Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mane kažkoks veiksmo savaitgalis.

Reik skubiai atlikt metines užduotis vertinimui, tai penktadienį iki 1val sėdėjau, šeštadienį dukra pasikvietė shopingui, visa diena prasitrinta, vėl iki naktų sėdėta prie kompo... šiandien iš ryto privirta barščių, prikepta daržovių, laukia dar visokia buitis ir vėl prie kompo...

Thomas Philips per atostogas taip užsikuičiau, kad viršijau nemokamą parkingo laiką, o ten apmokėt sudėtinga, jei neturi programėlės, tai teko prašyt pardavėjų, kad išleistų :lol:  bet irgi buvo papirkta visokių šūdniekių. Pvz. kilimėlis šuniui :lol:  kuris mus gal kartą į metus aplankys.

Plastikinių šiaudelių turiu užsipirkus nekukliai dar ikėjoj kažkada seniai, tai kol kas netrūksta

Atsakyti

Ai, dar prisiminiau. Grįžtant užsukau į Depo, reikėjo šio bei to, ir prisipirkau smulkiažiedžių chrizantemų krūmų iš nukainotų skyriaus :D  viskas su jom gerai, šiek tiek aplaužytos tik šakelės, tai atsigaus dar. Po 30-50 centų. Man labai pasiteisinę rudens žiedeliai, žydi iki lapkričio gana gausiai, jei neužsninga. Tik ankstesnius mano turėtus nustelbė būtent japoninės plukės!! Tos tai šaknim plečiasi nevaldomai, būtinai joms reik kontrolės, nors vistiek tos šaknys gan giliai, o lapai tokie nemaži. Tai arba jas vienišas augint, arba smarkias užkardas dėt

Atsakyti

Restar, trešnė viena nederės, reikia draugės.

Atsakyti

Mes 2 trešnes turim, iš kurių viena bemirštanti. Tai draugė tinkama jau yra. Ir šita nauja - latviška Lapins, sakė, kad dar ir savidulkė.

Vėlyvesnės japoninės plukės nėra teroristės, sakė :). Ketinu mažint savo turimą, nes užkniso kariaut, paliksiu tik prie namo. O naujoji bus vėlesnė ir gražesnė net.

Atsakyti

Aš kažkokia priplaukus visiškai. Vakar atsidariau SM ir supratau, kad jau nežinia kiek neskaičius, net nesuprantu kaip taip išėjo. Tai vakarnet nespėjau pasivyt. šiandien turėjau pabaigt. ODabar perskiaičiau LImit sapną ir net man gera pasidarė. Taip gerai prisapnavus - ir prie kompo gudriai dirbt moku ir sulieknėt lengvai pavyksta. :lol: Kad taip  pranašingas tas sapnas būtų... Kaip tik  paskutiniu metu ištisai alkį jaučiu, nieko negaliu padaryt.

Savaitgalį buvau pas tėvus i net mezginio nepasiėmiau. Oras šiltas, vasara tęsiasi. :)

Atsakyti

Aš netikėtaiš ryto pamezgiau truputį, tada pietų miegelio trumpam užmigau (anyta prižadino), o kad jau išsijudinau, tai konkrečiai pasiautėjau po gėlyną, nespėjau net pirštinių apsimaut, o dar ir basa - juodom rankom ir kojom iki kel:D. Bet laimės daug - ir naujus augalus susodinau, ir senų pasidauginau, kurie patinka, kurie perdaug išplito - aproviau. O paskui net nušvito, kur bijūnus persodint, seniai reikėjo, nes augo po obelim pievoje... Tai jau ir vyrus pasitelkiau - duobes ir bijūnus iškast, komposto ir vandens prinešt. Supratau, kad kaifuoju, kai yra kam pavadovaut :). Ypač, kai nuolankiai klauso (vyro brolis tik toks  :lol: ). Dar kartono dėžių priklojau, kur dar gėlynų nusimačiau. Tai nebeįvyko praeito savaitgalio scenarijus, kurį svajojau ir šįkart pakartot - kai sėdėjau prie gėlyno ir kaifavau, tarpais pamegzdama. Na, bet nesakyčiau, kad nesidžiaugiu. Per tuos kelis metus, kai jau turim sodą, nepamenu tokios energijos, įkvėpimo ir drąsos keisti gėlynus. Nebūtinai ten kažkas labai gražaus gausis, bet žinau, kad nebijosiu vėl keistir kurti. Nes jau iš draugės parsivežtą ir pasodintą gėlę jau išroviau ir vėl persodinau :).

