Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Man tai batutukai labai patinka. Ypač pratimai, kai kojos sau, rankos sau ir reik smegenis įjungti, kad suderinti judesiai būtų  :lol:  :lol: 

Mano klasiokė atidarė savo pilateso studiją Londone. Oho, kaip ten varo su tais aparatais  :bigsmile:  :blink: Ir vis tobulinasi ir tobulinasi visokiuose kursuose. Visai norėčiau tokios mankštos :rolleyes: Pirma, tai brangokoka man, o visų svarbiausia tai nepatogus laikas ir grafiko derinimas. 

Seses nusižiūrėjau per anonsą prieš filmą, kad reiks pažiūrėti. Liniuka, o nustebino filmas geraja prasme?

Atsakyti

Labos,

Įlendu susirgus su mezginiu lovoj  :) 

Pilatese nespėjat. Aš net nėštukių pilatese nespėjau ir supratau, kad nieko nebus  :D  Dabar ne pirmi metai einu pas trenerį sporto klube ir labai patenkinta - ir palaukia, ir pataria, kai nesigauna, ir krūvį parenka, ir į mano asmenines problemas atsižvelgia.

Laikaus, kad neprisipirkčiau naujų drabužių jus paskaičius… Pas mane dyyyydelė pyyyylna spinta visko  :B​ 

Atsakyti

Na, kadangi jau sulaukiau tokio amžiaus, kai uždirbtus pinigus leidžiu tik sau mieliausiajai, tai man nebrangu tie aparatai :D 

nagams,ragams pinigų tai negaila, tai vat kūnelio stiprinimui irgi neturėtų būt

Čia aš taip save motyvuoju :rolleyes: nu nes.

faktas, kad jei iki to sporto dar reikėtų kažkur eiti/važiuoti, tai to nedaryčiau.

Mokėti mažiau, bet nuolat save versti-irgi ne mano :ax: 

Dar klausimas, kiek sutaupyčiau, jei nusipirkčiau tą pigų metinį abonementą, o po to nelankyčiau :hihihi:   o jei imti mėnesiui- tai tik šiek tiek pigiau, bet tuo pačiu ir komforto mažiau.

Reziume- ne vien kaina svarbi :flirt2: 

Atsakyti

Katuk, o jau buvai tam anam pilatese, patiko? Viską labai teisingai surašei, susimotyvavai.Aš kadangi daug vėliau gimdyt pradėjau, tai dar daug ko sau negaliu leist. Laukiu, kada bent 1 nereiks išlaikyt ir tie pinigai eitų kaip tik sportui. Bet labai patinka ir nemokamai sportuot. O laikas, vieta ypatingai svarbu man.

Apsipirkau Marli, Cup. Kažkaip netyčia ten pavyksta šio tu nusipirkt tais retais kartais, kai užsuku . Megztukas gal ne tavo stiliaus, bet ne vienas buvo, pasidairyk, kai jau ten šalia.

Baigėsi 3-ijų dienų HR atlaidai ( pirmą dieną ir Žuviuką sutikau, ir net mezga). Daug visko gero nutiko, daug reikalų sutvarkiau gyvai, daug laiko tam susitaupė. Esu savim ir aplinka labai patenkinta. Ir įkvėpimo daug gavus. Dabar laukiu mezgėjų bruncho 10.05 ir savaitės darbostoginės kelionės į Kiprą iškart po jo.

Ir dar nesuvokiu, kad jau savaitgalis, tiek užsiturbinus...

Atsakyti

Limit, 20 Rgs 2024 - 10:52, parašė: Seses nusižiūrėjau per anonsą prieš filmą, kad reiks pažiūrėti. Liniuka, o nustebino filmas geraja prasme?
Geraja. Pradžioj atrodė, kad bus eilinis lietuviškas su ilgom pauzėm, mažai veiksmo. Bet nuo vieno įvykio viskas pasikeičia, pradeda laike nechronologiškai įvykius rodyt ir pasibaigia taip, kad visi salėj lieka labai stipriai paveikti.

