Miegojau. Ir toks jausmas, kad vis dar tebemiegu
Kaži gali būt, kad taip staigiai suveikė, jog geležies nebegeriu jau nuo penktadienio
Mane taip veža tai, ką dabar darbe darau, tiek daug prasmės ir turiu tokių įdomių uždavinukų (apie žmones), kuriuos vis pavyksta išspręsti, kad visą rugsėjį jaučiuosi užsiturbinus, tai niekuo skųstis negaliu - nei miegu, nei savijauta, niekuo. Būna, kad nulūžtu anksčiau, ypač knygą pasiėmus. Arba reikėtų eiti miegoti anksčiau, kad geriau pailsėčiau, bet man ir pamegzti šiuo metu norisi, visko norisi . Siūlai jau paštomate, reiks nulėkt ir mėginukų vieną kitą jau šiandien prasimegzt ♥.
D aš ir be tyrimų jau paėmiau gert.
Man dar ir veidas išbertas... dermatologė dermatitą konstatuoja, bet vien tepalų jau nebeužtenka, ėmiau antibų, nes sako gali būt ir erkutė suaktyvėjus. Ai nežinau. Penktadienį vėl išdrįsau vit C pasitept veiduką, tai vat galbūt jis mane taip suerzino.
Žodžiu, kažkoks nepasitenkinimo antplūdis, nesuvaldoma situacija aplinkoj
Reik ir man pasitikrint, ko trūksta. Feritiną vėl pasidaryt, Hb reik pasižiūrėt. Skrandis kažko vis pastreikuoja, matyt, nepatinka, kad viską be eilės kišu..
Gal jūs jau ir žinojot, bet man buvo naujiena, kad yra greitieji testai vaistinėse vit D ir feritino. Nežinau patikimimo, tik i š vieno asmens, kuris buvo ir laboratorijoj vit D pasidaręs, tai atitiko kažkaip ten.
TESTERA, Vitamino D testas, 1 vnt. | Gintarinė vaistinė (gintarine.lt)
TESTERA. geležies stokos (feritino) testas, 1 vnt. | Gintarinė vaistinė (gintarine.lt)
Gal reikės pabandyt vit D. Bent jau turėt supratimą, ar labai jau trūksta
Nežinojau apie tuos testus. Nežinau, ar bandysiu.
Mano tas blogas cholesterolis gal kokie 3,56? Pati nežiūrėjau, gydytoja sakė, jei gerai pamenu. Pirmiausia mitybai patarimų davė. Patiko man patarimas dėl žuvų taukų, nes gi jie prieš bet kokį uždegimą, o tam Aterolipe - daug ciberžolės, daug natūr produkt. Sakė - tikisi, kad susitvarkys be vaistų. Ir aš tikiuosi. Reikėtų daugiau judėt pradėt vėl ir mažiau saldumynų.
Beje, Walk15 bendruomenių iššūkyje yra ir mezgėjų bendruomenė sukurta . Prisiregistravau ir šiandien pajutau, kad nenoriu būt paskutinė, jau konkrečiai galvojau, kur čia šiandien daugiau nueit, kad iš nulio pajudėt. Nes kai namie tik būnu, tai su telefu nevaikštau. Tai ir būna nulis. Žodžiu, mano motyvaciją pajudėt teigiamai paveikė - siūlau ir jums .
Mano šeimos gydytoja sakė, kaip nori taip daryk Laimei jinai jau į Northway išėjo. O daugiau su niekuo nesikonsultavau. Reikėtų į Antėją paskambint, ten po tyrimų priklauso nemokama gydytojo konsultacija. Nors mano medikas be diplomo brolis sako, kad reikia kiek įmanoma ilgiau tempti be statinių. Ir dar mano skaičiai tikrai ne tie, kad jau pradėt. Ypač, kad trigliceridai normoj.
Oho, apie man neženklų padidėjimą abi gydytojos kažkaip dėmesingai šnekėjo, dėl to ir tą kraujagyslių echo dariausi. Visai rekomenduoju - bus ramiau. Paklausinėjau įvairiai Chat gpt, tai atsakė, kad statinų nauda atsveria galimus šalutinius poveikius, ypač tiems, kam tai paveldima. Bet aš ne gydytoja. Kol nereikia, tai ir nesvarstau.
Vakar nusivyliau savim. Negalima man pirkt internetu siūlų, kuriuos noriu prie ko nors pridėt. . Idealiai pataikiau su pilkais, kurie man neįdomūs, nes bus vyrui. Bordo gavau labai tamsius -nedera su turimu merinu. Apie ciklameną išvis tyliu. Bet tai aš ir pirkau net nepažiūrėjus, ką realiai turiu, o atmintis pavedė . Tai realiai nelabai ką galiu pradėt. Dabar prie šitų reiks pripirkinėt kažką papildomai arba šalikus mašina nubrūžint. Bet per didelis jau iššūkis, manau, nei noriu, nei tiksliai atsimenu, kaip ji veikia. O dar ir pavalyt, sutept reikėtų. Geriau būtų atsikratyt...