Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas
QUOTE(Restar @ 2024 09 26, 07:24)
Geriau būtų atsikratyt...

Internetu pirktus negalima grazinti?
As kantriai laukiu pirkimo gyvai. Man tai toks didelis malonumas, istinkantis 1x/2m., kad nesinori jo suvulgarinti interneto pagalba.
Atsakyti
Mane vakar ištiko totalus letargas. Ir po visų švenčių maratpnų, ir po gripo skiepo (turbūt).
Po darbo ir pasivažinėjimų su Emiliu autobusu (dar mokinu, bet rytoj jau sakė, važiuos vienas), grįžus lūžau miegot. Užsistačiau žadintuvą už valandos... išjungiau ir dar valandai smigau. Atsikėliau paslankiojau, išsimaudžiau... ir sėkmingai nuo pusės vienuolikos vėl miegojau.
Gal jau atsigavau. Ryte greituoju būdu indaplovę iškrausčiau, kitus sudėjau, stalus pravaliau, pusryčiam sumuštinių padariau. Šiandien reikės rimčiau apsitvarkyt grįžus smile.gif
Emilis savaitgaliui labai į kaimą nori. Gal nuvešiu, nes buvau pati gal prieš mėnesį ar daugiau. Vyro klausė, ko neatvažiuoju rolleyes.gif Tai kad nėr kada....
Atsakyti

Marguerite - tu beveik šventoji :). Žinoma, tokiu atveju, reikia patirti malonumą visą iki galo. O man tai emocinis pirkimas, internetu irgi patiriamas malonumas :). Dažniau aš apsiperku, nors nereikia tiek... Dar ta parduotuvė Molėtų plente, netoli Riešės, reikia susitarti, kad būtų pardavėja, man rasti laiko nuvažiuoti labai sunku. Va, niekaip nerandu laiko nusipirkt 4 sagas - jau 1,5 mėn. Tai ir megztinis nerodytas... O grąžinti turbūt galima. Bet kašmyro grąžinti nenoriu. Ko gero, teks atgailėti ir nusipirkti antra tiek - iš dvigubo tada megsiu. Pagailėjau pinigų, galvojau, kombinuosiu, bus pigiau...

Atsakyti

Nežinau, ar gerai supratau, bet jei perki matkelį ar babiną, tai grąžinti gali, o jeigu pvz 170 g, skaitosi, kad individualiai man atvyniojo -individualus klientui pritaikytas užsakymas, tai ir negalima. Bet realiai tik vieną gal ir grąžinčiau. Turbūt neverta. Pasižadu priedą prie šio siūlo pirkti tik gyvai  :B​ .

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  galvoju reik prasinest, kad ir as gyva ir vis ateinu paskaitinet bet niekaip neprisiruosiu parasyti. 

Mezginiu pasaulyje pas mane balaganas. Pradejau April Cardigan pagal Petite, bet ten atskyrus rankoves ties tuo ir stojo visas procesas mano. Pledas pora savaiciu isvis buvo striges nes ir siulu pritrukau - nebuvo tos spalvos pirkti, tai kai negali sunert gelytes viskas stoja, bet jau nusipirkau galesiu vel i vezias sugryzt. rugsejo kojines strige ties atnara, mintyse svarstau ka su Westo skara daryti, siulu pasikuitus lyg radau...

Namuose remontai, dezes balaganas. Strigom nes stoga reik keist, prasidejo liutys o su jom ir stogas pasirodo bega, naujose lubose pamatem slapia deme  :oh: tai lauksim kol pasikeis stogas tada ziuresim kiek nuostolio  :cray: 

buvo uosviai savaitelei, matesi, kad nori namo, greit uzkniso statybinis bardakas juos  :lol: 

Gyvenimo pokyciu siokiu tokiu turiu, iseinu is darbo, pirmadieni pranesiau dabartiniam darbui. Keiciu specialybe, alga geresne pasiule, nebuvo kur dingt. Nezinau ka darysiu su mokslais, kadangi siti ispirkti tikriausiai reikes kazkaip pabaigt, bet ziuresiu, kiek darbu apkraus mane. Naujos pareigos projektu vadove, kaip ir su atlyginimu sistemu projektu dirbsiu, tai visai is buhalterijos neiseinu, bet darbas jau kitoks  :ax:  :oh: zodziu gyvenimo etapas - balaganas  :bigsmile:  :lol: 

Nauju nerodytu pabaigtuku atnest pagyvint temos neturiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas dienas, 

Mano cholesterolis buvo virš 8 ir gydytoja liepė gert statinus prieš gal pora metų jei ne daugiau. Aišku, kad praėjus internetinį universitetą medicinos klausimais :oh:  :lol:  :lol:  :lol:  nieko aš ten negėriau, bet dėl šventos ramybės gydytojai sakiau, kad gėriau, nes ji iš tų, su kuria nespasitarsi ir nepadiskutuosi, tai man taip buvo ramiau (Restar, pas Agnę tu? Aš dar nepersiregistravau vis). Tai vienžo, cholesterolis pakrito, bet gydytoja ir toliau liepė gert statinus, pasakius, kad prie tokio tai jau gal ir papildai suveiktų  :rolleyes: bet... kadangi, aš jau praddėjus statinus pagal jos paskyrimą, tai papildai jau nebe išeitis ir nebeveiks, o statinai jau visam gyvenimui.. Kilo minčių visokių ir nelabai gražių.. :rolleyes:  :rolleyes: 

O mano internetiniuose univeristetuose tai visokių radau tyrimų. Net pvz, jei eini duot kraujo po sporto treniruotės, tai cholesterolis natūraliai bus pakilęs. Na ir visokių kitokių dar sąlygų yra.

