Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Norėjau rašyt Liniuka, šalia sėdėjau, o siūlo neatsimenu... bet vis tik atsiminiau :) 

Tikrai palauk vasaros ;) 

Šiandien kažkokia bais įtensyvi diena darbe buvo. Galiausiai vos ne vidury pokalbio atsistojsu ir išlėkiau, nes Emilį iš baseino paimt reikėjo. 

Šnd maximoj kažkokių nuolaidų pilna. Prisipirkau ko reik ir ko nereik :) bet va ir lašišos išklotinei pusę kainos. Senoksi buvau kepus. 

Atsakyti

Sveikos, jau ir aš beveik sveika, ir pati iš savęs juokiausi, kad taip sugebėjau susiveikti traumą. 

Limit, koks planas Berlynui? 

Gėda net pasakyti, gyvenam už nepilnų 3 val. kelio, bet normaliai dar taip ir neišnarstę :huh2: 

Su tais svetimais fotografuotojais, tai pas mane tokie dvilypiai jausmai.

Kaip tik nesenai, apie tai kalbėjom su MB. 

Mes turi tokį mėgstamą pirčių centrą tiesiai ant jūros kranto. Pirtyse neleidžiama devėti jokių rūbų, kas man nesudaro jokių problemų... Bet va dienos metu išlėkti tiesiai į jūrą, kaip stovi, išsimaudyti, jau ir nesinori. Nes ten viešas paplūdimys, kažkaip net dzin jei kas žiūri, bet va jei ims paveiksluoti tai jau kita kalba. Tai vargstu, spaudžiuosi ant šlapio kūno į maudimkę. Tik jau kai ima temti ir žinau, kad nieko ten nepripaveiksluosi, nebereikia kankintis. 

Atsakyti

O, kapseikut, kaip nejaukiai susiskaitė toji situacija.

Parbrendu nuo šiltos jūros iš pasakų suaugusiems miesto.

Atsakyti

Kapseika, o jei paklodę naudoti vietoj maudimkės? Būna net tokių su gumele ir lipuku, kad virš krūtinės laikytųsi.

Namuose šalčiau nei lauke. Greičiau šildymą įjungtų.

Atsakyti

Dėl pirties:

Čia tik kaip idėja- jei susirinksim mažiau nei 10, ar planuotume į Birštoną su nakvyne, kaip vasarą darėm, ar vis tiek pirties ieškom? 

Nors pernai buvo pasirinkimų ir mažesnių pirčių - iki 10 žmonių nakvynės  :) 

Atsakyti

+26 ir maudynės, ir o bet tačiau artimiausia siūlinė užsienyje beigi skrydis atidėtas jau 3 val.

Atsakyti

Norėčiau pirties, bet jei nesigaus, tai ir viešbutis bus gerai. Nors, ar viešbutis nebus branbiau nei pirtis.

Atsakyti

Kapseika, o jei paklodę naudoti vietoj maudimkės? Būna net tokių su gumele ir lipuku, kad virš krūtinės laikytųsi.

Namuose šalčiau nei lauke. Greičiau šildymą įjungtų.

Jo, paklodė ar koks rankšluostis tinka, svarbu ne maudymukas😉

Atsakyti

Norėčiau pirties, bet jei nesigaus, tai ir viešbutis bus gerai. Nors, ar viešbutis nebus branbiau nei pirtis.

Jo, iš tiesų galvoju, kad pirtis bet kokiu atveju pigiau būtų. Nebent šįmet subrango kažkas. 

Atsakyti

Tikrai yra mažesnių. Na, ir galim persvarstyt kubilo būtinybę, jei su ku bus rasti tinkama data, mažą, pigią... Vasaroju. Antra diena renginyje bus, tai net rengiuosi šilčiau, vakar kondiškė nedžiugino. Bet popiet vėl išvažiuosim is Larnakos į Pafosą turistaut. Ir faina sugrįžt į vasarą ir, nemeluosiu, vėl vilioja paprasta kasdienybė savo namuos su vėsa, mezginiu, katinu, šeima...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 spalio 2024 - 07:15

Vakar irgi galvojau, kad su kubilu daugiausiai pravargstam. Bet ir būns  smagu juo naudotis  :D 

Lapkričio pradžioj pabandom susiskaičiuot tiksliau, kelios esam ir pasiieškosim. Gal šį kartą arčiau Kauno pavyks :D 

Atsakyti

Pirties šnekos fajnos. Aš irgi truputį vakarėlių orgaizuoju.

Labas!

Taigi buvau savo trečioj tarptautinėj konferencijoj, žodinis pranešimas nr.2. Vadovas su kolegomis juokėsi, kad jei disertacijos nereikėtų dar ir užrašyti, tai jau būčiau apsigynusi. Laaaabai savimi patenkinta.

Niu, ir barzdotų fajnų šokančių vyrų koncentracija optimali.

Su vėluojančiais skrydžiais penktadienį dirbau iš Varšuvos, išbandžiau naują žureko variantą ir buratą su pesto beigi figomis (waaaaau).

Išpildžiau mammos prašymą - priskinti šviežių lauro lapų  :wub: Šefo prašymu parvežu neetiketuotos grapos.

Grįžau namo, apsiglėbesčiavau 😍😍😍😍 ir truputį apsikabinau mezginį. Gyvenimas yra gražus!!! Čia dar ir viešbutis, į kurį ateisiu gyvent.

Beje, radau skaniausią tortą gyvenime: imagine pyragaitis bulvytė su migdolais beigi persikų džemu, aplietas šokolado ganašu. Ommmmm.

Buvo daug saulės ir istorijų. Pavyzdžiui, važiuoju aš ramiai į gala dinner, taksistas paklausia, iš kur aš. Išgirdęs, kad iš Lietuvos, paleidžia Ievutę Zasimauskaitę!!!!!

Atsakyti