Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hm, aš gal neneščiau pinigų įkurtuvėms. Bet čia gan artimas žmogus, tai vėl kita situacija.. įvertinčiau, kiek galėtų kainuoti/ kiek norėčiau mokėti už kokį namų rakandą, tiek ir neščiau: pledas, puodas, lempa..

Beje, danai labai mėgsta bet kokiom progom dovanot šviestuvus, kokius nors dizaineriškus :D  net ne toršerus, o kabinamus šviestuvus. 

buvom jų dizaino muziejuj, tai man labai patiko, nors ir nedidukas jis. Tik ten labiau baldų, čia irgi jų pasididžiavimas.

Uinską mačiau, bet nežinau, kažko jo charizma ne mano skonio :D  kaip muzikantas-puikus, nesiginčysiu net, bet kad labai žavėtų, tai nea.

Atsakyti

Uinskas skirtingose salėse skirtingai skamba. CD su autografu - puikiai, vakqrykštėj salėj - irgi, o va filharmonijos salėje - ne, ne taip.

Atsakyti

Restar, smagu dėl dukterėčios, gal daugiau darbo turės mažiau kavą gers :D​ 

Atsakyti

Sakai, ji ten gėrikė didžioji? :D Apie tai man nepasakoja, o šiaip dirba tikrai labai greitai, gyrėsi, kad ir premiją gavo su kolega  neeilinę, nes a la išgelbėjo įmonę, daug darbų nuo savo vadovės nuėmė, tai manau, kad neveltui buvo įvertinta, o darbai jos negąsdina, tik įsidarbinus per greit viską padarydavo, ėmė ten kažko mokyti kitus. Minėjo, kad kažkam ir nuėmė tą bandą.

Aš irgi nenorėčiau pinigų nešt, galvoju, kad kažką nupirkus man pigiau išeitų :), nes atliekamų ne fontanai. Bet žinau, kad ji labai praktiška, nenori apsikrauti, jos skonio nežinau, tai nenoriu nei blaškytis, nei rizikuoti, kai pinigai išleidžiami veltui ir niekas tuo nupirktu daiktu nesidžiaugia, nes nereikalingas. O juolab, kai to buto net nesu mačiusi, tai išvis negaliu nujausti, kas tiktų, ko trūksta ir pan. Ir paskritai - tas jaunimas su savo specifiniais norais, poreikiais, kur jau ten man perprast.

Atsakyti

Tai nuneščiau puodelį kavai ir kavos ar arbatos tiesiog. Ar būtinai reik kažko didesnio. Juolab nebus ten kažkoks didelis balius

Atsakyti

Kas patiko ir naudoju - gavau dvi vienodas dideles stiklines lėkštes- tortines (turbūt iš indai.lt ). Patiktų jų čekis. Lėkštes naudoju ir kaip užkandžiam patiekt, serviruot, nes didelės.  Paskutiniu metu populiarios žemos taurės šampaninės/martinio/kokteilinės/desertinės/ledainės. Universalios tokio stiliaus: https://zana.lt/stalo-serviravimo-indai/sampano-taure-tattoo-skaidrios-sp-270-ml  

Nežinau ar gamina? Pvz Beatos knyga? Ar prenumerata? Arba  iš Taschen knygą?  Čia visokių dydžių yra ir kainų (maniškis baigia visą seriją susipirkt, kur po 20 eur ir šiek tiek iš didžiųjų). 

https://2di.lt/knygos/taschen-knygos.html 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 27 rugsėjo 2024 - 15:02

Nu va, kviesčiau niumą į įkurtuves su tom knygom :D

Atsakyti

Ar jaunimas, ar senimas, bet nepataikyt didelė rizika...

Aš labai mėgstu gauti pinigais, ar bent kokiais vaučeriais, nes jau tokių visokių man nesuprantamų dovanų esu gavus, kur tikrai galvoju, na ką man su jomis daryti? Arba daiktą, kuris mano akimis nepelnytai užbrangintas, gauni ir supranti, kad žmogus ištaškė pinigus, o man ta markė visai nieko nereiškia.

O tavo mintis, pridėt megztą smulkmenėlę labai įjaukiną tą pinigų dovanojimą.

Sveikos, bandau grįžinėti...

Kažkokie uraganiniai laikai užpuolę buvo. Rytojui net atšaukiau vieną balių į kurį buvom kviesti, tiesiog taip pavargau, nuo visokių, nes reikia, nes įsižeis, nes... Juolab kad pažįstame tik jubiliatą ir dar +2 kitus, o kiti koks 20 svetimi, o ir balius toks ne su šokiais, kur įsimaišysi į minią ir prapulsi. Tą laiką paskirsiu geriau su vaiku peržiūrėti daiktus 10 dienų kelionei į Prancūziją, dar ir apsipirkti reikia, pasirodo šiltą striukę išaugo.

Ir dar rodau dovanos martikė kampuką (a jauti Gadget dar užkrečiama😁). Nupaveikslavau tiesiogine žodžio prasme jau einant pro duris. Tad yra kiek yra.

DaiGtai megzti ne kaip komplektas. Dovanojant užsiminiau, kad nesupyksiu jei bepirštes perleis mamai, nes nežinau ar geltona jos spalva, mama jau sekundei net nudžiugo, bet martikė, griežtai pasakė mano. Apskritai, pasidžiaugiau, kad ji taip vertina mezginius. Vėliau šlaistėmės drauge po parduotuves, tai ji matavosi žalsvus Conversus, sako, oi kaip tiks prie tavo dovanų megstų kojinių, žinok aš jas net vasarą dėviu.

Priedas  received_1430169687675663.jpeg   227,55KB   0 Parsiųsta kartų

Skara pagal šį aprašymą https://mezgimozona....aukio-plunksna/

Merinas +šilkmocheris. 

Atsakyti

Ai dar tokią foto radau

Priedas  received_383484564815218.jpeg   366,97KB   0 Parsiųsta kartų

Paveikslavau tik numezgus, aišku nei ten grožio, nei tikros spalvos nerasta, tik baisi, išdegusi žolė, bet geriau nupaveiksluot, po skalbimo, taip ir nebeprisiruošiau. 

Šiaip toks krivalakas, bet apsimuturiavus visai smagus daiktas. Ypač kai nesinori nei šaliko nei tradicinės trikampės skaros. 

Atsakyti

Kapseika, fantastišką martelę gavai su tokiais mezginių vertinimais  :wub: Bepirštės labai gražios  :wub:​ Skarą tai būt faina visą ištiestą pamatyt.

Kaip tavo studentui sekasi?

Atsakyti

Ai ir Limit dar gi mačiau klausė, kaip mūsų dičkis, tai kol kas puikiai jaučiasi, viskas įdomu, smalsu, pradeda pažindintis su kolegom. Spalio pirmą jau prasidės tikri mokslai tai matysim, kaip ten bus.

O dabar išlėkęs į Egiptą, nu ir kur protas žmogaus, jam net mūsų šiaurės Vokietijos vasaros per karštos, tai alpsta dabar ten, bet matai nenorėjo nuo panos atsilikti.

Atsakyti

Restar, įkurtuvėms pasiteisina Ikea dovanų kortelės. :ax: Tiesiog pinigų artimam žmogui nedovanočiau. :mastau: Jei tik taip, kad tuščiom nenuėjus, nupirkčiau gal kokį kaktusą ar pan. simpatiškame vazonėlyje ir tiek.

Atsakyti