Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man FB vakar reklamą išmetė pilkų kelnių, baltų platesnių marškinių ir pilkos liemenės. Iš karto apie Restar pagalvojau. Bet kai pamačiau, kad visas rinkinys kainuoja apie 30 pinigų, tai supratau, kad greičiausiai arba feikinis puslapis, arba kiniečių gamyba, kur kada nors atsiųstų arba ne. Na, bet kaip idėja pažiūt, tai derinys gražus smile.gif
Atsakyti

Restar apsipirko šiandien  :). Pilkos kelnės virto pilkais plonais džinsais, iš esmės galima užskaityti kaip kelnes, norėjau gal oficialesnių, bet realiai, kam man tas oficialumas. Ir pilką susagstomą megztuką oversize. Prisimatavau namie su visokiom turimom bliuskom ir megztukais - bus nemažai derinių. Na, ir ką nors ryškesnio nusimegzt norėtųsi. Trumpom rankovėm. O gal ir ne tik. Liemenė irgi būtų gerai, bet vis dar nesugalvoju, kokią norėčiau megzti. Išlaidavimo diena. Nors, kai sužinojau, kiek sukainuos mašinos remontas, tai gana stipriai dvejojau, ar pirkt. Nes abejojau dėl kelnių dydžio. Bet su diržu labai puikios. Nesigailiu. Kažkaip išsiversim. Pagrindinis rūpestis - susitaupyti vaikų pusmečio mokslams, iki gruodžio reikia sumokėt. Nesinori judinti atsargų, o iš einamų pakaupti.

Atsakyti

Iš darbo rašiau, bet neišsisiuntė.

Žodž, baigiau vakar savo žydrą. Iš kokio 7 karto rankovės daugmaž įtiko 🫣 padėsiu skalbt ir pailsėt nuo jo iki kitos vasaros.

Turiu plataus dryžavimo siūlus. Renkuosi modelį. Blaškausi nuo vertikalių iki horizontalių juostų, nuo paprasto iki užsegamo.

Buvom su drauge lauke. Mėnulis- kaip blynas.

Atsakyti

Labas rytas,

Mėnulis ir šiandien gražus  :wub:  Ypač, kai jau važiavom ryte ir toks permatomas danguj tarp debesų švietė.

Užsieninis vaikas buvo komandiruotėj Glazge. Tai sakė, baisiausias miestas iš visų jo aplankytų  :rolleyes: Labai nejaukus ir nešvarus. 

Aš pora dienų esu buvus gal prieš 25 metus. Įspūdžio grįžimui atgal nepaliko, bet kad labai baisus tai irgi nebuvo.

Vakar buvom Pasakoj seno filmo žiūrėt Prieš sulėtekį. Beveik prieš 30 metų sukurtas. Buvo įdomu palygint įspūdžius tada ir dabar. Buvo mano vienas mylimiausių filmų  :wub: Jau seniai buvau bemačius paskitinįkart. Minčių visokių kilo, bet galvoju, kad tarpusavio santykiams tai technologijos tikrai ne į gera... Nors va, kaip tik iš tų laikų gal būtume ryšius iki šiol su fainais žmonėm palaikę, jei koks FB jau tada būt buvęs. Nugailiu kartais, kad nutrūko..

Atsakyti
Iš Limit posto aišku, kad reikia gyvų susitikimų.
Pasiilgau visų smile.gif
P.S. Kada kitą savaitę planuojat sriubą? smile.gif
Atsakyti

Planuokim - aš prisitaikysiu. 

Puiki diena šiandien buvo. Prisibendravau, bet net keista - ne išsikroviau, o pasikroviau. Gal nepadauginau, o pats tas buvo, užtat. Ir gana gilu ir nuoširdu, kaip mėgstu, o ne paviršutiniška.

Ryt pratęsiu. 

Atsakyti

Šiandien mažiaus susirinkimas. Ryt pasiruošimas. Šeštadienį vestuvės.

Trečiadienį skiepas. 

Antradienį arba ketvirtadienį pasiimčiau nuotolinį. 

Atsakyti

Visai netikėtai šiandien buvau filmo Sesės premjeroje su žvaigždėm :D Visai įdomi patirtis. Ėjau su pagrindinės aktorės Gelminės tėčiu, su režisieriaus sese du metus viename kabinete sėdėjau :D O filmas tai vau, labai nustebino. 

Atsakyti

Oho, Liniuka :blink: 

Tai su mumis ne lygis bendraut jau dabar :D 

filmų rekomendacijas renkuosi :rolleyes: taip noriu užsikurti kažkam daugiau nei vien darbas-maistas-miegas....

ai va, nepasakojau įspūdžio po treniruočių. Tai nežinau, turbūt nebėr pas mane to jaunatviško maksimalizmo, man norisi kamerinės aplinkos. Tai yra planas pamokėt daugiau ir išbandyt toj pat vietoj, šalia esančių reformerių pilatesą  :rolleyes:  programėlę jau susiinstaliavau.

O apie įvykusias treniruotes, tai kažkaip mano patirtyje pilatesas daug ramesnis buvo :D  ten tokius sunkius pratimus pavarė iš pat pradžių, jog jau po 10 minučių prakaitas žliaugė visur, kur įmanoma. Tai ir dėl to nelabai patiko, nes gi ėjau tai per pietų pertrauką, į dušą ir nėr kada, ir nelabai patogu. 

Mezgimo srityje žvyneliai yra jungiami po kaklu. T.y. numegzta nugara iki pažastų ir priekis po kaklo iškirpte. Dar kažkiek priekį reik pamegzt sujungus iki pažastų. Tai įdomumas baigės :D​ 

Atsakyti

Kai lankaiu pilatesą, tai net aš beveik nesukaisdavau. Nors mūsų trenerė ir sakydavo, kad ji daugiau tokią įžangą į pilatesą daro, nes ten visos ne tokios jau labai sportininkės rinkdavosi. O jau kur pasakydavo, kad va čia tai pilateso klasikinis pratimas, tai man paprastai ir neišeidavo padaryt.

Atsakyti

Tai man dar pusė velnio, kaip ir išeina tie pratimai, bet labai jau reikalaujantys fizinės jėgos. Nu ir nespėju :D  nes labai greit.

Bet jo, truputį irgi erzino tas kontakto su trenere nebuvimas, nes žmonių gana nemažai (25), tai toks vaizdas, kad ta trenerė sienai praveda, žodžiu, nelabai jai įdomu, kas ten ką daro.

O tuose reformeriuose grupės max 11 žmonių. 

Ai Restar- kai užeisi čia :D  pasakyk, kur pirkai užsagstomą pilką megztuką :rolleyes:  noriu, o nieko normalaus nesimato horizonte.  Galėčiau pamegzt, bet nebent kitiem metam gal ir spėčiau :D​ 

Atsakyti

Man net joga pas mus per greita :D Tai arba aš sulėtėjau, arba trenerės labai jau sportininkės :D 

Atsakyti