Hm, avokadai pas mus pastaruoju metu dažni svečiai, ypač, kai sužinojau, kad sunokusius reikia dėt į šaldytuvą. Nes būdavo arba nesunokę, arba greit pagenda. Pirkdavau ir išmesdavau - va, kokia prabanga . Su savo kepta juoda duona valgau, o jeigu dar svogūniuko pamarinuoto ant viršaus
Pas mus prabangiausi pusryčiai, jaučiu, tada, kai vyras prisiruošia Benedikto kiaušinius daryti. Ilga melodija tik, nes aš nebent paskrudinu šoninę ir bandeles apskrudinu. O jau jis su hollandaise padažu terliojasi, su kiaušiniais žaidžia.
Ai, ir laukiamiausi metų pusryčiai - kai Kalėdų rytą su vyru kapojam anytos įduotą kūčių silkutę si grybais ir morkom . Net seilių prisikaupė. Dabar pasidarom patys kartais ir metų eigoj, bet niekada daugiau silkės nevalgom pusryčiams.
Liniuka - pasekiau ir aš dabar pusryčius .
Niuma - šaunuolis vyrukas. Ir tu žmona puiki. Aš kažkokį Petite knit aprašymą turiu vyrišką iš H raidės, jį pažiūrėsiu. Nors norėčiau kažkokio biškį raštuko, kadangi dideli plotai, tai baisiai nuobodu vien tik lygiai megzti.
Priviriau pupelių sriubos su kukuliais, dar vieną dičkį puodą troškinio iš vištienos, morkų, bulvių, cukinijos, paprikos, dar šio to. Dar reikia eit obuolių pyragą išsikept. Nevažiuojam šiandien į sodą, užtrukom, nakvot nebenoriu, tai teks ryt. Vyro brolis ligoninėj po operacijos - kažką ten Katedroj remontuodamas beveik nusipjovė kairės rankos smilių . Per sąnarį, sausgysles nusipjovė, sakė, kad kabojo į kitą pusę nulinkęs...