravarde kolege kovoju visai dirbt nenori.
Niuma, tai kad pilnatis bus tik lapkričio 15.
Katuk, kurio darbo? BB?
EIP
Oi net pamiršus apie tokį buvau
Galvoju ar tebedirba dar tavo bendravardė, apie kurią galvoju Vaida K?
Niuma, tai kad pilnatis bus tik lapkričio 15.
Tada priešpilnis.
Dar baisiau.
Oi net pamiršus apie tokį buvauGalvoju ar tebedirba dar tavo bendravardė, apie kurią galvoju
Vaida K?
Tavo bendravardė dirbt nenori, ne mano ji pastoviai su pirkimais dirba, ir jau senokai
Niuma, neskubėk gyventi dar net ne priešpilnis.
Bet gal kokios magnetinės audros sakykim
Šiaip neprašvinta . bet aš viena namie ramiai šiandien, tai visai laiminga, niekas ant nuospaudų nemina. nebent pareiga sugalvoti, ką pagaminti. ir ne tik sugalvoti, bet ir realizuoti
. Nuo 11 val verdu sultinį iš kalakuto kaulų. Bet verdu tai be minties, ką su juo darysiu, tiesiog geras daiktas ir kaulų atliko, kai vakar vyras kalakutą į šaldiklį supakavo.
Vakar diena buvo labai pozityvi ir darbinga, susitikom su kolegėm, prisiplanavom naujų darbų ir ofise šį tą nudirbom. O tada variau išnaudoti čekį į Bokšto spa. Tai buvo labai juokinga patirtis, grįžau išsišiepus. Juokinga dėl manyje prasiveržusios saviironijos . Nes ten tokia superfaina turčių irštvutė. Už savo pinigus eičiau, jeigu neturėčiau kur jų padėt. Man juokinga išvis tokioje vietoje atsidurt buvo. Atmosfera faina, pasitiko, palydėjo, miela. Buvau užsisakiusi atpalaiduojantį masažą su magnio geliu. Tai masažistė pradėjo varyt reklamą savo autorinių ritualų, kurie brangiau kainuoja. Taip man ne į temą... Kai man atrodo, kad niekas išvis nevyksta, o ji mat gydo žvilgsniu ir minčių galia
. Žodžiu, pudrino man smegenis, o man buvo linksma. Paskui viena pasėdėjau ant foteliuko su arbata labai fainoje erdvėje. 2 puodukus arbatos ta proga išgėriau. Tada paklaidžiojau rūsiuke ir iš to pakikenau. Nežinojau, kur chalatą su tapkėm palikt. Užsirašiau pas kitą meistrę giluminiam masažui kitą savaitę, nes kolegė atidavė savo nepanaudotą čekį
. Ir parėjau išsišiepus per Paupį. Nekasdieniška man patirtis. Bet buvo faina skirti laiko sau. Tai skųsti negaliu
.
Šiandien niekas netarė galutinio žodžio, JurgitaK nepasisakė, tai morališkai aš jau neketinu susitikti. Mėgstu iš anksto žinoti ir pasiplanuoti. Panašu, kad tiesiog daug kitų prioritetų, nebėra tokio didelio poreikio bendrauti, kaip anskčiau.
Jurgitak šią savaitę meškinas savo guolyje. 🤦♀️ Mane, turbūt, cepelinų spalvos dangus veikia. Šią savaitę dar nebuvau iškėlus kojos iš namų. Šiandien tik miegot. Saulės reikia. Ir dukra dar paerzina Itališku oru. 🤦♀️
Aš tai pastebėjus jau seniai, kad kai koją iškeli iš to meškos guolio, t.y. namų, tai, pasirodo, kad tam lauke nieko baisaus ir net saulės netrūksta . Bet jo, vakare dabar noriu tik ant sofutės su mezginiu, jeigu taip nuoširdžiai.
Sugalvojau - troškinsiu kopūstus ir dešreles.
O dabar važiuosiu Emilio iš baseino pasiimt. Nuvažiuoja pats, bet niekaip nenori pats autobusu grįžti. Bet bus proga prasukt pro parduotuvę maisto ir skalbimo. Net duonos nebelikę