Beje, apsimelavau - ne drėbūną, o melvenę nusipirkau. Reikia dar pasigilint man į tuos smilginius ir bandyt dar ką įsigyt.

Katuko kilimėlis šuniu:lol: . 

Atsakyti

Mano dukra pirko vėsinantį kilimėlį katei.:) Tiesą sakant, po laiko nepaklausiau, ar naudojosi katė tuo malonumu. Kai nusipirko, tai juokėmės, kad pati galės gulėti, jei katei nepatiks, tada karščiai kaip tik buvo.

Atsakyti

Aš pirkus guminį kilimėlį su katino ausim po katino bliūdais :). Iš temu. Nes kai laka, tai būtinai visur prilaistyt turi, atrodo lyg specialiai taškytų, tai vis valyt reikia. O jokių guolių katinui iki šiol nebuvo (ir nežinau dar ar numegsiu, daugiau čia ne katino poreikis, o mano buvo kažką rankose laikyt ir siūlų likučius pasimažint), nes ponulis pats gerausiai žino, ko jam tuo metu norisi - kieno lovoj miegot, ant kokio dekiuko susisukt, o didžiausias pasaulyje gėris - kartoninės dėžutės, tai visos tinkamo dydžio būna duodamos jam išbandyti, kai tik ką nusiperkam. Ir šiuo metu yra 3 - kad turėtų ponas pasirinkimą :D.

 

Po gero fizinio darbo miegojau taip, kad net vyro žadintuvo negirdėjau (paprastai pabusdavau prieš jį), tai labai jau geras ženklas. O šiandien mūsų 24 vestuvių metinės, reikia kur nors vyrutį išivesti pavakare. Jeigu pati nepasidarysiu šventės, tai kas tada? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 rugsėjo 2024 - 09:02

Tai kad katėms kuo karščiau, tuo geriau :D  stebėjau čia kažkada kaimynės katę, kuri besisukant šešėliui vis ant saulės pereidavo miegot :D  tai katei labiau gal šildančio kilimėlio reiktų.

Skaičiau tą Restar sakinį-katuko kilimėlis šuniui, ir gerą minutę galvojau, apie ką ji čia :lol:  

O buvo kažkada gi dukra palikus savo augintinę dienai, tai vargšas šuniukas ant kietų grindų drybsojo, nu vat ir papirkau kažką nebrangaus, kad turėtų kur prigult ir vežtis dukrai nereiktų, ir taip ten prisikrauna pilną bagažinę visokio turto.

Atsakyti

Mano “anūkas” ne katė, bet irgi saulutėje mėgsta pasikaitinti. Pas draugus kaime būnam kartu su jų juodu šuniu. Tai mūsų baltas kepinasi saulėje, o jų juodas pavėsyje guli.

Atsakyti

Pas vyro tėvus katė, tai gal kad labai kudlota, bet kai karšta tai guli ant šaltų grindų koridoriuj, kur ant betono linoleumas paklotas.

O mūsų Luna, tai iš pavasario gaudo saulę, kur tik pašviečia kambary, o vėliau nustoja. Kai karšta irgi guli nugaišusio šuns poza, kur nors koridoriuje. Jei visos durys uždarytos, gali užlipti netyčia, nes tokios pat spalvos, kaip grindys.

Atsakyti

Buvo aplankytas džymas :showoff: 

Nėra idealu, bet galbūt reiktų palankyt. Vien dėl to, kad nereik didelių pastangų nuvykimui, o judesio verkiant reik. Tik truputį erzina, jog norint geresnės kainos, reik imt visą metinį abonementą

Atsakyti