Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

PS taip, kojų ilgis ir kailio trumputmas TIKRAI svarbu! Savo RussianToy aš šluostsu letenas ir pilvuką po padivaikščiojimo. O ten megztukas neužeina.

Atsakyti

Labos

Vis vejuos jus paskaityt ir tik patiktukų pridėlioju.

Auksinių nagučių pavydu, bet užsiauginsiu ir aš tokius. Visad turėjau tvirtus nagus, bet 3 metus lakavau ilgalaikiu. Tai nutrupėjo nagai ir labai išplonėjo  :unsure:  Dabar tiesiog stengiuosi sutvirtinti ir atsiauginti. Ir slėpti rankas  :rolleyes: 

Dėl pirties abejoju, ar man pavyks. Galvoju gal bent keliom val. pavyktų privažiuot. Bet nežinau, matysiu. Gruodžio pradžioj Makalai gimtadienis, o šiais metais nei Iranas, nei oro linijos į mano gimtadieninius ir rudens atostogų planus neatsižvelgė… Panašu, kad šįkart mudvi vienos ilgam  :unsure: 

Mezginys porą savaičių jau kilnojamas. Einu anksčiau į lovą su mintim pamegzt, viską susidėlioju ir susiruošiu. Tada atsisėdus lovoj suprantu, kad nieko nebus ir mezginį perkeliu atgal į jo miego krepšelį  :ax: 

Atsakyti

OI, kokios nekalbios :). Mano šios dienos nuotykis čia: https://www.facebook...saWEBnPBp1BzMhl .

Smagiai ir naudingai praleistas laikas. Faktas, kad prisibendravom (ekipaže su Sonata iš MZ +dar 2 mezgėjos), išgirdom, pamatėm, apčiupinėjom daug pirštinių, įsigijau schemų ir siūlų, na, ir išmokom naujų dalykų. Aš sau naują akių uždėjimo būdą ir visos labai įdomų rankogalio raštuką. Kuris, kai išmoksti, tai labai paprastas, bet kai žiūri, o ypač dvispalvį - biškį kosmiškas. 

Na, ką teks pradėt megzt tas pirštines dabar :).

Atsakyti

Feniksas čiulba ;)

Valgiau pomidorų užtepą antbatoninį. Noriu atkartoti.

Siūlai laukia kelionės traukiniu ;)

Dar iš stebuklų: Elizabeth Arden kapsulės paakiams ir veidui. Murrrrrrrrrr

Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Restar @ 2024 10 19, 19:39)
Mano šios dienos nuotykis čia: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/valakeliai/posts/pfbid02RaxteyGr4Yg7thfyarQwd5jtQYo9N6eh9hyVGWfswkig8zRPSbsaWEBnPBp1BzMhl'>https://www.facebook.com/valakeliai/posts/pfbid02RaxteyGr4Yg7thfyarQwd5jtQYo9N6eh9hyVGWfswkig8zRPSbsaWEBnPBp1BzMhl</a> .

Ta paroda-mokymai nuolat buna? Ar reikia tartis is anksto, kad pravestu?
Man irgi butu patike wub.gif
Atsakyti

Oj, su gera draugija galima viską! Esu ėjus 50 PILKŲ ATSPALVIŲ  veizieeet. Po mūsų Vingyje išseko prosecco atsargos 😇

Atsakyti

Marguerite - tarėsi mūsų organizatorė. Užkūrė bendrą lietuviškų pirštinių mezgimą Instagrame - kas nori jungtis gali rašyti @jurgitamie. Tada ėmėm domėtis, ieškoti visur medžiagos, po parodos "Iš šerdies" , kurioje irgi nemažai mezginių eksponuota, susisiekė su pora mezgėjų. Ir Lina Bartašienė, labai šviesus ir kuklus žmogus pasikvietė atvažiuoti, parodyti, ką turi, papasakoti. Kitą kartą planuojam važiuoti greičiausiai po Naujųjų, su savo numegztom pirštinėm. Daug pasakojo apie Raubonių vilnos karšyklą, tai greičiausiai ten, su edukacija bus. 

Atsikėlus jau 2 val ant kojų. Keliuosi su mintim pamegzt - tas motyvuoja, bet atsikėlus atrodo tokia nesąmonė iš lovos ant sofos persikelt. Kai neimu telefono, pavyksta labai daug nuveikti. Ypač džiaugiuosi vaistų/papildų kampo sutvarkymu. 

Dabar - valgyt ir į sodą. (Aš, aišku, tikiuosi iki miško pabėgt).

Atsakyti

Restar, o pašalusių grybų nebijai valgyt? Aš tai išmokyta, kad šalnos pakąsti nuodingi tampa.

