Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, o plonai ir raustančiai odai aš draugei įtaikiau Dr. Eris kremą su vir. K ir tokį specialų kremą su dideliu spf.

Eurovaistinėje jiems buvo puikios nuolaidos.

Nori nuorodų?

Atsakyti

Limit, jau normaliai jaučiuosi. Pasirodo nieko ten blogo, interpretuoti reikia rodiklių kombinaciją, o ne pavienį padidėjimą. Tai lengvas atvejis pas mane. Nustatė iš kraujo tyrimų. Dar echo padarė, nedidelį suriebėjimą pamatė. Nors prieš kelis mėnesius buvo daryta kompiuterinė, tai jokio nebuvo. Ai šešėlių mokslas. Beje labai įdomiai interpretuoja. Lygina kepenų spalvą su inksto, jei šviesesnės tai reiškia suriebėję, nes standartiškai vienodas šešėlis turėtų būti.

Atsakyti

Niuma - su tavo diena! :4u:  :4u:  :4u:  Sveikatos, ukvatos ir sėkmės visuos reikaluos! Esi labai faina ir draugiška :wub: , tikiuosi, dar kartu pakeliausim kada :)

Anksti pabudau, nemažai nuveikiau viena, dabar jau galėčiau eit ir pamiegot :). Ale gal eisiu nuardyt, ką vakar miegodama numezgiau, kol yra įkvėpimo dar tam ...

Atsakyti

Labas rytas tarp levandų ir šizandrų!

Niuma, su gimtadieniu! Žydėki!

Atsakyti

Niuma, su gimtadieniu! Laiko tik sau!

Atsakyti

Niuma, būk pasveikinta :4u:  :4u:  :4u:

Žaižaruok, švytėk, esi itin efektinga moteris, tiek išore, tiek gyvenimo būdu, smagu tave pažinti, tad 🥂

Pas mane šiandien planas - pribaigti daržo nuėmimo darbus, gal net pasodinti česnakus...

Dar turiu "darbo" prie rašomojo stalo, pačiai juokingai skamba, atostogų organizacinius reikalus pavadinti darbu, bet nuoširdžiai taip jaučiuos ir nieks kitas to nepadarys. 

O realiai tai tingiu bet ką daryti. 

Atsakyti

Kapseikiuk, o tai ko nepadaryt nieko? Vot eisiu gert lėtos ryto kavos su kaimynka.

Priedas  Messenger_creation_E2E988F8-135D-48E3-91F0-922A8488A122.jpeg   192,46KB   0 Parsiųsta kartų

Ir čia kavytę gėriau. Nai nai nai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 26 spalio 2024 - 11:19

Gadget, oho, trečia kelionė per spalį? Kur dabar čia taip įspūdingai?

Kapseika - malonūs rūpesčiai visgi :).

O aš nuardžiau, numezgiau, kas nuardyta ir smigau, kur sėdžiu, pirštas į ausį, viena pagalvėlė po galva, kita ant galvos ir...sapnų karalystėn pamiegot, kas neišmiegota. Pabuvau atvėsus, paskutinis sapnas - katinas medžio viršūnėje gandralizdyje :). Lėkiau fotkint, bet kai suvokiau, kad čia mūsiskis, tai dar ir rūpestis, kaip reikės jį iš ten nukrapštyt.

Atsakyti

Labos,   Niumai sveikinimai! :birthday2:  Priedas  IMG_3574.jpeg   202,42KB   0 Parsiųsta kartų  

Kremus pamėgau Timeless: https://lecler.lt/offers/1-1/

Prieš tai ir Manillos labai mėgau: https://manilla.lt/p...erumas-su-vit-c

Dovanos nepasiūlysiu, kaip tik jūsų idėjų prisigaudžiau  :rolleyes:   

Gadget kaip fainai dirba  :wub:

Katino nukėlimo košmarai kokie miau meilumo  :wub: Kai savas katinas tiek rūpi, kad net sapnuojas.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 26 spalio 2024 - 13:55

Oi, Restar, nežinau kiek ten malonūs esamu laiku, kai jau bus galutinai sudėliota, tikiu bus malonūs.

Nu va toks teorinis klausimas, ar skrendant 7 d. į vasarą  reikia to didelio bagažo, ar užtektų rankinio plius kuprinės. Taip esu keliavus 10 dienų, na ir sutilpau.

MB burzgia, kad jau laikas užaugti ir keliauti ne kaip studentei.

Tai aišku pradėjau mėtytis, bet ir keletą šimtų sutaupyti gundo. Nors realiai ta suma yra tam atidėta, bet vat praktiškumas...

Eina sau, man geriau būtų nieko nežinoti, esu vaikštant abejonė...

Gadgeduks, žiūriu nekukliai kavinasi :wub:​  ir kaip spėju be jokių tupčiojimų vietoje :D 

Atsakyti

Bagažas reg. reikaingas tik skrydyje atgal. Įspūdžiams.

Atsakyti

Mūsų bagažas buvo čekinamas, bet nedidelis - 10 kg. Ir kuprinė į lėktuvą. Tai šiltuos kraštuose man tikrai užteko visko ir dar liko nepanaudotų. Jeigu nebūtų darbinės dalies šitoje kelionėje, tai būčiau dar su mažiau prasisukus. Bet kruiziniam laive gal reikia kokių vakarinių suknelių ar 3 kartus epr dieną persirengti :)? Nežinau, nepatyrus.  Atgal biškį daugiau svėrė, gerai, kad buvom 1 20 kg išsipirkę, tai sumuojasi, jegu kuris ir viršijo, na, ir teko biškį išimti, perdėti į kuprines ir dar pasiderėti su moteriške prie check-in'o :D. Tai gal tai turėkit omeny, jeigu norėsit ko nors prisipirkti?

Po to pamiegojim taip visko tingiu daryt. Vyras sušius vakarienei darys, ruošiasi, o pietums kaip ir nieko, aš ketinau, bet mielai eičiau dar pamiegot. Užsisakiau Barborą. Ateis sūnus su martele, bet nenoriu nei tvarkytis. Gal išsijudinsiu pamažu, bus matyt. Jeigu ką - savi.

Atsakyti