Buvom ekskursijoje LRT. Labai patiko, vedžiojo po studijas 2 valandas. Labai stipru buvo sausio 13 atgarsiai, įrašai su Bučelytės ir Lukošiūtės paskutiniais žodžiais eteryje...

Priedas  Screenshot_20240920_194812_Gallery.jpg   434,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu ką, 3 kelnės, 2 marškiniai, 1 suknelė - išlyginti. Jau kelintą kartą mintyse pasidžiaugiu, kad prisiruošiau lygintuvą naują nusipirkt. Kažkaip čia rugsėjis gausus švenčių :D Ryt vėl labai gražioj aplinkoj būsiu - Raudondvario dvare su ekskursija jame. 

Atsakyti

Jau pagalvojau, kad LIniuka taip virtuvę nusidažė. :) :rolleyes:

Atsakyti

Aha, Kerpena, seniai šitą laidelę žiūrėjai :D vaikam ir ne vaikam

Nuvariau į šiltnamį, pradėjau tvarkyt agurkų lapus,... ir paskui toks nušvitimas-taigi spalis jau beveik, gal tegul miršta :D  

o jei rimtai, tai aš vis dar imu agurkų derlių. Kasdien po 5-6 agurkėlius. Primenu, turiu du daigus  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Iš vis televizorių seniai žiūrėjau. :)

Čia gal Gustavo virtuvė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 rugsėjo 2024 - 19:06

Aha Gustavo virtuvėlė čia. Viena iš nedaugelio dekoracijų, kurių neišmontuoja po laidos, nes virtuvė tikra, Gustavas joje iš tikrųjų gamina, dekoracijos jo paties pieštos.

Vakar prie Stirnių tokiu gražiu taku pasivaikščiojom. Tada dar Vievyje kelių muziejų aplankėm. Netikėtai buvo visai įdomu net man. Vyras tai išsižiojęs aplink visus traktorius vaikščiojo :D Gidas toks labai daug žinantis vaikinukas. Ir kol kas net bilietų nėra. Tai rekomenduoju.

Šiandien buvau pasportuoti, susiradau asmeninį trenerį, tai vėl į normalų, o ne simuliacinį sportavimą grįšiu.

Neapsisprendžiu ar jau sodint česnakus, ar dar luktelėti kol orai atvės kiek :hmm: 

Atsakyti

Sveikos. Nu lyg grįžtu į gyvenimą :D

13 val per du balius atšvenčiau. Pradžioj- vestuvės. Vestuvės ramios, gražios- Raudondvario dvare su užsakyta ekskursija.

Paskui draugės gimtadienis. Dar ir į Parodos kalną užlipom, netikėtai Fluxus renginy pirmą kartą sudalyvavau. Mašinų eismą sustabdo keliom val. Persirengę visokiom kaukėm su muzikom, skanduotėm lipa visi bendrai. O viršui- koncertą radom :) 

Bet greitai vėl žemyn grįžom, dar bare, paskui vėl pas draugę. Ir taip nuo pusės pirmos dienos iki pusės dviejų.

Atsakyti

Liniuka - nesodink dar. Vakar daržininkų grupėje apie tai skaičiau. Viena patikima daržininkė sakė, kad maždaug spalio 20 sodina. Nes dabar gali dar sudygti, nusilps augalai 

Niuma veiksme - savo stichijoje :). Viskam puikus oras.

Mes vakar iš kaimynų sodybos obuolių prisirinkom nemažai.  Jau džiovyklė išdžiovinta traškučių, keliaus į mokyklą alkaniems dailininkams :). Dar obuolių sūrius bandysiu daryt. Prikepiau kotletų ir vakare į sodą atvažiavom. Nu kaip man čia gera, kai nešalta dar. Miegu puikiai. Vaikštau išsišiepus. Pavadovauju truputį :). Tik nervina tragedijos namie, kurios ir čia pasiekia. Viena naudėsi wc duris uždarius, katinas kitai į lovą prim....o. Tai nei skalbykle, nei džiovykle naudotis nemoka, ( nei smegenim), nei adata. Puiki proga daug ką išmokt, tik kad dar mane varo iš proto nuolat pakeltu balsu...

Atsakyti