Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, rudeninis apsišvarinimas? Kada siūlus rūšiuosi? :D​ 

Siūlai vasarą išrūšiuoti. Daug išmesta ir atiduota :)

Liko konkretiems projektams ir kojininiai :)

Jooo. Pilnos grindys, kriauklė ir ant spintelės visko.... išimt lengviau, nei sudėt (ypač tuo pat metu dirbant). Bet kažkaip prasimėtyt reikia negailint  :) 

Atsakyti

Ingriduk - dirbu tai vis ten pat :). Tik pastoviai atsinaujinam, visko įdomaus prigalvojam. va, su kolege ką tik turėjom meetą, kur vieną naują veiklą pasičiupom, o pasilikę po jo - dar idėjų prigeneravom. Nes dirbti reikia, kad būtų ir naudinga klientams, ir mums pačioms įdomu. Pirmiausia, aišku - naudinga. O man kai tik kas naujo - tai ir įdomu :). Užtat ir iš naujų siūlų visada puolu pirmiausia megzt :).

Apie spintelių, rūbų, siūlų pramėtymus tyliu. Gal jau kai savaitgalio abi dienos bus namie, tai ir rasiu tam laiko. Po darbų, ypač, kai būna intensyvu, dar maisto gamyba ir tik poilsis.

Atsakyti

Ingriduska, grįžau ant tos pačios kėdės :D  tik biškį kitom funkcijom. Vėl perku miestui. Tik dabar ne reguliuoju, ką ir kaip, o sprendžiu iš ko  :D 

Atsakyti

Mmm... O nuo kada ingriduska neskaito? Recent tai šiemet pavasaŗį keičiau darbą, po 3 metų.

Atsakyti

Aha pirma reikia atsimint, kada paskutinį kartą kalbėjom :D Tai manau, kad nekeičiau darbo. Pradėjau ketvirtus metus antru užėjimu Termo.

Atsakyti

Liniuka, radai savus?

 

Paklausiau DI, kaip apibūdintų mano darbą pirmu asmeniu dviem sakiniais :)
 
Atlieku svarbų vadovaujantį vaidmenį valdant sudėtingas, daugelio partnerių mokslinių tyrimų ir inovacijų iniciatyvas. Esu atsakinga už viso projekto ciklo priežiūrą.  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 13:14