Apie prancūzų pusryčius 🤪🤭
Restar, o kas per monas - mielių dribsniai? Tipo prieskonis?
Dar likau prie pirmo megztinio varianto. Pamatavau ant Viliaus. Atskyrus rankoves- geriau gula, nei buvo. Jam, aišku, didokas, bet pagal vyro rūbus- lyg tiks. Nu, kažkada bus matyt
Valgau ir pati ir avokadu, ir lašišas, bet tikrai ne kasdien. Kadangi beveik kas rytą vaikams pusryčiams sumuštinius darau, tai ir sau taip pat. Tik priedai pas kiekvieną skirtingi.
Vis žadu vėl grįžt į doros kelią ir pradėt rytą nuo košių, nes su svarstyklėm susipykus kapitaliai, bet būtent Tas rytas vis neišaušta
Geros kelio, niuma! Pas tave tiek daug judesio, kad mano galvoje esi liekna ir ugninga (ir darbinės šventės foto wau wau
Labas rytas!
Atradau! Kamuoliuką su adata. Lemta mano gervuogių rūke šilkui būti baigtam dar rugsėjį!!!
Masažas, šopingas ir kava. Pusryčius nutyliu ;)
Va va, tas rytas vis neišaušta ir pas mane. Nors man gal reiktų sakyt: vakaras neateina. Nes vakarop matyt nuovargis liepia prisikišt nesąmonių.
Vieną žingsnį žengiau. Link sporto
O su maistu... mano nuomonė tokia-nėra blogo (neteisingo) maisto, yra tik netvarka ir kiekis. T.y. reik balanso ir saiko. Sumuštinis nėr blogai, svarbiau iš ko jis ir kiek jų suryta
aŠ pvz jau beveik 100 proc tikiu, jog pas mane visa blogybė-per daug angliavandenių, tame tarpe ir cukriuko... bet tame ir esmė, kad pritrūksta energejos visa tai sukontroliuot
Tai va, iš mezgimo srities: labai norisi numest tą blizgių ir imt kažką pūkuoto ar bent šiltesnio/storesnio. Noriu kardigano. Siūlų, jei vis dar atmintis nepaveda turiu pakankamai.
Jurgitak - [url="https://www.sulieknek.lt/maistiniu-mieliu-dribsniai-vertingas-produktas-2/"]https://www.sulieknek.lt/maistiniu-mieliu-dribsniai-vertingas-produktas-2/[/url]. Man skanu kaip prieskonis ant avokado, košių. Dar prisideda tikėjimas, kad naudinga .
Niuma - dėkui.
Aha, pritariu Jatukui dėl maisto. Nieko man nėra skaniau ( ir sočiau), kaip sumuštiniai su savo duona. O nuo košių daug greičiau išalkstu. Irgi apsileidau, nors grikiai būna bent 1 kartą per savaitę.
Baigiau vakar dukros voratinklį. Nei šia nei tas - nematau įsivaizduoto grožio. Gal kad spalva tokia jokia, mergičkai man būtų smagiau su spalva. Bet pati iśsirinko. Pati pasimatavau, nutrūko kaklo siūliukas... Sutvarkiau, bet supratau, kad ilgai netvers. Ai, nešios, nenešios, pliusą užsidėjau. Reikia bepirštes pradėti.
Pusryčiams šiandien kepsiu lietinius. Bus ir sūnui išsinešt.
Nuo bereikalingo užkandžiavimo rekomenduoju Colonwell ar ką nors panašaus. Skaidulos išbrinksta ir duoda sotumo jausmą. Dar pilvo pūtimą pamažina, nes sudėtyje yra kmynų. Rūgštingumą sako irgi mažina, šito negaliu pakomentuot. Ai dar užkietėjusius vidurius sutvarko.
Kai keliauju, yra dvi šalys, kurių pusryčių nemėgstu. Prancūzija ir Italija.
Coloneweliui galėčiau antireklamos pavaryt
vIsų pirma, 2 stiklinės vandens- tiek išgėrus ir taip skrandį užpildai. Sutinku- trumpam. Bet ir šiaip patariama vandens daugiau gert. Bet pabandykit vienu ypu išgert tas dvi stiklines...
Antra- ten vanduo labai svarbus. Išgėrus mažiau vandens taip užkiši žarnyną- mirtinai. Tai tuo atveju jokio užkietėjimo netvarko-atvirkščiai.
O trečia-kaina. Linų sėmenų, gysločio luobelių galima ir pigiau susiorganizuot
Nu ir penkta- sotumo jausmas man asmeniškai nepadeda susivaldyt viskas smegenyse...
Apskritai sako, kad kai jautiesi alkanas, pradžiai pabandyk atsigert. Dažnai sumaišom troškulį su alkiu. Ir sutinku - tikrai galvoj Noris ko nors skanaus, nors sunkiai betelpa
Vandens geriu pakankamai daug.
Svarsčiau tarp collonwelio (nes kasrytą per radiją projektą girdžiu važiuodama į darbą) ir gerųjų bakterijų (Abelo parašymus atsiminus ).
Sumuštinių kiekis pas mane per dieną yra stipriai per didelis. Su juoda duona galiu valgyt vien tik juos.
Jei pradedu rytus nuo košių, tuomet visą dieną stengiuos tvarkingai mitybos laikytis. Tada dažniausia ir nebūna vakarinio alkio priepuolių.
Dienos režimas irgi pirmoj vietoj turėtų būti.
Žodžiu, teoriškai- laaabai daug žinau ir žinau, kas konkrečiai man veikia ir padeda, ir išbandyta. O praktiškai.. o praktiškai jau ir kelių sanarius kartais skauda 😒 taip kad čia ne vien dėl grožio, o jau dėl sveikatos turiu save gelbėt.
Katuk, tai jei perki daiktą ir iškart planuoji nesilaikyti instrukcijų, tai tikrai neverta Ir mano nuomone tai tikrai ne tas pats, kas tiesiog vandens daugiau gert. Pvz. pusvalandį prieš valgį išgėrus skaidulų garantuotai mažiau suvalgysi. Arba jei svorio metimui rekomenduoja protarpinį, t.y. ryte pusryčius vėliau valgyt, bet tame tarpe skaidulų su vandeniu. Tai tikrai lengviau negu tiesiog nieko nevalgyt. Teisingai sakai, kad viskas galvoje, bet visos žinom, kad tą galvą suvaldyti sunku. Tai ko nepasinaudoti papildomom priemonėm?
Niuma, tau irgi reikia sporto. Kai nusivarai nuo kojų, tai ir valgyt nebesinori. Ir alkio nebėra, ir išlieto prakaito gaila sumuštiniais kompensuot
Apskritai sako, kad kai jautiesi alkanas, pradžiai pabandyk atsigert. Dažnai sumaišom troškulį su alkiu. Ir sutinku - tikrai galvoj Noris ko nors skanaus, nors sunkiai betelpa
Lietuti, gi tu iš tų telovičitaniju, kur reik pavalgyt, kad vėjas nenupūstų!