Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ech tas autocorectas, praitaisė nesąmonių :B​ 

Atsakyti

Galvoju gal visai ir nueičiau į mezgėjų brunchą rytoj. Restar, duok detalių kada, kur, ką atsinešt :)​ 

Atsakyti

Liniuka, tavo megztinių sezonas - kaip vasara Suomijoje!!!

Labas rytas!

Skraidom, skraidom. Juodą katę turiu. Ir auksinę burtų lazdelę!!!

Atsakyti

Niuma, keto pradėjai?

Aš tai bandau mė :B​ 

Oj nea. Aš su šituo nedraugauju dėl išaiškintos žalos po 3-4 metų :) Bet kiekvienam savo. Nieko neatkalbinėju.

Tas pats MĖ, tuo pačiu ir tvarką bandau įsivest dienos eigoj, nes visada pas mane kalnas užkandžiavimų tarpuose ir vakarinis gausus valgymas.

5tas rytas su koše :) Tas kas man veikia. Nelabai sąžiningai, nes verdu 1 košę dviem rytams, o ne kas rytą skirtingą, kaip rekomenduoja.

Žinau, kad pokyčiai lėti bus, bet ir priaugau ne per dieną. Realiai- metai laiko, kaip vyras važinėja, tai per tą laiką +9 kg stresinio/saviguodos prisivalgymo. 

Aga, apie ryt renginį ir ar susidomėjau :) 

Atsakyti

Dėl galvos skausmo, tai į cukraus trūkumą reaguoja. Su duona, kad ir juoda, vis papildymą gaudavau. Dabar- minimaliai. Daugiau- iš natūralių arba padažų (majonezo ant salotų), kurių neatsisakiau. Nėra, kad kategoriškai viską išbraukiau. 

Atsakyti

Aš tai liekninuosi optiškai - IN sijonas, su kuriuo turiu taliją ir -10 kg.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 07:52

Amžinoji tema :D Nieko nedarau, kad nuridenti tuos 8 kg metinio prieaugio :B stengiuosi apskritai nebegalvoti apie maistą ir kūną. Pritariu tai neigiamo dietinio mąstymo teorijai. Visas maistas yra geras ar teisingas. Svarbu tik jo kiekiai ir balansas.

Tai čia turbūt tas MĖ, ane :D neturiu matyt resursų to kontrolei. Mažais žingsniukais, pirmas-sportas, judesys. Tada gal prigaminsiu energijos ir kitiem žingsniukam.

vakar išvis nulūžau prieš 22 val..

nei mezgiau, nei piešiau..

 

Ai, branchas... norėčiau, bet. Turiu po piet kitą pasimatymą. Kadangi jis su antruoju šeimos nariu, tai grįžt jo pasiimt iš miesto kažkaip nėr noro.

Atsakyti

Katukai, visur sako, kad negalima visko vienu mrtu pradėt :) o po vieną pokytį, nes nesulaukus greitų rezultatų, būna greitas atkritimas.

Nusprendžiau (po derybų su savim), kad man lengviau pirma maistą susitvarkyt, o judesį jungsiu, kai kelio skausmas aprims.

Nors pvz- mano sėdėjimo blogybė- visada dešinę koją esu užkelus ant kairės. Tai gaunasi amžinas klubo ir kelio patempimas. Dėl to irgi gali skaudėt. 

Atsakyti

Negaliu nei sėdėt, nei stovėt ilgai vienoj padėty. Pradeda tirpti, mausti įvairios kūno vietos :D  apie sąnariukus net nekalbu. Dabar ypač intensyviai skauda kairės rankos didžiojo piršto pagrindinis sąnarys. Sugriebimo ir sukimo procesas iki ašarų priveda. Kitose pozose, tame tarpe ir mezgant- tyla. Pasisakiau pilateso trenerei, davė patarimų, kokių pratimų vengti ir kuo pakeisti.

Beje,po mano antradieninio pilateso vis dar turiu sunkumų lipant laiptais :D  raumenai duoda žinot apie save

Atsakyti