Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Papildžiau datas.

Atsakyti
Progress just means bad things happen faster.

Atsakyti

Nežinau, sakiau ar ne, bet Limit šiauduko metodas buvo puikiai pritaikytas, šaldiklyje guli apvirti, nevirti plauti ir neplauti baravykai, būsiu prisibandžius, tai kitam kartui žinosiu, kas tinka ir patinka.

Buvau prisisvajojusi dar porą kartų šioje savaitėje pagrybauti, bet šį rytą patyriau kvailų kvailiausia buitinę traumą, sunkus puoddo dangtis aštrių kampų tiesiai ant didžiojo piršto nusileido :unsure:

Skauda, užmėlynavo.

Bliamba, žmogus net savo nuosavoj virtuvėj nebesijauti saugus, juokas per ašaras :D​ 

Atsakyti

Aš vakat per durną galvą suskalbiau savo mylimiausius 'kringelius' iki veltinio 😭😭😭

Ta proga nusipirkau naują receptą. Siūlus turiu. Tamsūs, bet spalva 🥰🥰

Po vyro megztinio (kurio sako, kad nereikia... bet kad jau pradėjau, tai užbaigsiu. O paskui- jo reikalas ar nešios) imsiu naują sau. 

Atsakyti

Oj, užjaučiu abi liūdinčias. 

PS nemezgiau nuo sekmadienio, einu ieškoti siūlinės.

Atsakyti

Kapseka, prajuokinai su tuo nesaugumu :hihihi:  Bet įsivaizduoju, kaip skaudžiai.. :bijau2: 

Tuo pačiu pagalvojau, biškį kita tema, bet ar jaučiatės saugiai, kai bet kas bet kur jus gali nufotkint ir paleist į viešumą  :rolleyes: Kažkaip vis pagalvoju apie tuos vietinius gatvės fotografus. Kad ir nieko blogo nedarai, bet kažkokia va tokia mintis, kad net miške belekur tave pagaut aštri akis gali  :D 

O mintis kilo, nes sesės draugė, kurios aš nelabai žinau, bet ji mane žino, pamatė mane prie darbo, nes pati lankėsi netoliese dviračių parduotuvėj, nufotkino ir nusiuntė sesei  :D Kaip ir nieko blogo neįvyko, bet jausmas buvo keistas  :unsure:  :rolleyes: Toks jausmas, kad privatumo šiais laikas nerasta visai.

niuma, kaip tau čia taip pavyko??  :unsure: 

Parašiau ir pagalvojau, kad tik pačiai kas nors panašaus nenutiktų artimausiu metu  :oh:  :lol: 

Ryt skrendam porai dienų į Berlyną. Kiek kartų buvau Vokietijoj ir nei karto Berlyne.

Atsakyti

PS nemezgiau nuo sekmadienio, einu ieškoti siūlinės.

Artimiausia - už valandos kelio automobiliu...

Kaip jie čia gyvena???

Atsakyti

Limit, manęs tai nejaudina. Nu nufotkins ir kas? Nebent kokioje kompromituojančioj scenoj, ale kad lyg ir tokiose stengiuosi nedalyvaut :D 

Atsakyti

Artimiausia - už valandos kelio automobiliu...

Kaip jie čia gyvena???

Nu. Nemezga. Būna ir taip :D​ 

Atsakyti

Limit, bijai vilko, neik į mišką :D 

Viešose vietose foktinti galima. Negalima be sutikimo rodyt tik jei situacija "neigiama".

Ar mane tai žeidžia? Turbūt ne. Gal šiaip nemalonu žiūrėt, jei baisiai nufotkinta :D  bet pz, jei gražiai, tai net faina :D 

Aš pvz kolegės vyrą nuolat sutinku gatvėj, bet kažkaip fokint jo mintis nekilo, tik vis pasisakau, jog mačiau

Mano dukras buvo Aliesius "pagavęs" kažkada :rolleyes:  močiutė tą fotkę įsirėmino :D 

Atsakyti

Labas.

Aš esu žinoma random žmonių fotkintoja! Bet jau pasiekiau levelį, kai atsiklausiu. Paskutiniame skrydyje toookią palaidinę pamačiau!!! Šeimininkė ir papozavo, ir  papasakojo, kur pirko :) Su kolegėmis tekstilininkėmis išnagrinėjome audinį.

Mane renginiuose fotografuoja, ir man tai patinka  :wub: Mėgstu pamatyti save kitų žmonių akimis.

Vis dar nemezgu. Siūlais. O ryšiais tai jau du projektus sugalvojau.

Susiplanavau kelionę mamadukrinę, eisim Van Gogo apžiūrėti. Kainos skristi į Londoną šiandien PUIKIOS.

Atsakyti

Numezgiau kūną, susiuvau, pasimatavau. Nu ir nedžiugina... Visgi ne mano skonio tas siūlas. Gal tegul palaukia vasaros ir sprendimo.

Tai reiškia, kad neturiu ką megzt. Gal ir siūlų naujų. Bet vietoj to pirkau padangas :B​ 

Atsakyti