Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Trečiadienį su vyru kino pasimatymas :D

Eisim jaunystės filmo prisimint  :D  :wub: 

niuma, tik žiūrėk, kad Lemon Gym narystė  po mėnesio automatiškai neprasitęstų. Čia jų gudrus triukas, kur jau ne vienam teko susidurt. Gudriai negražiai ten jie dirba, mielai keisčiau į kitą, bet lokacija man jų patogiausia.

Norėčiau į kokį limfodrenažinį masažą nueit  :) 

Biškį teko prasieit lauke. Kvėpuot nėr kuo  :unsure: Gal tos dulkės ar smogas koks vėl atslinko :unsure: Net galvą susunko :rolleyes: 

Atsakyti

Šiandien su vyru varėm profilaktiniams visokiems reikalams į Antakalnio - savo naująją polikliniką. Žinokit, išėjau kažkokioj euforijoj. Apskritai nuo to, kad sesutė mums paskambino, pasikvietė, kad pasidarytume viską, kas pagal profilaktines programas priklauso (iš mūsų centriuko nei karto nesam gavę tokių skambučių), buvo labai maloni, tada nusiuntė dar kardiogramai ir kraują priduot - tai gyvenime niekas nėra taip greitai ir taip maloniai padaręs kardiogramos, bet labiausiai ten įspūdį paliko greitis, o kraują irgi paėmė žaibiškai ir super maloniai ir net nejaučiau dūrio. Tai per pusvalandį mes jau buvom trijuose procedūriniuose dviese ir net už parkingą nereikėjo mokėt, pasistačius prie įėjimo. Tada variau kraujo priduot į kitą polikliniką. Patirtis buvo kitokia  - apšepimo ir lėtumo prasme :), bet viskas gerai su žmogum.

Vakar vakare smiginėjau megzdama, reikės prie progos eiti pažiūrėti, ką ten primezgiau, ar nereikės ardyt :).

Atsakyti

Nemezgiau jau nuo ketvirtadienio :B 

Reiktų kada pafotkint ant kūno savo paskutinį šilkinį gaminį-nu labai smagiai nešiojas. 

Bet šiaip tai net galvon netelpa, kad ruduo ateis :lol:  kažkokia amžina vasara

Atsakyti

Mane tai jau biškį pradeda gąsdint ta amžina vasara  :rolleyes: Kažkoks keistas neatitikimas smegenis suka  :rolleyes:  :wacko:   :lol:​ 

Atsakyti

Aš irgi truputį nebesiorientuoju aplinkoj kai toks oras. Bent jau lapai geltoni būtų, tai galvočiau, kad bobų vasara :D​ 

Atsakyti

Taigi dar rugsėjis. Pernai irgi šiltas buvo. Spalį bus bobų vasara. Dėl manęs, tai galėtų būti tik vasara. :) Visai nenoriu pliurzos ir drėgmės.

Atsakyti

Bet vijokliai jau žino, kad ruduo - raudonuoja. Prie mano namų į pušis įsiviję.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20240918_072704_Facebook.jpg   130,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jeigu jau poezija kalbam, tai apie rudenį man šitas pernai labai širdin krito:

Priedas  rugsejis.png   34,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oho koks poetiškas rytas  :wub:  Kaip faina, kad pasidalinot  :wub: 

Šįryt jau net švarkelio neėmiau. Vis tiek tik iki mašinos nueit reikalingas. 

Chalačiuką savo buvau palikus vakare prie atviro lango, tai ryte teko suptis į įšalusį :D Reiktų žiemai kokio šiltesnio pasidairyt. Turėjau labai fainą ir jaukų, bet beveik po 8 metų dėvėjimo jau nusiskalbus spalva buvo, tai nukeliavo į konteinerį.

O šiaip, labai noriu palipdyt  :rolleyes:  :D​  Gal kuri kada lankėt kokius keramikos kursus ir galit rekomenduoti?

Buvau pas sesę, tai jos kaimynė turi studiją, o sesė kaip tik dovanų gavo nuo draugių kuponą ten palipdyt. Tai labai fainų dalykų prisilipdė :D

Kasiulų laikas viena studija buvo netoliese, bet žiūriu, nebėr nieko ten dabar  :rolleyes: 

Atsakyti

O buvau pamiršus apie tą veikėją Ilzę :B Jau senokai ją esu atfollowinus ir nepasigendu.

Atsakyti

Ilzė labai evoliucionuoja :). Aš tarpais stabdau jos sekimą, kai išvargina visos jos nelaimės, bet labai patinka jos kačiukų istorijos ir eilėraščiai ypatingi. Tai tiesiog filtruoju, ką noriu skaityti. Vaizdiniais ir tėkme jos poezija man labai primena Leonardo Gutausko eilėraščius iš knygos „Vartai po diemedžiu“ (1976), kurių magija susižavėjau ankstyvoje jaunystėje ir viena vaikščiodama po laukus ar skindama pamiškėj avietes kurdavau dainas pagal jo eilėraščius...

Baigiau šios savaitės online poklabius, nees dabar 2,5 dienom nersiu į žmonių ir pranešimų jūrą... nežinau, kuo apsirengt  :B . taigi kaip buvo su tom pilkom kelnėm ir vizitu pas dizainerę  :B : kai oficialiai paleido parduotuvėje pardavimą naujos kolekcijos, tai po šiaip dienai nespėja siūt ir siuntų pakuot ir studijoje nieko nebeliko, ką pasimatuot :(. Taip aš ir likau be kelnių.  O kai pradėjau domėtis rūbais internete, tai dabar man meta kalnus visoių skudurų reklamų. pasidomiu vis lietuvių kūrėjais. tai žiūriu, kad daugumoj eina praktiškai identiška audinių sudėtis - tam tikras procentas viskozės, poliesterio ir elastano. Nu gal kada nors kuo nors ir apsirengsiu  :B .

Atsakyti