Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oj, aš šiandien irgi pirmą kart išbandžiau pilatesą ant staklių :D 

nu, patiko, bet ojoj, kokia esu užsitupėjus. Ir prakaitukas varvėjo, aha :D 

DI nepasakyčiau, kad dažnai naudojuos. Ir tik bazine versija, kiek žinau, tas mokamas yr daug protingesnis. Bet labai noriu kokio seminariuko, kad susivokt, kokios jo galimybės.  Su tuo draugu geriausiu tai gal biškį perspausta. Nors-kaip kas supranta geriausią draugą. Man biškį nejauku su mašina kalbėtis apie visokius jautrius asmeninius dalykus :D​ 

Atsakyti

Vat pamatysiu per dirbtuves tas mokamos versijos galimybes, įvertinsiu. Jeigu išmokti naudoti darbe, tai, manau, kad verta. Jeigu asmeniškai man, tai pakaktų ir nemokamos kol kas.

Bet jo, su ChatGPT galima ir pabajeruot, pasiginčyt, jeigu jau nėra kas veikt gyvenime :).

Atsakyti

Restar, bet tu ir greita, rodyk tas savo bepirštes, o tai nepatikėsiu😁

Aš kažkokiam emocijų pertekliuje, kažkokia patarėja, guodėja, gaisrų gesintoja ir regis nesenkantis pinigų kapšas, o dar plus PMS pačiam įsibėgėjime... gerai, kad ryt turiu laisvą, gal atsikvėpuosiu

Atsakyti

Reikia eit nuo gyvatuko susirinkt, bet parodysiu tik ryt :). Modelis pats pats elementariausias, tai ką jau ten ilgai megzt. Nenorėjau dėt jokio rašto, minimalistinėm gal dar ir įtiksiu netyčia. Norėjau antras numegzt, kitos spalvos, kad galėtų pasirinkt, bet vakar įjungiau sveiką protą  :B . Geriau pasirūpinsiu savim. Ir nuėjau miegot anksčiau.

Tuo pinigų kapšu ir aš jaučiuosi. Senkančiu. Tik kitiems taip neatrodo. Dar "nudžiugino", kad negausim jokių komandiruotpinigių, nes darbostogoms nepriklauso. Tai tuo pačiu VMI išaiškino, kad ir toms 2 dienoms, kai realiai būsim darbinėj konferencijoj, nebepriklauso. Lyg savo noru ten skrisčiau... 

Atsakyti

Mano dukra sako, nori būti milijoniere? Tai BŪK!

#blondmagic

Atsakyti

Restar, vmi raštu išaiškino? Ką komentuoja žodžiu, ne visada tiesa būna. Labai norėčiau pamatyti komentarą, nes komandiruotė į konferenciją yra komandiruotė, o pasilikimas po jos, jau kita istorija.

Atsakyti

Man tas "VMI išaiškinimas " skamba kaip visiška nesąmonė. Ir skrydžius su viešbučiais pačios apmokėsit bene?

Atsakyti

Sveikos. Užsiimu spintų tvarkymu toliau.

Savaitgalį iš mano rūbų spintos iškeliavo dalis nenešiojamų. 

Kažkurį rytą ieškant Emiliui ne per trumpos maikutės greituoju būdu dalis jo rūbų tiesiai į msišą nukeliavo.

Dabar atsidariau virtuvėj spintą su visokiais plasmasiniais indeliais. Prarūšiuosiu greituoju būdu, kas vartojama, o kas 5 metus guli nejudinami. Atsikratysiu. 

Atsakyti

Niuma, rudeninis apsišvarinimas? Kada siūlus rūšiuosi? :D​ 

Atsakyti

Liniuka, kaip tikra auditorė parašei. Nuo sopulingiausios vietos, nu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 spalio 2024 - 08:39

Pradėjau vakar mažą skarytę iš perdirbto pieno baltumo kašmyro kamuoliuko. Išbandžiau naujus medinukus, pasiimsiu į kelionę. Bet jau tokia pagunda vakar buvo imti ir gerai pamezgėti :). Ale atidėjau, perpratusi sistemą, šiandien reikia ką nors naujo pradėti, kad būtų ką megzti per brunch'ą ir iki jo dar.

Gal kas nors iš sektos susigundytų šeštadienį ateiti į mezgėjų brunch'ą 11 val. Miesto laboratorijoje? Aš atsisakiau kelionės su mažės klase į Marcinkonis, vyrą vieną su ja išleidžiu. Pasiilgau to smagaus spalvingo šurmulio po vasaros, parsinešu labai daug įkvėpimo. 

Atsakyti

Labas rytas,

nugi seku, skaitau...

Restar kur tu dabar dirbi?

liniukas ryškiai pakeitė darbus?

Katukai tu kur reziduoji?

noriu kavos ir paplepėjimo.

Šeštadienį važiuosiu uždaryti savo kurorto, o va sekmadienį norėčiau pramėtyti daiktus namuose. kažkokių visokių šudelienių pilna.

Nors tikrai rūšiavau pavasarį.

nu bet tačiau tas kai sukūdėsiu, tas kai eisu ten, tas kai kitur.

Lygiai taip kaip pas Niumą su spintelėmis reikalai, visokių rakandėlių.

Atsakyti