Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Ma paskutiniu metu geriausias dezadorantas  https://www.drogas.l...-ml/p/BP_516521

Nesigilinau  per daug į tas sudėtis ir sveikumus, bet man veikia. O dėl visokių prabangių ir sveikų, paieškų, bijau, kad nutiks, kaip Restar pasakojo. Jaunystėje  dauguma padėdavo, o dabar   nuo kažkurio amžiaus ar tai prakaitas kažkoks bjaurensis pasidarė, ar dezadorantai suprastėjo, bet  kiti tradiciškai esanti p eiliniuose prekybos centruose negelbėja. Tai bijau , kad kokie ten supernetūralūs dar labiau negelbės. O vaikščiot smirdančiai nesinori.

Anyta ir mano gera. Yra dalykų, kurie nervina, bet jie daugiau jai pačiai kenkia.

Sriubintis šiandien negaliu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: [b!]Šiandien[/b!], 07:16

Labas rytas 

Tai sriubinamės kas galim?

Atsakyti

Sriubinamės, jeigu netingim :). Spėju, oras gali labai pabjurti vakarop. Tik, please, NE Panoramoje. CUP, Europa ir pan tinka.

Atsakyti

Aš passs.

Blyn, nesakau, kad labai prastai jaučiuos po tų skiepų. Bet nu žiauriai šalta buvo naktį. Ne drebulys, o ledinės rankos, kojos, nosis... nieks nepadėjo. O kai galūnės šaltos, aš negaliu užmigti. Tai esu praktiškai be miego. O dar ir šiaip toks lengvas  silpnumas. O dar ir reikalų turiu neatidėliotinų..

Atsakyti