Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nors žinai, Restar, galvoju kad vaikams itin svarbu žinoti, jog turi tėvų besąlygišką palaikymą ir pagalbą. Šitai suteikia jiems saugumo jausmą ir pasitikėjimą savimi. Kai vaikai žino, kad gali pasikliauti savo tėvais bet kokioje situacijoje, drąsiau siekia savo tikslų, išbando naujas veiklas, sprendžia problemas (arba jas inovatyvias kuria).

Atsakyti

Qqute - naujų vėl prisipirkai po tų keliauninkų žalių? :)

Aš tai varau šiandien į Miesto laboratoriją su keletu kitų mezgėjų iš bruncho chebros, nesulaukdama mūsų sriubos :). Nebesinori vėl siūlyti, kai į pora pasiūlymų niekas nesureagavo. Bet atvaryčiau, jeigu organizuotumėmės man tinkamu laiku. Paprastai vakarais nelabai kažką jau beturiu.

Atsakyti

O ką daryt, jei tėvai patys savu laiku neturėjo to palaikymo? Kokie jie užaugo?

Netaikau niekam konkrečiai :rolleyes: šiaip mintis tokia atsirado

Aš turbūt irgi važiuočiau ir vežčiau, jei gražiai paprašytų :D bet situacijos labai individualios, žmonės ir šeimos ir jų santykiai skirtingos, sunku palyginti ir apibrėžti vieną taisyklę, tinkančią visiem.

Apie sriubas. Aš gyvenu tokiam kažkokiam vidiniam š chaose, kad niekaip nesusinormalizuoju kasdienybės. Tai sunku kažką žadėt. Bet norėčiau. Tai gal net ir pataikyčiau :D 

užkliuvau už MG pusvilnės reklamos.. tokios gražios spalvos.. Ir siūlai mano skonio. Bet blyn!!!! Aš šuns megztinio savaitę negaliu numegzt, kokie dar siūlai, kokie planai... du mezginiai pradėti guli ir rauda, kviečia būt pabaigiami....kokie du, prisiminiau dar ir trečią :oh: 

Nu ir nepirksiu :bebe: 

Gal turit kokį netikėtą pasiūlymą dovanai  70-to jubiliejaus proga? Masažai/procedūros/išvykos netinka, gadgetai atkrenta... 

Atsakyti
Koncertai? Teatrai? Megzta? Kvepalai? Knyga ar rinkinys?
Mes mamai darėm šeimos pietus kavinėj ir ėjom visi į Muzikinį teatrą.
Vyro mamai dovanojom paveikslą didelį. Ji mylėtoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: [b!]Šiandien[/b!], 15:52

Koncertų  tokių nebūna, kokie patiktų :D 

teatrų nesupras. Numegzt nespėsiu. Kvepalai nereikalingi, knygų neskaito :D  nu sunkus toks atvejis. Žmogus gyvena parduotuvėm (maisto), virtuve ir teliku. Ai dar telefonu :D 

Paveikslas gal būt nieko, bet sunku į skonį pataikyt. .. gal šeimyninę foto įrėmint :hmm: Savo :D  bendros neturim. Nebent kalėdinę. anyta čia jei ką :rolleyes: 

Atsakyti

Katuk, kad žmogui sukanka 70, tai dar nelabai ką pasako apie jo pomėgius, gyvenimo būdą, lytį, kiek artimas sveikintojams ir t.t. :D Super praktiškas senjoras (ypač toks, kuris niekur eiti nenori) gal visai apsidžiaugtų kokiu buitinės technikos prietaisu :mastau:  (galima susimesti su kitais dovanotojais). O šiaip tai amžius – ne kliūtis svajoti kad ir apie skrydį oro balionu. :rolleyes:

 

Gal netyčia žinote Vilniuje kokią gerą skėčių taisyklą? (Jei išvis tuos dvigubai automatinius skėčius įmanoma sutaisyti už adekvačią kainą...)

Atsakyti

 

Žmogus gyvena parduotuvėm (maisto), virtuve ir teliku. Ai dar telefonu :D

Nu tai labai aiški žmonių kategorija :bigsmile: – yra gi begalės visokiausių virtuvinių rakandų, net iš TV reklamų. :mirksiukas:

Atsakyti

O, taisykla ir man aktualu. Palūžo rožinis šilko skėtis su katinukais...

Atsakyti

Dovanoti savo laiko - šoping turą po Gariūnus/fyfturgį Wilno/Halės turgų, gviazdos autografą (kelių gviazdų galiu suorganizuot),  vizitą pas periodontologą (turiu rekomenduotiną), eee 100 rožių lb gražu ir fajna rankose laikyti.

Atsakyti

Į Gariūnus varom poryt :flirt2: 

Buitinių prietaisų pridovanota, pusė jų guli nenaudojami. Norėjom naują skalbiankę, tai uošvis užprotestavo, tipo senoji 23! metų puikiai veikia. Norėjom planšetą-uošvis pareiškė, jog jis dovanos :oh: 

Ai dantys- prieš kelis metus viskas sutvarkyta..

Gadget- suveiktum Allačkos autografą? Būt puiku!

Atsakyti

Mogu poprobovat.

Atsakyti

Koks terminas?

Atsakyti