Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, na, ir smagu, kad nieko labai baisaus. Gal pora sykių gyvenimą turėjus tokį uždegiminį momentą, kai galvojau - negi išvis vaikščioti normaliai nebegalėsiu, laidojau savo gyvenimo džiaugsmą :). Bet viskas praeina. O reabilitacijos paslaugoms, matyt, metų gale, išnaudotos ligonių kasų skirtos lėšos, neužtenka iki pat metų galo.

Eglės sanatorijos reabilitacija Vilniuje yra, dirba su ligonių kasomis, bet galimai apie juos ir girdėjau iš vienos kartu sportuojančios, kad baigėsi lėšos nemokamai reabilitacijai.

Jeigu bandai per esveikatą tik žiūrėti laikų, tai dar gali pasiskambinti, gali būti, kad ir ką kito išgirsi. Nors nebūtinai. Su ta reabilitacija tikrai sudėtinga. Ypač kai po kokių didelių traumų, lūžių, operacijų iš tiesų reikia atstatyti funkciją kuo greičiau, o laukti pasiūlo ... kelis mėnesius. Dar girdėjau iš žmogaus, kuris dažniausiai naudojasi privačia medicina, kad Karoliniškių poliklinikoje labai gera reabilitacija. 

 

Gadget - nekuklus toks krepšelis, drakiaus užmojai platūs :D.

 

Mano nuotaika šiuo metu - visko turiu (t.y. siūlų), norų ką numegzti - milijonas, vakar darbiniam renginy užsiminiau apie savo mezgamas pirštines, tai iškart atsirado norinčių ir net į Ameriką vežti, bet... mezgu mažai, lėtai ir noriu sau. Nežinau, ar šiemet pavyks kažką numegzti extra pardavimui. neskaitant kolegės dveijų porų pirštinių užsakymo. Auksinis žmogus, negalėjau atskayti. Bandau susiefektyvinti laiko tarpą tarp darbo pabaigos ir mezgimo pradžios, kad greičiau prie to galėčiau pripulti. Bet nenoriu sprausti dar ir savo laisvalaikio į griežtus rėmus, kai darbinis kalendorius šiuo metu toks intensyvus, daug susitikimų ir pan. Tiek užsiturbinus pastaruoju metu, kad puolus iš lovos šiandien prisirašiau užrašų knygelėje genialių minčių, kurias ryte perdaviau vadovei, manau, kad viską ir įgyvendinsim. Tipo, darbo per mažai :). Bet kaip įdomu :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 10:06

Sveikos. Oje sektą ligos puola. Sveikatos Liniuka. Sveikatos Katuk  :4u: 

Pas mane nieko smarkiai naujo gal. Remontus baigėm, šian tiksiuosi su brokeriu bandysiu išnuomot. 

Atrodo kaip ir turėtų rastis laiko pamegzt bet vistiek kažkokių reikalų prisigalvoju. Tai kokį baldą nupirkt, sudėt, tai tvarką baigt daryt tai kažkokių naujų patiekalų tai mašinos ratai batai.Tai į kiną visam vakarui. Tai dviratis visai dienai.

Bet jau taip pavargau, norisi įkrist į fotelį ir kokias bent jau tris dienas pamezgėt be jokių galvos sukimų apie nieką ir kad nieks nejudintų. Tik spėju pati neišsėdėsiu 

O megzt yra ką- gavau užsakymą dideliam vyriškam megztukui xxl didumo. Ir dar plono ko gero reik.

Ir siūlus užsakiau tik ominva panervavo. Dvi dienas nerado 700 gr. babinukės skyrelį, o trečią dieną į Kauną nuvežė, kad atgal parvežtų :oh:​ 

Atsakyti

Oho, kokia problemiška siūlų kelionė, o Qqutė irgi reikalų ministrė :). Pasigedau tavęs jau kuris laikas  :4u:​ .

Atsakyti