Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Reels su "spalvinimu" mačiau!

Šiandien buvo nuostabi saulėtos dienos šventė.

Smagiai paskaičiau Restar planus gėlėtuosius. Ir aš paskutinius štrichus (20 levandų krūmelių) dar turiu sudėti.

Paskaitau apie sveikatos bėdas ir dėkoju savo kūnui ir žodžiais, ir sportu, ir masažais beigi kremais, kad toks fajnas yra.

Mezgu didelį Lamora mezginuką.

PS Liniuka, o kokio megztuko receptą nusipirkai?

Atsakyti

"Už savo ilgaamžiškumą esu dėkingas sportui. Aš niekada juo neužsiminėjau" kadaise pareiškė Vinstonas Čerčilis.

Atsakyti

;)

Katuuuuuk

Tu fajjjjnaaaaaaaa

Atsakyti

Šmaikštu :). Profesionalu sportas tai tikrai daugiau žalos nei naudos. O kitoks - kaip kam :), kaip kada. Šiuo metu ir aš klipata su visokiais skausmais visur, net nežinau, nuo ko. 

Pradėjau vakar pirštines, aišku, laikas bėga nežiūrint į laikrodį - tik prieš 1 nuėjau miegot. Dabar laukiu 1,5 val seminaro, kad pamegzt galėčiau :).

Atsakyti

Labas rytas!

Katė ant kelių, mezginys nuostabus, pavasario puodus susodinau du naujus. Bolt pavežėjas davė vynuogės auginuką - žaisiu!

Atsakyti

Kaip gerai pasportavau, buvau tris treniruotes praleidus ir labai gailėjausi, tai ėjau šiandien ir džiaugiausi. Tikiuosi rytoj gydytoja neuždraus, kraujas rodo kepenų uždegimą, gavau siuntimą pas gastroentetologą.

Ryt poryt laukia pagrindinio kliento auditas. Kaip nors teks išgyvent šitą peklą :B Kad kovido skiepų turėtumėt :D​ 

Atsakyti

Jei sportu džiaugies, tai gal nėr baisus uždegimas? Laikykis.

Toks jausmas, kad aplink pavėluota pilnatis... 🤐🤐 stengiuos nutylėt. Bo nes kažkaip prisiminiau tą patarlę: kito aky krislą įžiūri, savoj - rąsto nemato..

Atsakyti

Įklimpau į margumyną tankumyną, pirštinės beveik 100 akių, o sustot galiu tik tada, kai suprantu, jog iš nuovargio imu daryt klaidas. Miegot tai dar neičiau, bet reikia proto turėt :).

Atsakyti

Liniuka, plę, kas ten su tais organais tau, tai inkstai, tai kepenys :4u: 

nepamenu, ar pasakojau, jog buvau pas neurologę aptarti MRT. Tai esu apraminta, nes sakė, nėra kol kas ten taip blogai su tom išvaržom, ir gali būt, kad skausmai buvo dėl kokio nors nervo uždegimo. Iš tikrųjų skauda gerokai mažiau, ir planuoju vėl grįžti į pilatesą ir susirasti dar kineziterapijas. Su antruoju truputį sudėtingiau, nes reabilitologų laisvų laikų rasti iki vasario be šansų. Nebent eiti privačiai, kažkiek draudimo pakaktų. Gal kas ką turit pasiūlyti verto dėmesio? Ir ne tolimos lokacijos :D 

Mezgimo srity vis dar šuniuko megztukas, kadangi pamatuot negaliu, tai net nežinau, ką mezgu. Jau galėjau seniai pabaigti, bet kažko nelabai noriai mezgu, tai po kelias eilutes vakarais...

Atsakyti

Kineziterapeitai - SANUS.

Pavardėm irhi galiu pavardint, mesendžerin.

Laba diena

Siūlų kašike už 550, kažkieno drakius rudenį NEMIEGA.

Atsakyti

Sanus neturi reabilitologo :hmm:​  o jo man reikia norint pasinaudot draudimo pinigais

Atsakyti

Viską turi Northway.

Atsakyti