Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadgetuk, uha kiek emocijų, spalvų, skonių, o ir muzikos :wub:

Labai gera, tave tokią skaityti...

Apie lietuviškus atsitiktinumus.

Mano didysis vakar išsiruošė namus aplankyti, bet tiesiai ant pusės kelio pasitaikė gi vieno vokietuko draugo univeras, tai išlipo pasilabinti, o tas atsiveda naują pažįstamą, kuris pasirodo lietuvaitis, o ir mamos pasirodo esame bendravardės😁

Mano jaunuolis, Lietuvoje praktiškai negyvenęs, tai sakė smagu, kad pati Lietuva jį susiranda, nes anas studenčiokas labai gerą įspūdį paliko, ilgai visi vakarojo kažkur bare, žaidė stalo žaidimus, dar ir kitas buvęs bendramoklis iš Hamburgo prilėkė, et graži ta jaunystė :wub:

Mergaitė irgi vakar po 10 dienų į namus grįžo su kalnu emocijų, visokiausių spalvų, tai iki pusės dviejų leidom kalbėti... 

Et tos merginos vis tik visai kitaip tiksi, ten tarp tų draugių tiek visko daug... Teisingai sūnus sakydavo, kad tos merginos košmaras, pačios nežino ko nori.

Atsakyti

Žinau, ką valgysiu vakarienei 😍

Viliaus draugės mama prisigrybavo :) klausė, ar norim. 

Priedas  Messenger_creation_E544A25B-FB87-4990-A40E-7556857FD05B.jpeg   185,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Prisigrybavau ir aš, kad juos kur... Pusę dienos valymo, plovimo, virimo. O išlėkiau tik poros baravykų paieškot, kad dičkiui ant sviestuko pakepti galėčiau.

Viskas, artimiausias savaites miškus kilometro spinduliu apeisiu. 

Atsakyti

Geruliai miškai pas tave, Kapseika! Kaip Lietuvoj. Maniškiui brolis atnešė grybų ir spanguolių vakar. Tai gal paragausiu. Jau išvažiuojam iš vasaros .

Atsakyti

Šiandien vaizdas pro mano langą pabalęs...

Labas

Sunkiai sekasi kažką pasakot, tik skaitau. Tikiuosi ir tai praeis. 

Turiu šiek tiek rūpestėlio dėl sveikatos. Ieškau problemos, tai gal dar labai nepasakosiu :rolleyes:  bet tas nuolat pas mane galvoj tupi, tai matyt dėl to ir sunku nusikreipt kažkur kitur.

Praeita savaitė nu labai buvo chaotiška, ir darbe, ir namie, ir dar tas mano rūpestis, tai jaučiuos visa išsiderinus. Bandau atsistatyt spalvinimu.

Biškį mezgu. Pagriebiau staigiai dukrai liemenę, gal spėsiu iki grįžimo, lapkričio 8. Nu bet kad blyn, daugiau su teptuku, nei su virbalais..

Vis dar ieškau pilko užsagstomo megztuko.... kodėl aš taip lėtai mezgu :oh: nes pirkt tai nėr ką

Atsakyti

Katukai, laikykis.

o čia žiūrinėjai?:

https://m.aboutyou.l...prices=990-8200

Prabalsavom.

Po pietų laikiam svečių. Kepsiu kugelį.

Mezgėjų kugelio irgi pasiilgau, bet gal pavasarį planuosimės? 

Mezgu vyrui megztinį. Galvoju, kad siūlo liks, tai gal dar Emiliui kažkokį reikės numegzt.

Dar neiškojau. Rasiu ir pati kažkur, bet gal kas po ranka turit kepurytės šalmuko ir batukų receptus metinukui? Giminaitė prašė pagelbėt. 

Atsakyti

Po ranka neturiu, bet tikrai rasi. Prieš pora metų gi mezgiau, tai tikrai nemažai pavyzdžių.

Dėl megztinio internetines patikrinau. Vis randu prie ko prikibt :D  tai ilgis, tai plotis, tai atspalvis, tai siūlas, tai kaina :D  nu nenumezgė dar man :D​ 

Atsakyti

Kaina dažnai sutrukdo.

Šį kartą mezginį į kelionę susipakavau. Laiko irhi reiki susipakuoti.

Atsakyti

Šalmuko nereikia, pasirodo. Tik batukų schemos.

Žinau, kad senai ir pati mezgiau. Kažkodėl nori batukų, ne kojinyčių. 

Atsakyti

Po ranka neturiu, bet tikrai rasi. Prieš pora metų gi mezgiau, tai tikrai nemažai pavyzdžių.

Dėl megztinio internetines patikrinau. Vis randu prie ko prikibt :D  tai ilgis, tai plotis, tai atspalvis, tai siūlas, tai kaina :D  nu nenumezgė dar man :D​ 

Jiojio, būna, numezga, bet FABRIKO kainą įskaičiuoja!!! 1 megztukas + 1 mažas fabrikiukas (Kinijoje)

Atsakyti

Priedas  Messenger_creation_BEC66C87-C507-4483-9AF8-A932508C6580.jpeg   184,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 13 spalio 2024 - 15:20

Niuma, mano mylimiausi batukai (gerai ant kojyčių laikydavosi):

https://www.tevu-dar...dikiams&page=36

Tik čia kažkaip trūksta pačios pagrindinės nuotraukos, kur balta dalis gražiai atlenkta (originali nuoroda nebeveikia - tik pagal nuotraukas dabar radau, kad čia įkeltas aprašymas).

Atsakyti