Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, nesijaudinti, tiktai nesijaudinti.
Manęs trys variantai laukia (tikiuosi) biggrin.gif
Nieko nepakeisi absoliučiai. Arba sueis biolaukai, arba ne.
Man su mano anyta pradžioj buvo įtampėlė. Dabar gal net geriau nei su mama sutariu, nes neturim viena kitai jokių pretenzijų ir lūkesčių. Padeda, o proto neknisa smile.gif

Taip... Iš mezginių temos - apie 75 cm baktusas metinukui- pakankamas ilgis ar link prismaugimo? biggrin.gif Siūlo daugiau neturiu, nebent daryčiau su mėlyna spalva pramiksavimą kitokį.
Atsakyti

Niuma, bliiiin, prismaugimui....

Atsakyti

Jurgitak, manau, kad visiems neįtiksi :D aš va, anyta netapsiu, tik uošviene.

Šiaip, manau, išsilavinusiam žmogui, turinčiam ką veikti, tas negresia. 

Net nežinau, kaip apibūdinti, kas tame žmoguje, jo elgesy, sukelia man tokią būseną. Perdėtas rūpestis visiškai nesiklausant kito turbūt.   Kai turi nuomonę visais klausimais, ir visi turi jos klausyt. Bet deja, pati nenori pasirūpinti savim. 

Atsakyti

Labas rytas,

Aš tai su anyta sutariu 100 kartų geriau nei su savo mama :D

Tai ar planuotume trečiadieniui ką nors?

Išeiginėms praneša fui orą  :rolleyes: Galėtų dar leist pasidžiaugt šituo nuostabiu rudeniu  :wub: 

Dėl dezodorantų - man pats geriausias tas alūno akmuo, nors nepatogu su juo, bet va jau n metų nekeičiu. Rusnei nepatiko, tai jai vis ieškom geriausio varianto. Buvau iš Manilla rutilinį pirkus ir sau progiebiau, bet visiškai man nepatiko, absoliučiai neveiksmingas ir tas lipnumas, kaip katukas minėjo man nea  :rolleyes: Vasarą iš Uoga uoga vėl abiems užsakiau. Tai aš galiu toleruot, nors man kvapas per stiprus, aš mėgstu viską be kvapų :D O Rusnei visai nepatiko ir greit baigėsi jai  :hmm: Sakė, jai tepė rūbus, ta popierinė pakuotė nepatogi buvo. Prieš keletą metų esu neblogą rutulinį radus, bet paskui dingo iš parduotuvių ir neišsisaugojau, koks ten buvo. Dabar nupirkau jai kažkokį gelinį iš Drogo, ekologišką. Reiks paklaust, kaip patinka jai.

Apie aliuminio indus esu girdėjus, kad negerai, nors vyro kaime tai tokius pagrinde naudojo ir dar dabar naudoja :rolleyes:  O kaip au aliuminio folija? Irgi nenaudojat maistui? Aš kažkada faršą iš neišmanymo buvau folija pridengus, gal jau pasakojau, kaip faršas suėdė tą foliją  :blink:  :lol:  :lol: Paskui mano chemikas man paaiškino, kokia ten reakcija įvyko  :oh:​ Bet šiaip aš naudoju maistui.

Atsakyti

Tai rašomės, kam tinka trečiadienį tiktis:

1.JurgitaK

2.Restar

3.

4

...

Aš tyliu apie dezodorantus. Man patiko Liniukos mokslininkės žinutė labiausiai. Nes daugybė natūralių dezodorantų guli nenaudojami - neveiksmingi man. Aš tai aš, nusprendžiau sau, kad niekas man neveikia be Rexonos kieto ar kokio vyriško Old Spice  :B , mirsiu, tai mirsiu :D. Bet kai prireikė mergaitėms, tai ėmiau ieškoti ko nors ypatingai sveiko. Tai išmesti pinigai daugumoj atvejų, pavargau eksperimentuoti ir kankintis. Dzin man bet koks lipnumas, nesu jautri, nejaučiu, bet ko nekenčiu, kai imu smirdėti greitai  :oh: . Tai sena gera Rexona nepaveda niekada  :B .

Anyta mano gera. Manau, ir aš tokia būsiu :). O jeigu ne super didelis vaibas, tai nu ką - nebūtina perdaug bendrauti, svarbiausia - neaiškinti kitiems, kaip gyventi.  Kadangi tingiu tai daryt, tai nesunku patylėt :). Biškį negalioja saviems vaikams :).

Atsakyti

Restar, 29 Spa 2024 - 12:11, parašė: Anyta mano gera. Manau, ir aš tokia būsiu :). O jeigu ne super didelis vaibas, tai nu ką - nebūtina perdaug bendrauti, svarbiausia - neaiškinti kitiems, kaip gyventi. Kadangi tingiu tai daryt, tai nesunku patylėt :). Biškį negalioja saviems vaikams :).
Muhaha
Atsakyti

1. JurgitaK

2. Restar

3. Limit

4.

5

Atsakyti
Aš daug metų rutulinius oriflameinius naudoju. Pagal nelipnumą ir jausmą. Jeigu nebūna akcijos arba pamirštu nusipirkt, tai rexoną jamu.
Atsakyti

Gaila, bet sriubintis neišeis šią savaitę. Turiu amerikonišką auditą vakarais :B​ 

Atsakyti

1. JurgitaK

2. Restar

3. Limit

4.qqte

5

Atsakyti

Jurgitak, Gal We love the Planet? Prisiskaičiau gerų atsiliepimų, bet ar tikrai nėra nepatogu kaskart rankytes mozotis? Ar jis bent lengvai nuo rankų nusiplauna? Jei šio gamintojo, tai jie dar ir pieštukiniais prekiauja – tokį buvau besusigundanti pabandyti, bet tada radau neigiamą komentarą, kad ta ekologiška popierinė pakuotė (įtariu, kad kažkas panašaus, kaip minėtoji Uoga Uoga) itin nepatogi, niekas ten nesifiksuoja, tai jei galiausiai vis tiek tektų rankas teptis, gal geriau iš elegantiškos dėžutės. :mastau:

Gadget, ačiū už vaizdinę medžiagą, bet kiek matau iš užrašo, tai ko gero alūno pagrindu – nesuprantu aš jo ir gal net kiek baltai pavydžiu, kam tokie veikia. :) Ir Margaritos, tiesą pasakius, nelabai suprantu – kažkada turėjau, tai teko taip... suvargti.

Katuk, šitas nematytas – ačiū, deduosi domėn. :)

O su Rexona mano draugystė galutinai nutrūko gan seniai, perskaičius smulkiomis raidytėmis "made in Russia".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 29 spalio 2024 - 19:07

Restar man sutaupė laiko! Daug! Pasirodo, Danesoje yra stručio plunksnų juostelių, ir puikesnėmis nei Rygoje kainomis.

Mezgu dvigubu greičiu.

Atsakyti