Kapseikiuk, keliauji?
Kacumota, fainas bajeris
Sriubinamės. Kurioje konkrečiai vietoje renkamės, parašykit per mesengerį, kas pirmoji nuvažiuos.
the natural deodorant. Man labai lengvai nusiplauna pirštai.
Su Limit buvom susitikę sporte, atrodo, kad ji nebegalės -gal pati parašys -, tai aš būčiau visgi už sriubos atidėjimą kitai savaitei. Nes ir pati vos rankas ir kojas pakeliu po sporto, tai labiausiai horizontalioje pozicijoje norėsiu pabūt po darbų.
Nu ok. Gal kitą savaitę ir daugiau norinčių bus. Tai atidedam
Atidedam
Kaip taip tylios?
Šiandien toks penktadienio jausmas, tik rutina ne penktadienio. Pranešė ryt/poryt audrą, tai gal kapų aplankymą atidėti sekmadieniui. Aišku, sekmadienį nebus jau to degančių žvakučių grožio sutemus. Reikia pasvarstyti.
sveikos
valio savaitgalis
planavom i kaimą ryt bet jei audra tai nevažiuosim
vakar kai pramušė ant pirkimo tai dar vieną babiną nukoviau supergeelong tamsiai raudoną (planuose petite knit suknelė)
nu ir pora aprašymų
vieną tokį paprastą pusiau anglišku stulpeliu savo ryškiai oranžiškai raudonai babinai
ir suknelę tą
nu ir parėjus namo pasimezgiau tam megztiniui mėginuką..nu nors cypk kaip noriu pradėt, ale negalima. Pirmiau reik žalią vyrišką baigt ir dar pusę rankovės kašmyriukui vienam damegzt o jau tada taaa
nu kažkoks super turbo įkvėpimas nebe kojinėms
Qqte, atsimezgei kojinių ilgam Net pavydu tavo užsidegimo
Mano kaimynė pradėjo megzt, prašo pamokų kaip reglaną megzt. Tai būsiu ne mezgėja, o pedAgogė
Oras jau šiandien š Važiavau gėlių į šeškinę, nu tai jo majo
Lyja, viskas blizga, mašinų belia kiek
Šiandien niekur nevažiavau. Dirbau iš namų.
Ai ne, meluoju,važiavau iki kaimo pardės, nieko neįprasto nepastebėjau. Šlapia, bet jau nebelijo.
Qqtės užsidegimas net įkvepia! Einu pamegzti!
Beje mano šuns megztukas patyrė fiasko. Reikia būtinai turėt užsakovą šalia. Maniškis gavos neproporcingas, vietom per mažas, vietom per didelis. O primatuojant tai dar toookia kančios perkreipta nesuopračio pilna mordočka žodžiu, kol kas ne, bet ateity planuoju kitą modelį, kokį nors užsegamą kur nors, kad mažiau tą gyvūną kankint. Ir šiaip, man tie rūbai gyvūnams toks šiuolaikinio miestiečio išmislas
jie gi turi kailinukus, kam jiems tie rūbai
Katuk, tai ir šunį išmatuot reikia prieš mezgant. Mes rūbą lietingą rudenį ir žiemą kai pliurzė naudojam, kad po to nereiktų viso šuns plauti po pasivaikščiojimo. Mūsiškis turi “sijoną” iš kudlų, tai apsaugo nuo purvo. O dėl šilumos, gal tiems bekudliams reikia rūbo.
Rūbas apsaugo nuo purvo ir nuo sniego prisivėlimo.
Labas vakaras,
Šiandien dar nemezgiau. Vėjas žvakes dekoracijose užpūtinėja.
Šunis buvo išmatuotas. Ne mano, tai dėl to negaliu būt tikra už teisybę
o dėl purvo/sniego tai gal geriau ne megztas tada išvis?
Ai, dar apie žvakelių keliones. Turiu planą šeštadieniui, bent jau lietaus nežada, nors tie vėjo gūsiai irgi baugiai atrodo