Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažko prajuokino Katukas savo parašymu, ypač apie tai, kad nėra idealu, bet reikėtų :). Galbūt :). šaunuolė, kad žengei tą žingsnelį. Iki kito namo :). Pajutus poveikį, daugiau ir noro atsiranda (galbūt), ir su visai neidealumais lengviau taikytis.  O kad reikia, netgi būtina, mums visoms - faktas, kaip blynas. Tik kiekviena iki to suvokimo einam savo keliu ir savo tempu. Gaila, kad visą šią savaitę mankštinsiu tik liežuvio raumenį :D, į treniruotes neišeis nueiti dėl renginių.

Turėjau viziją vyra nusivesti į vieną restoraniuką - nedirba pirmadieniais, kaip, beje, ir ne vienas nusižiūrėtas :(, kolegė pasiūlė kitą, anas dirba, bet pavėlavau su rezervacija, visas vakar jau užsakytas :(. Na, tai bent iki Paupio nueisim, ne iki turgaus, o į mandresnę vietelę, Firenze, kur vis praeinant pro šalį būdavo smalsu, kas ten. Gal ko rasim pavalgyt.

Atsakyti

Kol supratau iki kokio namo žengė katukas. 🤦‍♀️ Jau norėjau prašyt Restar, kad išverstų, ką parašė. 🤭 

Atsakyti
Katukai, pas tave Gym+ ar LemonGym?
Žinau, akd FB yra GYM+ grupė, kur pardavinėja vieni kitiems metinius abonimentus neišnaudotus. Nes lapkritį visada per Black Friday prisiperka metinių abonimentų, o paskui jau nuo pavasario pardavinėja juos pigiau smile.gif

Agam, pernai pati pirkau metinį. Lankiau sąžiningai 3 mėn. Paskui nei sąžiningai, nei nesąžiningai nebelankiau. Dabar žiūrinėju 3 klubus aplink namus ir bandau sugalvot, ar man reikia kompleksinio klubo, ar tik grupinių treniruočių.
Papildyta:
Restar, sveikinimai jūsų šeimai smile.gif
Atsakyti

Jurgitak - tai susigaudei, ane? Rebusiukas smegenims :). Kaip tavo naujas darbas - atitiko lūkesčius?

Taip išeina, kad pigiau visgi pirkti mėnesinį ir nesigundyti pigia metine naryste :). Va kas atlanko savo abonementus, tai mano antras bernas. O už pirmą mokėjom ir buvo kaip Niumai... Nutraukėm, kai jau susitraumavo ir bet kokio sporto teko ilgam atsisakyti.

Priimu sveikinimus ir galvoju, kad visai čia pasiekimas. Tai tuo šiandien ir pasidžiaugsiu. Viena kaimynė, kur virš manęs gyvena, irgi susituokus tą pačią dieną, tik 5 metais anksčiau - nuo šiemet nebegyvena kartu ir panašu, kad skirsis, kita kaimynė, kur žemiau, susituokus 09.15, tik 3 metais vėliau - taip pat nebegyvena kartu. Tai mes laikom frontą ir, tikiuosi, mirtis dar ilgai mūsų neišskirs. Mano mama su tėčiu tik 20 metų nugyveno kartu, ir išskyrė ta nelaboji...

⭐ Gal kitą savaitę susibėgam kokios vakarienės kur nors? Arba jeigu šią, tai idealu trečiadienį CUP, Europoj ir pan. Iki 17 turiu renginį ir paskui galiu dar neskubėt namo.

Atsakyti

Laba diena, 

Sveikinimai Restar  :4u: Saldžiai, laimingai ir smagiai dar daug metų :4u:  :wub: 

Mano vaikas prasitęsė dar metams abonementą nuo rugpjūčio galo, bet dar neikart nebuvo šiuo naujuoju sezonu  :oh: Labai nepatogų dabar turi paskaitų grafiką, o gal ir noras ne toks didelis  :rolleyes: 

Išskrenda šiandien mano užsieninis vaikas. Sakė,  namuose gerai, nelabai norisi atgal  :D  Bet komandiruotė laukia į Škotiją mokytis skaičiavimo :D Skamba kaip kokiam pradinukui :D

Savaitgalį buvom Klaipėdoj. Labai fainas tas vandens autobusas, pagaliau buvo proga išbandyt. Duoda pavairuot, kam norisi. Užkandžių pasiėmėm, tai buvo pramoga gera  :wub: 

O dar galiu rekomenduot labai fainą vietą Klaipėdoj pavalgyt. Mum tai visiem labai patiko - Sotus vilkas.

Atsakyti

Limit Sotus vilkas man susisiejo su Alkanu briedžiu Širvintose, kur kolegės vyrui patinka valgyti  :D​ .

Atsakyti

Lemon. Ir man rodos jie dabar padarę, kad negali perleist savo narystės, tik susistabdyt kažkiek. 

Tai vat aš irgi linkstu link brangios, bet nepareigojančios...

Dėl pasimatymo, visai mielai užsilaikyčiau po darbo kokią valandžiukę :rolleyes:​ 

Atsakyti

Darbas gerai. Realiai dirbu vieną dieną per savaitę. Kitas tik meilus tikrinu. Taip sakant, nusipelnėme gyventi geriau. 😁 Reikia ir man į kokį baseiną nueiti. Tuo labiau, kad dabar laiko turiu. Ir šiandien pamačiau, kad kojų venos trūkinėja. Reikia susirūpinti.

Aš irgi už susitikimą. Tik šią savaitę ketvirtadienį negaliu.

Atsakyti

Aš šį ketvirtadienį einu į pasimatymą su buvusiu vadovu :D 

Kita savaitė būtų geriau.

Buvau jogoj. Vaje vaje kokia sustingus...

Atsakyti

Mano dičkis sąžiningai lankė 2 ar 1,5 metų ir kasdien zyzia, kad pratęsčiau. Bet irgi laukiu lapkričio nuolaidų. O šnd darbe gavo nuolaidas visokiose parduotuvėse, kavinėse ir LemonGyme -vienam mėnesiui, tai išpirkau jam. O paskui lauksiu didesnių nuolaidų, nes jis bent lanko :) 

Atsakyti

Šią tai aš trečiadienį siūlau :). O kitą - kol kas lyg nesvarbu.

Pavalgėm visai skaniai. Bandėm prisimint vestuves. Selektyvi ta atmintis :)

Atsakyti

Trečiadienį manikiūras...

Atsakyti