Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika, o ką vyras ruošiasi imti į didelį bagažą?

Atsakyti

Mane Terezza koučino pakuotis. Jos lygis - maždaug Everesto. Būtinai turiu tapkutes arba jogos kojines neslystančias, ir kitą porą batų nei ant kojų. Apatiniai, priežiūros ir deko kosmetika, kvepalai 50 ml (atomaizeriai man nepasiteisino, prateka) - į rankinį bagažą. Viršaus variantų - kiek dienų, apačios dienos perpus.

Atsakyti
QUOTE(Kapseika* @ 2024 10 26, 15:09)
Nu va toks teorinis klausimas, ar skrendant 7 d. į vasarą  reikia to didelio bagažo, ar užtektų rankinio plius kuprinės. Taip esu keliavus 10 dienų, na ir sutilpau.</p><p>MB burzgia, kad jau laikas užaugti ir keliauti ne kaip studentei.

Smalsu, kiek kainuoja normalaus bagazo kelione? Ir kokiomis avialinijomis?
Mano vyresnysis buvo atvaziaves kelioms savaitems broli priziureti, nes mes su vyru vienu metu turejome komandiruotes. Teko jam pirkti paskutines minutes bilieta, tai mokejau 80€ uz normalu lagamina i viena puse. Pigiau ta bagaza pastu atsisiusti dry.gif
O siaip pritarciau vyrui.
Atsakyti

Didelis lagaminas pasiteisina, jei norisi kosmetikos pasiimt ir nesukt galvos dėl skysčių kiekio (kūno kremas ir pan.). Ir dar, jei norisi daugiau lauktuvių ir kažko sau parsivežt, tada dėl svorio atgal nereikia sukt galvos. O šiaip į 10 kg galima sutilpt ir su vakarinėm suknelėm ir papildomais batais.

Atsakyti

Patirties neturiu kelioninės, bet kadangi man sunku nuspręst ko norėsiu apsirengt po savaitės, tai imčiau bagažą :D  vien dėl tos galimybės turėt pasirinkimą

Yra ištverta 3-4 valandų shopingas Gariūnuose. Pavargta kaip turi būt, bet minimaliai kompensuota pilku užsagstomu megztuku, nu ir ko verta patenkinta anyta-dvi suknios, striukė ir kuprinė. Praktiškai liko nenupirktas tik sportinis kostiumas.

Aišku, labai sunkiai sekasi suvokti, jog praktiškai neturėsiu laisvo savaitgalio....

Niuma😘 linkiu neprarasti tos energijos ir toliau-nepriklausomai nuo to, jog tikrai pavargsti, bet noro lėkti laukais palaidais plaukais vistiek pilna :D  tai vat-taip ir toliau :ploja2:​ 

Atsakyti

Viskas bilietai yra :angel2:

Kaip fainai, kad pasisakėt, pasijutau pasikalbėjusi, tada dar dičkiui skambtelėjau, jis į tai dar kitu kampu pažiūrėjo - skrydžio laikų patogumą, kelią į oro uostą, persėdimų skaičių ir pan. Kas ypač svarbu bent jau nuskrendant. 

Tad skrendam ne kaip studentai.

Restar, sujuokinai su vakarinėm suknelėm-gal ir reikės, bet neturiu nė vienos :D turės sueiti ir kokia kokteilinė.

Bet ir gerai, liks bagaže vietos įspūdžiams. 

Jurgitak, vyras tai faktas, kad galvos nesuko ar užteks jam vietos, bet garantuotai nenorėjo girdėti mano "neturiu ką apsirengti". 

Margeurite, mums bus 700 pinigų su American Airlines. Bet ten nebuvo galimybės nuimti bagažą arba imi su, arba visai ne. 

Taip gerai prasiėjau rūkuotais laukais, pravėdinau galvą, dabar jau net noras pamegzti išlindo. 

 

Atsakyti