Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man FB vakar reklamą išmetė pilkų kelnių, baltų platesnių marškinių ir pilkos liemenės. Iš karto apie Restar pagalvojau. Bet kai pamačiau, kad visas rinkinys kainuoja apie 30 pinigų, tai supratau, kad greičiausiai arba feikinis puslapis, arba kiniečių gamyba, kur kada nors atsiųstų arba ne. Na, bet kaip idėja pažiūt, tai derinys gražus smile.gif
Atsakyti

Restar apsipirko šiandien  :). Pilkos kelnės virto pilkais plonais džinsais, iš esmės galima užskaityti kaip kelnes, norėjau gal oficialesnių, bet realiai, kam man tas oficialumas. Ir pilką susagstomą megztuką oversize. Prisimatavau namie su visokiom turimom bliuskom ir megztukais - bus nemažai derinių. Na, ir ką nors ryškesnio nusimegzt norėtųsi. Trumpom rankovėm. O gal ir ne tik. Liemenė irgi būtų gerai, bet vis dar nesugalvoju, kokią norėčiau megzti. Išlaidavimo diena. Nors, kai sužinojau, kiek sukainuos mašinos remontas, tai gana stipriai dvejojau, ar pirkt. Nes abejojau dėl kelnių dydžio. Bet su diržu labai puikios. Nesigailiu. Kažkaip išsiversim. Pagrindinis rūpestis - susitaupyti vaikų pusmečio mokslams, iki gruodžio reikia sumokėt. Nesinori judinti atsargų, o iš einamų pakaupti.

Atsakyti

Iš darbo rašiau, bet neišsisiuntė.

Žodž, baigiau vakar savo žydrą. Iš kokio 7 karto rankovės daugmaž įtiko 🫣 padėsiu skalbt ir pailsėt nuo jo iki kitos vasaros.

Turiu plataus dryžavimo siūlus. Renkuosi modelį. Blaškausi nuo vertikalių iki horizontalių juostų, nuo paprasto iki užsegamo.

Buvom su drauge lauke. Mėnulis- kaip blynas.

Atsakyti

Labas rytas,

Mėnulis ir šiandien gražus  :wub:  Ypač, kai jau važiavom ryte ir toks permatomas danguj tarp debesų švietė.

Užsieninis vaikas buvo komandiruotėj Glazge. Tai sakė, baisiausias miestas iš visų jo aplankytų  :rolleyes: Labai nejaukus ir nešvarus. 

Aš pora dienų esu buvus gal prieš 25 metus. Įspūdžio grįžimui atgal nepaliko, bet kad labai baisus tai irgi nebuvo.

Vakar buvom Pasakoj seno filmo žiūrėt Prieš sulėtekį. Beveik prieš 30 metų sukurtas. Buvo įdomu palygint įspūdžius tada ir dabar. Buvo mano vienas mylimiausių filmų  :wub: Jau seniai buvau bemačius paskitinįkart. Minčių visokių kilo, bet galvoju, kad tarpusavio santykiams tai technologijos tikrai ne į gera... Nors va, kaip tik iš tų laikų gal būtume ryšius iki šiol su fainais žmonėm palaikę, jei koks FB jau tada būt buvęs. Nugailiu kartais, kad nutrūko..

Atsakyti
Iš Limit posto aišku, kad reikia gyvų susitikimų.
Pasiilgau visų smile.gif
P.S. Kada kitą savaitę planuojat sriubą? smile.gif
Atsakyti