Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kalba prasidėjo, kad LT bais prabangūs pusryčiai :) Dėl to ir sakau, kad yra 1-2 % Insta ir likusi Lietuva :) 

Aš pati ten daug grožių prisižiūriu, tik suprantu, kad pagal tam tikros industrijos blogeres/blogerius neina absoliutint visumos. Dėl to ir gaunas vaizdų atitrūkimas nuo realybės. 

Atsakyti

O kalbant apie pusryčius ir insta, tai šitą seku jau seniai ir tikrai ne vieną jos receptą pusryčiams išbandžiau ir naudoju. 

https://www.instagra...nEyaDRnaGZhZA==

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: [b!]Šiandien[/b!], 15:09
QUOTE(niuma @ 2024 09 28, 14:42)
<p>Kalba prasidėjo, kad LT bais prabangūs pusryčiai smile.gif Dėl to ir sakau, kad yra 1-2 % Insta ir likusi Lietuva smile.gif </p><p>Aš pati ten daug grožių prisižiūriu, tik suprantu, kad pagal tam tikros industrijos blogeres/blogerius neina absoliutint visumos. Dėl to ir gaunas vaizdų atitrūkimas nuo realybės. </p>

As is savo varpines rasiau : man pusryciams brangu ir avokadas, ir mozarela ar lasisa ant jo. T.y., ne tai kad as neiperku avokado, bet as nenoriu skirti 3€/d. vieno zmogaus pusryciams (paskaiciuota savikaina pagal vietos kainas). Juolab, kad as nelabai tikiu avokado ar lasisos, bent jau tu, kurie pardavinejami prekybcentriuose, ispudinga maistine verte. Suabejociau, ar avizu ar grikiu koshe nera naudingiau organizmui. Bet neabejotinai yra prancuzu, kaip ir lietuviu, kuriems tai yra iprastas jiems patinkantis maistas. Kaip, pvz., Katukui :
QUOTE(katuks @ 2024 09 27, 20:01)
<p>Duona su avokadu ir lašiša pas mane irgi dažnai pusryčiams rolleyes.gif savaitgalį.

Tai gal ta insta nera labai jau taip baisiai atitrukusi nuo realybes.
Smagu, kad ne tik lietuviskos algos vejasi vakarietiskas, bet ir gyvenimo budas. Dar smagiau stebeti ta greita progresa, besikeiciancias madas per Insta ar is sono. Tai tiesiog dar vienas info saltinis, ir tiek. Jau geriau Insta, nei Lryto straipsniai apie Grazulio issidirbinejimus ar Grigaicio 'madas'.
Atsakyti

Hm, avokadai pas mus pastaruoju metu dažni svečiai, ypač, kai sužinojau, kad sunokusius reikia dėt į šaldytuvą. Nes būdavo arba nesunokę, arba greit pagenda. Pirkdavau ir išmesdavau - va, kokia prabanga :). Su savo kepta juoda duona valgau, o jeigu dar svogūniuko pamarinuoto ant viršaus  :wub: 

Pas mus prabangiausi pusryčiai, jaučiu, tada, kai vyras prisiruošia Benedikto kiaušinius daryti. Ilga melodija tik, nes aš nebent paskrudinu šoninę ir bandeles apskrudinu. O jau jis su hollandaise padažu terliojasi, su kiaušiniais žaidžia. 

Ai, ir laukiamiausi metų pusryčiai - kai Kalėdų rytą su vyru kapojam anytos įduotą kūčių silkutę si grybais ir morkom :). Net seilių prisikaupė. Dabar pasidarom patys kartais ir metų eigoj, bet niekada daugiau silkės nevalgom pusryčiams.

Liniuka - pasekiau ir aš dabar pusryčius :).

Niuma - šaunuolis vyrukas. Ir tu žmona puiki. Aš kažkokį Petite knit aprašymą turiu vyrišką iš H raidės, jį pažiūrėsiu. Nors norėčiau kažkokio biškį raštuko, kadangi dideli plotai, tai baisiai nuobodu vien tik lygiai megzti. 

Priviriau pupelių sriubos su kukuliais, dar vieną dičkį puodą troškinio iš vištienos, morkų, bulvių, cukinijos, paprikos, dar šio to. Dar reikia eit obuolių pyragą išsikept. Nevažiuojam šiandien į sodą, užtrukom, nakvot nebenoriu, tai teks ryt. Vyro brolis ligoninėj po operacijos - kažką ten Katedroj remontuodamas beveik nusipjovė kairės rankos smilių :(. Per sąnarį, sausgysles nusipjovė, sakė, kad kabojo į kitą pusę nulinkęs...

Atsakyti