Net susimąsčiau, o koks maistas pusryčiams galėtų būti prabanga.
....
Aš šiandien pamiršau papusryčiauti. Visai. Išgelbėjo kolega.
Man asmeniškai prabangūs pusryčiai - su tikro šampano taure. Nes tikrai iki pietų nebus jokio "ofiso". O tai - prabanga.
Pusryčiai su šampe - iš vakaro turėjo būti geras vakarėlis.
Lėti pusryčiai prabanga
Užklausiau gemini
tAi atsakė, jog prabangūs pusryčiai-tai ne tik maistas, tai patirtis.
Iš brangesnių, paminėjo šviežiai keptą duoną, ikrus, rankomis gamintus jogurtus ir taip! Šampaną
Pusryčiai su šampe - iš vakaro turėjo būti geras vakarėlis.
Nebūtinai!
Tiesiog gali būti va tokia ryto nuotaika ir gera pusryčiavimo kompanija.
Pabendravimo su mezgėjomis proga žiūriu į tris kašmyrus.... Ommmmmmmmmm
Vilmak, jau kad paklausei . Ne gydymo įstaigoje dirbu. Pirmą kartą gyvenime susidomėjau tuo cholesteroliu ir apie jį paklausinėjau jūsų. Daugiau su niekuo nesu kalbėjusi
kad gydymo įstaigos gal nelabai veda statistikos, koks cholesterolis liekniems, ir koks- apkūnesniems...
čia, kai pradėjote kalbėti , kad koleges geria/negeria statinus, tai juk aptariate ir cholesterolius...
tik tiek..
Vilmak- mano kolegė neprisiminė savo . O savo draugių - tuo labiau. Tą vieną pokalbį ir apturėjom ta tema.
Tos pačios kolegės tradicija sekmadienį sosyboje pusryčiams - šampanas su ikrais . O man tokios prabangos per prievartą neįkištų niekas .
o aš iš viso beveik niekad nepusryčiauju...
tik kavos puodelis...
Kapseika, kaip gražu ....kažkur sukirbėjo noras megzti... ( priminei seniai primirštą žodį-"krivalakas" )
taip, labai artima mintis nešti įkurtuvėms vokelį..
Nežinau, kas tą derinį sugalvojo, bet ikrai su šampanu toks ne itin mano skonio derinys. Man ikrai skaniausia su batonu ir sviestuku. Bet gal ten sveika tie omegos su angliarūgšte
Tai aš gal sutikčiau su DI, kad svarbu dar ir potyris. Gali ir šlapiankę su juoda duona su malonumu sukramtyt.
Va, stoviu šiandien ir galvoju, ko norėčiau pusryčiams. Pasirinkimas tikrai nemažas, tai ko ne prabanga-turėti iš ko rinktis.
Labas rytas
Kazkas staigiai lauke šildymą išjungė.
Vyro tyrimai , pasak gydytojo, irgi rodo nekokius reikalus su cholesteroliu.Lengva ranka vaistu pripaišė.Atsidarius e-sveikata toj " paklodėj" nieko dorai neatrinkt.Bandysim pradzioj kazkaip lengviau paveikt.
Mezginai lėti, ne visada džiuginantys rezultatu.
Rytai kuo toliau tuo tamsesni kaip Hario Poterio filmai.