Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taika su savimi nebūtinai džiaugiasi sąnariai, širdis ir kiti organai :D Man dabar labiau rūpi pasimažint svorį, kad laiptais lipant nepadusčiau, kelius pasaugočiau.

Pirma reik pasigooglint kur ta miesto laboratorija, net neįsivaizduoju :B​ 

Atsakyti

Kadangi praėjau technikinę, tai per metus priaugau 2 kg. Nu čia mizeris. Bet kelios kraujo tyrimo eilutės suneramino. Gydytoja komentuos tik kitą savaitę po pilvo organų echoskopijos. Kažkaip reikia nesargdint pačiai savęs iki komentaro, nes kaip visada, pagooglini - prigąsdina.

Visą savaitę, kiekvieną dieną padarau lengvą apšilimą ir numinu stacionariu dviračiu 5 km. Labai sūnus įsitraukė kontroliuoti (kiekvieną vakarą paklausia ar  myniau) tai dienos metu prisiminus jo klausimą, prisiverčiu surast laiko. Kitą savaitę minsiu jau 6 km. Intensyvus sportas su manim buvo iki 21 metų. Dabar tik vaikai sportuoja. :D

Atsakyti

Antakalny??? Įsivaizdavau kažkur senamiestyje :D 

Atsakyti

Sapiegų parkas.

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 04 spalio 2024 - 17:43

Reikia salės pagalbos. Kurį variantą 1x1 ar 2x2 pasirinkti atnarai?

Priedas  IMG_9971.jpeg   157,43KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_9972.jpeg   147,6KB   0 Parsiųsta kartų  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 04 spalio 2024 - 19:26

1x1

Atsakyti

1×1

Atsakyti

1g-1b

1g-1g

Atsakyti

1×1

Atsakyti

Jurgitak, o koks modelis? Atsiprašau, jei kažkur praleidau, bet man tai atnaros atrodo toks labiau prie bendro megztinio vaizdo, o ne vien prie faktūros derintinas dalykas. :mastau: Ir dar nelygu kokio pločio jos numatytos. Pati dabar kaip tik atnarą mezgu – 1x1, bet vienas stulpelis visą laiką persuktomis akimis, kitas visą laiką įprastinėmis – rezultatas džiugina, toks kitoks. Bet neperšu, nes, kaip jau sakiau, kas vienam modeliui labai labai, kitam gali būti ne į temą. Kokiam oversize'iniam su platesnėmis atnaromis nebrokyčiau ir tų 2x2, nors nuotraukose atrodo kontrastingai.

Atsakyti

Labas tobulas rytas,

Kava ir kašmyras. Mmmmm. Dar eisiu rožių sodint.

Man būtent faktūriškai žiūrisi broken rib prie Jurgitak bukliuko.

Atsakyti