Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Net susimąsčiau, o koks maistas pusryčiams galėtų būti prabanga.

Atsakyti

....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 rugsėjo 2024 - 21:33

Aš šiandien pamiršau papusryčiauti. Visai. Išgelbėjo kolega.

Man asmeniškai prabangūs pusryčiai - su tikro šampano taure. Nes tikrai iki pietų nebus jokio "ofiso". O tai - prabanga.

Atsakyti

Pusryčiai su šampe - iš vakaro turėjo būti geras vakarėlis. :)

Atsakyti

Lėti pusryčiai prabanga :D 

Užklausiau gemini :D 

tAi atsakė, jog prabangūs pusryčiai-tai ne tik maistas, tai patirtis.

Iš brangesnių, paminėjo šviežiai keptą duoną, ikrus, rankomis gamintus jogurtus ir taip! Šampaną :D​ 

Atsakyti

Pusryčiai su šampe - iš vakaro turėjo būti geras vakarėlis. :)

Nebūtinai!

Tiesiog gali būti va tokia ryto nuotaika ir gera pusryčiavimo kompanija.

Pabendravimo su mezgėjomis proga žiūriu į tris kašmyrus.... Ommmmmmmmmm

Atsakyti

Vilmak, jau kad paklausei :). Ne gydymo įstaigoje dirbu. Pirmą kartą gyvenime susidomėjau tuo cholesteroliu ir apie jį paklausinėjau jūsų. Daugiau su niekuo nesu kalbėjusi :)

kad gydymo įstaigos gal nelabai veda statistikos, koks cholesterolis liekniems, ir koks- apkūnesniems... 

čia, kai pradėjote kalbėti , kad koleges geria/negeria statinus, tai juk aptariate ir cholesterolius...

tik tiek..

Atsakyti

Vilmak- mano kolegė neprisiminė savo :). O savo draugių - tuo labiau. Tą vieną pokalbį ir apturėjom ta tema.

Tos pačios kolegės tradicija sekmadienį sosyboje pusryčiams - šampanas su ikrais :). O man tokios prabangos per prievartą neįkištų niekas :)

Atsakyti

o aš iš viso beveik niekad nepusryčiauju...

tik kavos puodelis...

Kapseika, kaip gražu :wub: ....kažkur sukirbėjo noras megzti... ( priminei  seniai primirštą žodį-"krivalakas"  :wub: )

taip, labai artima mintis nešti įkurtuvėms vokelį..

Atsakyti

Nežinau, kas tą derinį sugalvojo, bet ikrai su šampanu toks ne itin mano skonio derinys. Man ikrai skaniausia su batonu ir sviestuku. Bet gal ten sveika tie omegos su angliarūgšte :lol: 

Tai aš gal sutikčiau su DI, kad svarbu dar ir potyris. Gali ir šlapiankę su juoda duona su malonumu sukramtyt.

Va, stoviu šiandien ir galvoju, ko norėčiau pusryčiams. Pasirinkimas tikrai nemažas, tai ko ne prabanga-turėti iš ko rinktis.

Atsakyti

Labas rytas

Kazkas staigiai lauke šildymą išjungė.

Vyro tyrimai , pasak gydytojo, irgi rodo nekokius reikalus su cholesteroliu.Lengva ranka vaistu pripaišė.Atsidarius e-sveikata toj " paklodėj" nieko dorai neatrinkt.Bandysim pradzioj kazkaip lengviau  paveikt.

Mezginai lėti, ne visada džiuginantys rezultatu.

Rytai kuo toliau tuo tamsesni  kaip Hario Poterio filmai.

Atsakyti
Nesu maciusi, kad prancuzas/prancuze sampana ryte gertu... Net ir po gero baliaus. Speju, kad tokia pusryciu mada is rosijos atejusi.
Bet koks alkoholis ryte visu pirma man su alkoholizmu asocijuojasi.
Taip kad tikrai kiekvienas prabanga suprantam savaip.
Atsakyti