100 metų nebuvau gyvoj siūlų parduotuvėj... 

Užvakar palaidojom vyro pusbrolį, nusiskandino su mašina ežere... Nelabai bendravom, aš gal tik keletą kartų mačius, bet kažkaip surėtė  :unsure:Niekas nesupranta, kaip, kas ir kodėl. Nei girtas buvo, nei ką. 

Atsakyti

Priedas  Messenger_creation_786DB0E0-5CF7-4439-8F0C-BAC1927CB4F9.jpeg   243,3KB   0 Parsiųsta kartų

 

Sveikos!

 

Mezgu. Skrydžiuose. Skraidau. Sapnuose - irgi. Vakar donavau, Hg 139, daugiau nieko nežinau.

 

PS foto - tradicinis šilko kampukas :)

Atsakyti

Gadget - miela matyti, kad ir kampukus, nors dar meiliau būtų - daugiau pamatyt :). Tai sveikinimai su ta gražia diena, kad jau atėjai pasirodyti! Gyvuok :4u:  :birthday2:  :dovana: ! Man atrodo, kad tu drąsiai imi iš gyvenimo viską, ką nori, tai linkiu, kad kuo mažiau tave ištiktų situacijų, kurios nemalonios ir nepelnytos.

 

Limit - ot kokia sukčiuvienė, meluoji gydytojai :D. (Taip, pas Agnę, gyvai nemačiau dar, bet telefonu patiko). Nu kaip mes be tų universitetų ir savo nuomonės visais klausimais :). Konsultuosiuosi su tavim, kai prireiks, nes aš tai tingiu pernelyg daug gilintis. Vyras ryt eina pas gydytoją, nežinau, koks jo cholesterolis, bus matyt, jį gali pričiupti, nes jo tėvas nuo širdies smūgio mirė apie 50 + metų. Beje, Benu vaistinėj kolegė šiandien pirko Aterolip, tai buvo 1+1, dar geresnė kaina, negu aš pirkau. Ji vyresnė už mane 5 m., sakė, visos jos amžiaus draugės vartoja arba Aterolip, arba statinus.

 

Parašiau ir neapleidžia mintis, kad Gadget FB apgaudinėja visus :). Nes lyg ir liūtas su Katuku... Ale taip tau ir reikia tada - gauni sveikinimų papildomai be progos :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 15:17

Restar, TAIP. Nesidalinu tinkluose pavogtina tikra jautria informacija ;)

Atsakyti

Po jūsų čia tyrimų rezultatų, net nuėjau pasitikrint, koks čia tas mano cholesterolis

Tai 5.42 bendras, DTL 2.02 MTL 3.09

Nieko negeriu ir neplanuoju. T.y. turiu gydytojos patarimą pavartoti omega3 ir tiek. Dar yra pasakojus, jog moterims tam tikri hormonai palaiko gerą cholesterolį,o kadangi su amžium jų mažėja, tai ir cholesterolis didėja. Tai va, prieš menopauzę ir jos metu, rodiklis padidėja.

Atsakyti

Ir - teisingai pastebėta, imu, ko noriu. Svarbiausia yra norėti. Tikrai buvo laikotarpių, kai noro išreikšto ko nors... Nebuvo.

O man patinka jausti gyvenimą su skoniu ir burbuliukais. Ir pastebiu, džiaugiuosi, dalinuosi tuo, kas mane džiugina. Yra ir rutinos, ir to, ką dabar madingai vadina iššūkiais. O man patinka daryti ir spręsti.

Rugsėjo milestone - uždariau paskolą, imtą skyrybų kompensacijai. Johooo kokio gerumo jausmas!

Dirbu daug, stengiuosi dirbti lengvai, ir kad komandoms irgi būtų smagu ir polėkiška. Pvz- žmonės pakomentavo, kad vieną EK pareigūną su šypsena tik mano foto ir matė ;) Toks poveikis.

Atsakyti

Pažiūrėsiu ir aš, nes suabejojau, kokį skaičių man gydytoja pasakė.

Jo, kai gyvenime yra norų - tai kitoks tas gyvenimas. Ir tikrai tai nėra duotybė, dėl to ir aš džiaugiuosi, kai norų yra, prasmė netrūksta, iššūkiai - išsprendžiami. tai mano sveikinimai tuomet - paskolos uždarymo proga  :4u:​ .

Atsakyti