Žiūriu, Kapseika, jau ne pirmą kartą, pas mus gana panašus mąstymas . Ir bepirštės ant virbalų. Norėjau kaip ir sau, bet pasiūliau dukrai... Tai aš ir su turimom senom išsiversiu . Dukros abi po dvejas turi. Na, tai turės dar ir trečias.
Ar esat kas mezgę megztuką šuniukui?
Dukra užsimanė saviškei, atsiuntė paveiksliuką, tai galvoju, ar čia man reik schemos, ar bandyt iš paveiksliuko pagal nešiotojo matmenis
Taip, katuk, taip ;)
Gadget, labai informatyvus atsakymas
Bet ačiū, Pinterestas pagelbėjo visokeriopai. Užduotis dukrai suformuota. Einama ieškot siūlo
Oi, Katukas jau mezga savo anūkėliui .
Žiauriai darbinga ir sportinga diena. Tiksliau - 3 dienos iš eilės. Vakar ėjau kaip ir į savigynos mokymus su dukrom, o realiai išėjo kyokushin treniruotė. Supratau, kad reikalui esant geriau bėgti, negu bandyti pritaikyti kažkokius veiksmus .
Reikia bandyti kažką pasigaminti rytdienos kelionei į Pasvalį.
Katuk, jei megsi, tai iš tokių siūlų, kurie nebijo skalbimo, nes skalbti reiks dažnai. Ir dar, kad džiūtų greitai. Nebent naminis rūbas bus. Aš labiau rinkčiausi baloninį pirktinį. Yra ir pašiltintų.
Numezgi tris, tvidinius, ir ramu. Neišterlina taip baisiai, kad kasdien plauti.
Nu nežinau, mano tada - murza.
Arba mezgi baltus megztukus
Buvom spektaklyje, už kurį Agnė Šataitė gavo auksinį scenos kryžių. Verta Dėdės ir dėdienės.
Liniuka, pirma mintis-mano kolegė? Už spektaklį?
Nes turiu kolegę vardu ir pavarde tokia pat.
Manau, vienu megztuku neapsiribosiu. Siūlų naujų pirmam variantui tikrai nepirksiu. O ir likučių tikrai daaaug turiu. Dar įdomu,ar kas gausis nešiojamo
Beje, mūsiškė anūkė yra ilgakojė trumpaplaukė, tai manau nebus labai murzė.
Labas rytas!
Vakar diena pasibaigė auksiniais nagučiais! O nes kadangi perėjau prie paprasto lako, nes nekenčiu atauginėjimo, tai po manikiūro padarėm su manikiūrininke "nagų padžiovinimo" pusvalanduką. Ir dar paėjau per auksinius Žirmūnus, nes buvau ir šiltai apsirengus, ir vakaras buvo šiltas. Ir naminis vakaras buvo geras ir mielas, su naminiu maistu (pasiilgau).
Per pietus visiškai atsitiktinai (nes ėjau į paštą išsiųsti mamai lauro lapų beigi kiparisų kankorėžių) buvau THE SANDĖLIUKE. Jūratė buvo su vau vau siūlo Lamora megztuku. Tai... Turiu 100 g. mėginuką. Kašmyriukas su manim buvo Ispanijoje, netgi truputį mezgiau, pusė nugaros yra.
Apie meilę darbui - man reikia emocijos! Kylančios iš ne vienos protingos diskusijos su žmonėmis, kurie greit orientuojasi, gerai juokauja ir moka tiksliai prisidėti prie rezultato. Tokie, kuriems norėtųsi po komandiruotės kepti tipinį ispanišką desertą ir daryti tapas. Kolegiškai. Nes back ofisas dirbo super gerai!!! Ir mačiau kolegas, kurie sukosi be back ofiso palaikymo.
Jo, dariau (desertas +tapas).