Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Grazunetmelyna.lt

Dailioms skandinaviško stiliaus dovanoms  :wub: 

Pagal etiketą - gėlės (ir puode tinka geriau) lb reikalingos.

Atsakyti

Restar, o paklaust ko žmogui reikia? Gal sakys, kad tik pyrago. :) Einu bananų kekso kept.

Atsakyti

Tiesa, mezgu buklė. 6 dydžio virbalais. 🤦‍♀️

Priedas  IMG_9951.jpeg   145,26KB   0 Parsiųsta kartų

bus didelis, v iškirpte. Reikia siūlo atnaroms susirast. Jaučiu, storas šilkas iš mano siūlų nelaikys  stulpelių.

Atsakyti

Ai dar tokią foto radau

attachicon.gifreceived_383484564815218.jpeg

Paveikslavau tik numezgus, aišku nei ten grožio, nei tikros spalvos nerasta, tik baisi, išdegusi žolė, bet geriau nupaveiksluot, po skalbimo, taip ir nebeprisiruošiau. 

Šiaip toks krivalakas, bet apsimuturiavus visai smagus daiktas. Ypač kai nesinori nei šaliko nei tradicinės trikampės skaros. 

Sužadinai skaromaijakę manyje!!!

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2024 09 27, 08:36)
Kokį pinigą neštumėt į įkurtuves?

Mes vestuviu ceremonijoje lapkricio men. dalyvausime (be baliaus, tik svediskas stalas su shampano taure vakare), tai numacius 250€ i vokeli ideti (=>greiciausiai pervedima darysiu).
Tai ikirtuvems skirciau 100-150€.
As is savo varpines ziuriu, man sunku isijausti i lietuviska situacija. Kartais kai matau lietuvisku instagrameriu foto, kuomet pusryciu leksteje yra duona su avokadu ir lasisa, mozarela, braskes ir silauoges rudeni, tai tikrai daznai pagalvoju, kad LT jau pralenke senaja vakaru Europa gyvenimo kokybes prasme.
Atsakyti

Oi, kaip fainai Kapseika parėjo! Ir skarą šitą kaip tik planuoju vyro seseriai megzt, o bepirštės irgi iš MZ, kaip matau :). Dailūs darbai ir be galo smagu, kad vertina.

Ir visų mintys įdomios ir vertingos, bet tik Kapseika mane suprato :). Realiai aš tik norėjau pasitikrinti ar 50 nešt galiu,  ar 100 reikia :). Nes, žinoma, kad paklausiau, ko nori ar reikia :). Tai ir čekių gavus - iš C&D, užsisakė kaip tik puodelių - kiek ir kokių nori, nenori skirtingų, taurių lyg gavo. Čekių nebenori. Vazoninių gėlių PRAŠė nenešt ( nebūčiau ir sugalvojus, nes pati visus kartus, kai gavau vazoninių - tai tokias, kokių nenorėjau). Apsikraut nenori. Gamint gamina labai, ypač tortus, esu ne vieną jau knygą dovanojus. Ir pati perka. Galiu nebepataikyt. Be to - dar nesugalvojo, kur tas knygas dėti. Tokių kaip Tashen - ir aš neturėčiau, kur dėt, nors pavartyt patiktų, bet ji pernelyg praktiška. Pati galvojau apie vazą, nes jų praverčia ne vieną turėti ir skirtingų. Bet kam man kur blaškytis, nusipirks, ko norės. Aš į savo namus nei vieno daikto nebenoriu, kur kam susišviestų, kad man reikia... Nes kas už mane geriau gali žinot. O, gera mintis, dar pridėsiu anytos dovanotus rankšluostukus virtuvei. Nes pas mane tik gulės, neturiu kur tiek panaudot.

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2024 09 26, 08:31)
Marguerite - tu beveik šventoji smile.gif

Ne, ir nenoreciau ja buti. Tiesiog kai kuriose gyvenimo srityse gana lengvai susitariu su savimi.
As gyvenime konsultuoju imones nasumo, efektyvumo didinimo klausimais, tai nori nenori per ta prizme praleidi ir savo kasdienybe bei aplamai gyvenima (kas naudinga, kas ne, kas verta pinigu, o kas laiko ir pan.).

Kad paneigti savo sventuma... Pries kokias 10d.Instagrame maciau, kad kazkokia moteryte renka uzsakymus mezgimo zymekliu adventiniam kalendoriui. Neturiu jos favorituose, o po geros savaites mastymo supratau, kad noriu smile.gif Ji anglakalbe ir turi savo Etsy parduotuvyte. Tai jei kas zinote, apie kokia instagramere kalbu, galetumete pasufleruoti jos nick'a instoje (ar nuoroda Etsy) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margeurite: [b!]Šiandien[/b!], 18:24

Marguerite, mažiau žiūrėk influencerius :). Yra ir ant žemės, ne dėl pasirodymų gyvenančių :). Bet taip, šilauogių pas mane šaldytuve dar bent 2 litrai, nes šiemet toks gausus derlius jų, kad dar ir praeitą savaitę iš sodo parsivežėm ir tikrai ne paskutines :).

Eisiu pamegzt. Suvaikščiojau po darbo į MZ, prigriebiau medinukus virbalus kelionei ir 4 sagas su Sonatos pagalba išsirinkau. Jeigu įsiūsiu, tai ryt sode gal net nufotkinsim :)

 

Ai, sugalvojau, kad prie bordo kašmyro bandysiu ką nors marginti. Nepripirkinėsiu dar to paties kašmyro. Man jis vienas pernelyg tamsus. Kolegė dar pasakė, kad ta bordo sendina.  Tai gal ką žakardinsiu - kitą spalvą arčiau veido dėsiu. Bus kūrybiškas sprendimas. Kai pribręs :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 19:05
QUOTE(Restar @ 2024 09 27, 18:47)
<p>Marguerite, mažiau žiūrėk influencerius smile.gif. Yra ir ant žemės, ne dėl pasirodymų gyvenančių smile.gif. Bet taip, šilauogių pas mane šaldytuve dar bent 2 litrai, nes šiemet toks gausus derlius jų, kad dar ir praeitą savaitę iš sodo parsivežėm ir tikrai ne paskutines smile.gif.

Tai kad daug ir neziuriu, bet kazka lietuviskai paskaityti reikia, o ir lietuvisku vaizdu, spalvu ir meniu norisi, tai taip ir gaunasi.
Del uogu, tai pavydu, as turbut daugiau nieko dienoje ir nevalgyciau, tik jas. Kitais metais atostogos bus skirtos grybavimui LT. Mazylis apsidziauge, vyras nesuprato (nera grybaves), tikiuosi, pataikysime i tinkama perioda.
Atsakyti