Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas su kava.

Ruošiuosi.

O dabar pasakysiu juoką- kokia mano atmintis selektyvi - aš prieš metus svėriau beveik tiek pat, kaip dabar, o prie 2 buvo tas mažesnis svoris. Gerai, kad telefonas sujungtas su išmaniom svarstyklėm, tai turiu 4 metų istoriją apie save :D aišku, reikės dar riebalų ir raumenų procentus pasityrinėt, įdomumo dėlei.

Atsakyti

Tai šiandien susimatom su Restar, Niuma? Dar kas nors ruošiasi būt?

Atsakyti

Smalsute, bus V iškirpte reglanas. Jei užteks siūlo gal varpelio formos rankovėmis. Dabar noriu kaklo atnarą padaryti, kad susižiūrėti ar viršus “sėdi” gerai. Atnara bus 5 cm.

Pasidarysiu tavo ir Gadget pasiūlytus bandymukus.

Atsakyti

Kaip gera namuose tyloj :wub: Smagu buvo pamatyt tiek mezgėjų vienoj vietoj, spėju gal koks 80-100 buvo. Bet ta kakofonija nelabai mano stiliaus visgi :D Man mūsų mezgėjų būrelis daug labiau prie širdies :wub:​ 

Atsakyti

To ir laukiau. :D Pragmatiško Liniukos vertinimo. :D Vadinasi, mums reikia stiubos.

Atsakyti

Reikia pradėti apie pirtį galvoti. Susirašykim, kas planuotų dalyvauti, tada pabalsuosim dėl datos ir ieškosime vietos.

1. Liniuka

Atsakyti

Jei dar šiais metais, tai galėčiau.

1. Liniuka

2. Jurgitak

Atsakyti

1. Liniuka

2. Jurgitak

3. Restar

Jurgitak, kur kitąmet būsi???

Aš tai negirdėjau to ūžesio visai :). Matyt, many ekstraversijos procentas didesnis už Liniukos. Be to, bendrabutyje gyvenus, o ir 4 vaikų linksmybes atlaikius . Dabar pietauju ir ruošiuosi dar katilą plovo privirt šeimynai.

Atsakyti

Man atrodo tiesiog buhalteriams metų pradžia būna išbraukta iš gyvenimo.

Atsakyti

A, o mano fantazija taigi laki :). Tiksliai, gi kai rudenį nesusiorganizavom, tai darėm kitu laiku. It, galvelė... Niumos megztuką vis gyriau kaip pirmąsyk matomą :).

Atsakyti

Sausį atostogų skrendu.

Atsakyti

Man atrodo tiesiog buhalteriams metų pradžia būna išbraukta iš gyvenimo.

Nuo įmonės ir komandos priklauso. Kol kas šioje įmonėje daugiau gyvenimo nei darbo. (3 tuk tuk į medį)

Atsakyti