Niekaip nebaigiu iš savo zarazų išsikapstyti. Jau kaip ir buvo beveik gerai penktadienį, bet naktį vėl visą praleidau wc, ryte temperatūra ir be jėgų. Šiandien jau vėl geriau, tik dar maistas nedžiugina. Per savaitę -3 kg.

Pirkau praeitą savaitgalį rūdžių spalvos merinosų Mados garaže. Ir nesugalvoju ką iš jo megzt. Jau lyg ir buvau apsisprendus anglišku raštu susagstomą megzt, net receptą iš Petiteknit nusipirkau. Bet mėginukas džiugino tik kol neskalbtas, tai šita idėja nepaėjo. Tai kol kas be mezginio.

Restar į savo skonio veiklą įsitraukus. Smagu, kad randi naujų dalykų, susipažįsti su naujais žmonėmis. 

Atsakyti

O šaldikly sušaldyti nesiskaito? :D 

nors mano jaunystėj kažkaip irgi pašalusių neimdavom.

Aš pasigrąžinau šiek tiek savaitgalį :flirt2:  nes darbo dienom sunkiai einas suderinti. Mezgiau anūkei :D  ir spalvinau. Dar buities darbus dirbėjau ir liūdėjau dėl savo stuburo. Nepatinka man ta būsena ir kol kas neturiu aiškaus plano, tai dėl to ir nerandu sau vietos. Net megzt sunkiai gaunas ilgai sėdint.

Liniuka, vaje :4u:  kokia čia tokia ta zaraza.. aišku, tas minusas turėtų kaip ir džiugint, bet kai be sveikatos tai turbūt nelabai kas

Restar kelionė faina. Nežinau, ar pati norėčiau, bet džiaugiuos už Restar-jai reik vis kažkokio naujo judesiuko :mirksiukas:  iššūkių, pažinčių, užduočių.

Atsakyti

Nėjau iki grybų. Sukausi darže, gėlyne. Pjaut, raut, skint likusias gėrybes ir pan. Kai prisėdau pailsėt prieš saulutę, tai pastebėjau milijonus voratinkliukų ir voriukus bezujančius. Nusprendžiau, kad jau turbūt paskutinis mano kartas šiemet. Kai šalta - nebenoriu važiuot. Likę darbai teks vyrukams. Kaimynai turėjo geodezinius matavimus ir pagal juos - mūsų sklypas padidėjo į jų pusę. ( Atitinkamai kitų kaimynų turėtų pasislinkti į mūsų pusę - negaila, tegu ima, nes ten tik brūzgynai). Šį savaitgalį kaip tik pasistatė tvorą, tai aš džiaugsmu netveriu - turėsiu erdvės savo gėlių/krūmelių juostos vizijai, o dar ir aviečių, svarainių bus kur pasisodint  :clap:. Maža smulkmena beliko - išrauti bjaurią gyvatvorę per visą sklypo ilgį : :D. Man tai kas, aš tai nerausiu, o vyrus bandau pamažu nuteikinėt, kas jų laukia. Nurovus ir man bus daug darbo, reikės daug ravėt ir derlingą .žemės sluoksnį užveist. Juokais dairausi, kur čia mieste lapų prisigrėbt, kad daugiau komposto būtų, bet gali teks ir rimtai  tą daryt. Bet kaip smagu, kad atsirado erdvės kūrybai, rinksiuosi augaliukus, komponuosiu, turėsiu ir gražesnį vaizdelį akims ir dar daugiau ką nusiskinti ir namo parsivežti, labai megstu puokštes darytis.

O šiaip jo, reikia man naujų stimulų, visos naujovės labai įkvepia.

.

Atsakyti

Lėtai šiemet lapai krenta, pas mus dar beveik visi ant medžių, o žaliąjį konteinerį lapkričio vidury baigs vežt. Tai jau irgi teks ir kompostuot, ir užkasinėt. Bet bent jau spyglius yra kur dėti. O jų šiemet daug, rudenį sugalvojo mesti masiškai. 

Atsakyti

Mezgiau anūkei :D  ir spalvinau. 

🤭 Katuk dėl vieno seno gero serialo, kai perskaitau tavo 'spalvinau', vis juokas paima 😂😂 taip nekaltą žodį sudviprasmint..

Dėl nugaros užjaučiu.

Mes vakar buvom Emilio klasės bendruomenės susibūrime beveik 4 val lauke. Gerai, kad oras kaip užsakytas, nes važiau labai stipriai prisiversdama - ryte 4 laipsniai ir dar keltis savaitgalį teko.

Šiandien tinginio dieną pasidariau. Tik iki parduotuvės nuėjau, nes mažiui priemonių pamokoms pritrūko.

Ir dar nuotaika subjurus, nes planavau kitą savaitgalį į pajūrį, o teks prie giminės derintis. Žinau, kad bus faina, nes boulingas, pirtis, kubilas...  bet turiu su savim susitart. 

Atsakyti