Ar jaunimas, ar senimas, bet nepataikyt didelė rizika...
Aš labai mėgstu gauti pinigais, ar bent kokiais vaučeriais, nes jau tokių visokių man nesuprantamų dovanų esu gavus, kur tikrai galvoju, na ką man su jomis daryti? Arba daiktą, kuris mano akimis nepelnytai užbrangintas, gauni ir supranti, kad žmogus ištaškė pinigus, o man ta markė visai nieko nereiškia.
O tavo mintis, pridėt megztą smulkmenėlę labai įjaukiną tą pinigų dovanojimą.
Sveikos, bandau grįžinėti...
Kažkokie uraganiniai laikai užpuolę buvo. Rytojui net atšaukiau vieną balių į kurį buvom kviesti, tiesiog taip pavargau, nuo visokių, nes reikia, nes įsižeis, nes... Juolab kad pažįstame tik jubiliatą ir dar +2 kitus, o kiti koks 20 svetimi, o ir balius toks ne su šokiais, kur įsimaišysi į minią ir prapulsi. Tą laiką paskirsiu geriau su vaiku peržiūrėti daiktus 10 dienų kelionei į Prancūziją, dar ir apsipirkti reikia, pasirodo šiltą striukę išaugo.
Ir dar rodau dovanos martikė kampuką (a jauti Gadget dar užkrečiama😁). Nupaveikslavau tiesiogine žodžio prasme jau einant pro duris. Tad yra kiek yra.
DaiGtai megzti ne kaip komplektas. Dovanojant užsiminiau, kad nesupyksiu jei bepirštes perleis mamai, nes nežinau ar geltona jos spalva, mama jau sekundei net nudžiugo, bet martikė, griežtai pasakė mano. Apskritai, pasidžiaugiau, kad ji taip vertina mezginius. Vėliau šlaistėmės drauge po parduotuves, tai ji matavosi žalsvus Conversus, sako, oi kaip tiks prie tavo dovanų megstų kojinių, žinok aš jas net vasarą dėviu.
received_1430169687675663.jpeg 227,55KB
0 Parsiųsta kartų
Skara pagal šį aprašymą https://mezgimozona....aukio-plunksna/
Merinas +šilkmocheris.