Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaulų laužymas gi prie apsinuodijimo nebūna. Aš iš sirgimo bjaurumo irgi, manau, kad covid rugpjūtį sirgau. Tik šiek tiek gerklė buvo iš peršalimo simptomų. Ai, paskui kosulys išlindo ir mėnesį truko, ką bedariau. O pirmas covid man irgi skrandžiu buvo pasireiškęs pačioje pradžioje. Realiai - koks skirtumas, koks ligos vardas, kai sergi. Noriu pabūt sveika.

Išsilukštenau giles. Kompo dar šiandien neatgavau, urzgiu. Gal ryt. Reiks vasarinius visus rūbus susipakuot į spintos viršų užkišt. Jau šiemet vasaros nebematysiu. :). Megztukus parsitemt  :wub:​ .

Atsakyti

Ateina dar viena po kelionės grįžus su kaulų laužymu, sąnarių, raumenų skausmu, gerkle perštinčia ir temperatūra 🙈

Buvau poliklinikoj, covido nerasta. Galvą plėšia🤯

Sveikatos visoms 🎈

Atsakyti

Užuojauta ligonėms.

Mane surado audinių parduotuvė. Omg. Angliški, japoniški audiniai. Karoliukais siuvinėti dizaineriniai. Stiklo karulių flapper dress tinkamas gabalas SVERIA ohoho! Kilnojau.

Atsakyti

Och. Įsisuko ligų maratonas.

Sveikit ir palepinkit save.

Mano du kosti, bet be tempų. Greičiau nuo slogų. Nesunkiai. Į mokslus vaikšto.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2024-10-15-09-38-45-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   354,1KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Čiupinėsiu šiuos.

Priedas  Screenshot_2024-10-15-09-38-45-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   354,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

tai Gadget  Barselonoje Muuuurmurrr glostinėja?  :D​ 

Atsakyti

Dar neglosto. Dirba!

Ar jau sakiau šiandien, kad myliu savo darbą?

Atsakyti

Tokia meilės rūšis musyse neegzistuoja :beee:​ 

Atsakyti

Atgavau kompą, kokia laimė. Kai norėsiu dirbti (ar žiūrėti filmus ir pan) nuo sofos, tada jau įvertinsiu ir pakeistą klaviatūrą, nebetrūks mygtukų.  Dabar privalumų kol kas nematau, bet tiesiog džiaugiuosi, kad jis parėjo, nes taip paprasta viską rasti ir dirbti, jokių pašalinių trikdžių (nuolat iššokinėjantys kažkokie langai dukros kompe, tamsus ekranas), apsunkinimų dirbant per naršyklę ir pan. Kiek nedaug iki laimės kartais reikia. Dar gerai būtų pavalgyt ir kažkiek sušilt. Paskui - ir pamegzt.

Vakar ilgai žiūrinėjau, ieškojau, kokias lietuviškas pirštines noriu megzti ir kad būtų gatava schema, tai figuški... Arba vieno, arba kito nėra. Galiu nusispjausti ir megzti latviškas, vis tiek arba labai panašios, arba yra ir vienodų ir kas ten atrinks, kas iš ko pasiskolino. (Pvz., Kipre amatų namuose, tokiam gražiam Lefkaros miestelyje, kuris garsėja savo siuvinėjimais ir sidabro juvelyrika, labai stebino, kad tie siuvinėjimo raštai tokie panašūs į mūsiškius - įdomu, kas čia iš ko pasiskolino...) Bet kažkoks durnas perfekcionizmas - žaisti pagal žaidimo taisykles - trukdo. O realiai tai aš noriu tik gražiai spalvotai megzti ir neįdomu man ten autentiką atsirinkinėt... tai vakar visai ir nebebuvo kada pamegzt per daugelio šaltinių tyrinėjimą. Užtat sau nebūdingai ryte bent kiek pamezgiau, kaip kompensaciją.

Ai, o tas pirštines tai su Instagram grupe megsim. Viena inicijavo, nemažai ir prisijungė. kai jungiausi, tai tikėjausi, kad  turėsim gatavų schemų, o ne pačios ieškosimės :).

 

Negirdėjot, kokie planai - kada Vilniuje šildymą įjungt ketina? Aišku, ne visoms aktualu, kas pačios šildosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 13:47

Ai, darbą, būna, myliu ir aš :). Bet laisvadienius - dar labiau :).

Atsakyti

Restar šildymą nuo vakar jungia. Pas mane šian truputį šyla. Pilaitėj jau nuo vakar ryto

Atsakyti

Pas mus dar ne. Bet jau greitai, matyt, tai ir gerai. Kažkaip nespėjau dar išgirst niekur apie tai kol kas.

Atsakyti