Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pamiegojau, be jokio žadintuvo 8:30 atsikėliau (jau senatvė), Širvintų rajone pagrybavau (po vakar Kapseikos kepto baravyko ant sviestuko), pasirinkau spanguolių, pasigrožėjau nuostabiu rudenio keliu, prabalsavau, pavalgiau Fabuose, dabar galima megzt. Tokia labai gera diena.

Atsakyti

Gadget, koks patiekalas?

Atsakyti

Eeee  nenufotkinau.

Atsakyti

Skanus.

Atsakyti

Smalsute, dėkui :) pravers.

Atsakyti

Smalsute, dėkui, išsisaugau ir aš, kaip tik turiu kvietimą į baby party, tai iki lapkričio galo gal ką nuregsiu. Nebuvus aš dar tokiam reikale, kai pati gimdžiau, o ir draugės, dar nebuvo tokių išmonių... Tai reiks pasidomėti, kaip ten elgtis, ką neštis. 

Atsakyti

Sveikos,

Sėdžiu su nauju storu megztiniu namie ir tų 30 laipsnių kaip ir nebūta :). Duše yra tikrai šalto vandens, kuris atgaivina. Pirmom dienom tiek prakaitavau ( kas man nebūdinga),  kad net mėšlungis ėmė traukt ir keistas vietas skaudėt - alkūnes, pvz. Reikia remineralizuotis. Ir netikėtai nudegtą pilvą niežti - kelionės prisiminimas. 

Bandau dirbti prie dukros kompo, prisijungus prie savo visų dalykų per naršyklę. Baisiai nervina, bet geriau nei nieko. Kompui per savaitę nesugebėjo pakeisti klaviatūros meistreliai, nes 2 ventiliatorius užsisakė, nu... Jau vakare tikiuodi atgauti. Megzti noriu kaip maniakė - reikia vyrui megztinio, įsivėliau į lietuviškų pirštinių mezgimą, reikia išsirinkt ir schemą nusipaišyt kažkaip. Dar kojinių reikia kai kam ir pati noriu žakardinių, sūnus šąla - bepirštes juodas ketinu numegzt ir pasiūlyt, gal neatsisakytų. O sau dar kiek visko noriu... Dar pasivaikščioti noriu, kad vėl neužsisėdėčiau, nes Kipre neblogai žingsnių parinkau  o dar tvarkytis reikia, kol noras neišblėso, nes tiek visko matau . Norų buvimas man - labai geras ženklas.

Katuk - linkiu, kad rūpestėliai neskausmingai išsispręstų  :4u:​ . O tavo daržas - nuostabus maitintojas. Aš kol nuvažiuosiu - viskas bus nušalę jau. Šį savaitgalį vyras net nebuvo, kitą vėl abu išvarom skirtingom kryptim - kas slyvų į Suvalkiją, kas su mezgėjom iš Instagramo pas Pasvalio pirštinių mezgėją. Gal kas paims į ekipažą.

Atsakyti

Restar visa reikaluose :4u:  Savaitgalį dvi naktis buvo labai didelės šalnos, daug kas nušalo.

Pasigavau kažkokią zarazą, antra diena pykina, skrandį skauda, kaulus laužo. Dar šiandien nuvažiavau į darbą iš paskutiniųjų, kad kolegės nepavesti, nes į auditą ėjom. Bet prasikankinau iki pietų ir namo į lovą. Kolegė irgi panašiai serga.

Atsakyti

katuk, nebandei testo?

Šiemet  dažnai Co-Vidas skrandžio-žarnyno negalavimasis pasireiškia...

Prasirgau ir aš ką tik. Testai nieko blogo nerodė, bet nelabai aš jais bepasitikiu, -mutavęs-permutavęs tas virusas, o tie testai nežinia kuriam potipiui gaminti..

Savaitę pragulėjau visiškoje bejėgystėje, nepamenu,kada man taip buvo..tempos beveik nebuvo, sloga, galva "pūkinė", kosulys ir bejėgystė...

Kai anąsyk "sirgau" patvirtintu Covidu, tai tik iš profilaktinio testo ir supratau, kad esu ligonis....o pasireiškė 2 dienų sloga....

Bet yra ir gera pusė, atėjo noras megzti..po keletos metų..

Atsakyti

Dariau testą, neigiamas. Peršalimo simptomų jokių.

Atsakyti

oi, čia Liniuka sunegalavus, ne Katuks....Sveikatos  .. :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Liniuka, rimti žmonės medikų pavidalu kalba, jog koviduko atmaina dabar per skrandį pasireiškia :4u:

 

Ai, jau pavėlavau su diagnozėm :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 14 spalio 2024 - 16:10