Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labutis, Nesilabinau. Nu faina kad prisidavėte. Skaitau ir juokiuosi nuo svorio temos. Per savo gyvenimą esu numetus tikrai kokius 270kg, čia plius minus. Patirties turiu visokiuose dietuose ir mitybos stiliukuose🤣 Laiku atėjau, matau mano mylimos draugės vien pliusai. Nu ir aš draugė irgi pliusas. Aš žinau kodėl ir nuo ko, bet situacija veidrody nuo to negerėja. Žodžiu pasiilgau gyvų jūsų.

Atsakyti
Ingriduška, pirtys niekur nedingę. Bent iki šiol biggrin.gif Tai tikiuosi, kad šiais metais irgi susibėgsim?
Kažkada reikės pradėt datą rinktis?
Atsakyti

Ingriduska, koks dar pliusas? Fb matau žydinčią moterį gražia šypsena! Leisk sau sverti ne ūgis minus 110, o minus 105.

Atsakyti

Gadget toli, iki ūgis minus 100,,ką jau ten 110

Atsakyti

Limit, o net neplauni baravykų prieš šaldant? 

Atsakyti

Manau, kad svorio norma yra ta, su kuria gerai jautiesi :mirksiukas:  o veidrodžiai yra blogis. 

Atsakyti

Aš tai ir veidrody sau visai nieko ir šiaip jausmas nieko, ir į drabužius dabar va rudeninius telpu  :lol:  :lol:  Kol nepamatau netikėtų foto su savim  :oh:  :lol:  :lol:  :lol: 

Kapseika, jei jau labai žemėti, ytai nuplaunu ir nusausinu, bet jei švarūs, tai ne. Jei nedideli, tai tiesiog cielus ir šaldau orą ištraukus (radau tą triuką paprastiems maišeliams su šiaudeliu :D ), o jei didesni, tai supjaustau kažkiek. Aš geriau jau paskui atšildytą papjaustau, jei reik.

Atsakyti

Į temą, paskaičiau ką tik FB Artūro Sujetos žmonos postą apie svorį. 

Nu vat tikra tiesa, svorio metimui (tiksliau-susireguliavimui) reik ramybės, harmonijos ir resursų. Stresinėj išgyvenimo stadijoj svoris laikysis dantimis įsikibęs jūsų :D​ 

Atsakyti

Galvoju gal visai ir nueičiau į mezgėjų brunchą rytoj. Restar, duok detalių kada, kur, ką atsinešt :)​ 

Piniginę :). Mezginių. Liežuvį :). Gerą nuotaiką ir pasiryžimą susipažinti su kitom. Ir reikėtų ateiti prieš 11, nes yra grėsmė kur kampelyje vietos berast. Didysis stalas, kiek aš ateinu, visada jau būna užimtas. parkingo išekotis galima visur aplinkui, ten kakokia bažnyčią netoli, kur didesnis kiemas - ten ir rekomenduoju. Aš bandysiu pėsčia atlėkt arba kaimynės perklausiu, gal ji važiuos.

Restar, ar ne tu visai neseniai svaigai dėl kažkokio grybų pyrago? Pasidalink please  :unsure:​ 

Ištiko mane netikėtas džiaugsmas, puskrepšio baravykų formoje :wub:

Ryt vėl žingsniuosiu miškan...juolab kad visai netoli namų, 5 min. su auto. 

O kaip jūs saldot grybus, ar būtina prieš tai išvirti? 

https://www.vmgonlin...nų-konkurentas- iš vienos normos kept neapsimoka :).

Man taip gaila, kad nei šį, nei kitą savaitgalį nespėju iki grybų palėkt niekur  :cray: . Nu negali turėti visko.

Po intensyvaus sporto dar taip kibau į darbus, kad dulkės rūko. Yra reikalų prieš savaitės išvyką. Noriu palikt kompą, nes reikia kieisti klaviatūrą, ventiliatorių pažiūrėt, ūžia kartais. Tai per tel galėsiu tik laiškus sužiūrėt.

Mokykloj man patiko sportuot, nes fainas fizinukas buvo - ir bėgimai, ir slidės, ir drasūs stiprūs vikrūs, ir kašis, o labiausiai mylėjau rankinį, varžybose rajoninėse dalyvaudavom. Baigėsi mokykla - baigėsi sportas :(. Ir jokio poreikio nebuvo iki kol nugara neparėjo. Bet tos funkcinės mankštos nedžiugino, gal trenerė labiau. Apie ėjimą į sporto klubą neturėjau nei vienos minties gyvenime. O dabar kaip kaifuoju, ne tas žodis. Geriau vėliau nei niekada ir svarbu atrasti, kas teikia džiaugsmą. Tai nei trupučio nereikia prisiverst. 

Reikia eit skalbimais užsiimt, maisto gamyba ir bandymu ieškot daiktų kelionei. Draugei pasakiau, kad pas ją nenakvosiu prieš skrydį, tai turėsiu dar ilgą rytdienos naktį susiruošimui. 

Atsakyti

Svoris nepatinka, bet dar pusė velnio. Ne į visus rūbus telpu, bet visokių turiu.

Apie amžių - mano sūnus per 2 mėn intensyvaus vaikščiojimo numetė tikrai virš 10 kg. Labai jau ženkliai lieknesnis atrodo. kai aš vaikščiodama pusę metų ir daugiau nieko nenumečiau. Bet buvo kitų teigiamų pasekmių ♥.

Atsakyti

katuks, 04 Spa 2024 - 16:36, parašė: Manau, kad svorio norma yra ta, su kuria gerai jautiesi :mirksiukas:
Pritariu!
Atsakyti

Bėda ta, kad aš save kitaip matau veidrody, nei svarstyklės ir nuotraukos sako 😂😂 nes rūbus prisitaikau :) 

Man tai viskas tiktų ir patktų, jei ne tie skaičiai ir suvokimas, kad taip negerai.

O dar mintis atėjo - mūsų čia daaauuug. Su skirtingai svoriais. Ir kas vienai' siekiamybė, tas kitai - katastrofa. Taip kad jo, geriausia būt taikoj su savim :) 

Atsakyti