Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos. Smagus Qqtės pasiruošimas kalėdiniam vakarėliui. Kada sakei bus? Vasarį? Kacumotai tikrai diržo reikia. Ir už partizaninį mezgimą, ir už fotkes ant pakabos. Mezga gražiausiai ir nerodo. Tas su lapeliais aplink kaklą priminė, kad ir aš tokį turiu. Kerpena, čia tas kur per meetą mezgei? Gražus. Lace pagarba už tokį diddarbį. Spalvos labai gražios. Man vėl jūrbanginis sezonas. Mane šeštadienį ištiko pirmas kartas. Jogos pavidalu. Kažkaip iki šiol skeptiškai į ją žiūrėjau, bet labai patiko, visus raumenukus ištampė. Super.
Atsakyti

. Kerpena, čia tas kur per meetą mezgei?

Taip, tas pats.

Atsakyti

Liniuka, penktadienį bus :D

labas rytas

kažkokia kvaila savijauta, galva sukasi kaip gerai išgėrus :unsure:bjauriai nemalonus jausmas

pusryčius valgiau

gėriau tik arbatą :D

Atsakyti

Sveikos,

Saulėlydžio darbus mačiau FB, labai graži fotosesija, vaizdai pasakiški, mezginiai dailūs savo spalvom ir atlikimu  :wub:  Bet dėl žvaigždės darau išvadą, kad ne tavo modelis, visaip kraipiau galvą, žiūrėjau, nagrinėjau, nesupratau kodėl, bet turbūt tokie beformiai mezginiai tik visiškom kūdenom, rašydama galvoju ir apie save, man taip norisi tokių visokių maišiukų, taip originalu ir idomu, bet tada ir atrodau kaip maišiukas :(

Labas rytas, tai čia dauguma matė FB arba R.

Man pačiai šita žvaigždė visai smagi. Gal spalva pirmoj eilėj "groja". Kaip mezginys, tai daug laiko atimantis.  Nu ir sakyčiau jai (.)(.) didesnių reikia.

Niuma, nemanau, kad lieknesnė :hmm: . Esu prisidėjusi vėl "to gėrio"

Adijalas Nr. 3 iš Drops Lima. 14 kamuoliukų. Galėjau visus 16 sumegzti. Bet neina taip nuskaičiuoti. Dabar dar vieną mezgu iš tų pačių. Aplamai tai jei visus norus priimčiau, turėčiau darbo ištisiems metams.

image_medium2.jpeg

Na ir ta žvaigždė iš rogutinio merino

image_medium2.jpeg

Rankovių apačia platoka. Kaklas nesigavo kaip planavau. Per vėlai iškirpimą pradėjau.

image_medium2.jpeg

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Pabaigiau vakar savo pusmečio mezginį  :karsta: Nežinau, kam jis man, bet labai reikėjo pabandyti numegzti... Toks truputį mazochistinis reikalas - visi tie trikampėliai keturiais virbalais mezgami, knisliavos daug...  :oh: O dabar tokia mezgiminė tuštuma apėmusi - neturiu jokio mezginio, dar blogiau, kad ir iki galo iškristalizuotos idėjos neturiu... Neramu žiauriai  :unsure:​ 

Lace, oho :4u: ... Kaip skara ji manęs nevilioja. Bet spalvos ir įdomus modelis - pagirtini tikrai.

Mezgu riešines. Suplanuoti dveji mainai ne į pinigus. Tai galėsi rinktis, kurios tau prie širdies bus :)

Atsakyti

Šiandien pranešiojau savo naują kašmyrinį - nu nežmoniškai šiltas. Apsirengiau tik ant maikutės su petnešomis, ir striukė nestora, bet jaučiausi kaip pečiuje. Ar gatve greičiau paėjus, ar parduotuvėj.

Dvi gijos rogutinio kašmyro.

Kerpena, tavo mezginiai visad dailūs. Raštas gražus. Ir tas šonų atskyrimas gerai :)

Atsakyti

Labas rytas su kava  :sutinku: 

Saulėlydi, tikiu, kad smagus, o tai ir svarbiausia. Spalva labai graži. O tavo adijaliukų kiekis ir jaukumas tai išvis.... :showoff: 

Kerpenos megztukas dailus labai, toks Kerpeniškas visas  :victory2:  Kol policijos nieko neparašė, nieko nemačiau, kas negerai, paskui grįžau atgal ir pamačiau, kad rankovės platokos , bet šiaip prie rankovių, manau, visada galima prikibt, o beto mes matom statiška vaizdą.....

Mano Luknė kur tik pamato tokį kažkokį beformį adijaliuką tai vis prašo, reiks gal pavasariui numegzt, po striuke tai vistiek neapsirengs, be to uniforminį megztinį nešioja....

O aš pati irgi jau praktiškai nusprendžiau kad pavasariui megsiu kažką tokio ripsinio, gana seiles varvint, reikia turėt :D  Nereiks galvot ką megzt rankinio, kai baigsiu šitą alpakinį :D

Atsakyti

Lace skara graži kaip meno kūrinys ir visai suprantamas tavo sportinis interesas jos mezgimui, tik dėl jo ir galima megzt tokias sado-mazo  skaras.... :D 

Atsakyti

Koks fainas megztukas

DSC_0165_medium2.JPGDSC_0161_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos :4u:

man jau norisi spalvų :D ir net žalia spalva jau graži darosi :D

Išsivilkau babinaites į dienos šviesą :D tegu praskaidrina pilkumą :rolleyes:

Priedas  babinaitės.jpg   332,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas

Saulėlydžio mezginiai  :wub: žvaigždės spalva  :wub: 

Šitas labai gražiai sudryžuotas, pasidedu kada nors ateičiai  :unsure: 

Kad atsirastu kablys mezgimui, reikia susiplanuoti kitų darbų  :oh: 

Atsakyti

Ristina, kokie čia siūlai? Man labai graži ta rausva,. įsivaizduoju pelenų rožę....

Ombre...

Priedas  15965540_10154936984429264_7590661196612357031_n.jpg   93,35KB   0 Parsiųsta kartų

P1080212_medium2.JPG

_MG_7781_medium2.jpgfile0_medium2IMG_0549_medium2.jpgIMG_0578_medium2.jpg13721260_180585402354450_280170610_n_med

Atsakyti