Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Vasara.... sako jau agrastukų ant krūmų yra...
taip ir pareina gyvenimas biure tupint

Saulėlydi FB apžiūrėjau, labai nuostabi kelionė, nebuvus, beždžioniausiu smile.gif

Einu skaityti kuom gyvenate.


Šarangės užmestuką mačiau, odna fufaika na dvoix smile.gif
Papildyta:
RESTAR....jokie žodžiai čia nepadės, bet visa dušia esu su tavim. Laikykis, mieloji..... laikykis
Atsakyti

Laba

Restar uzjauciu, bet jam dabar lengviau ;)

Liniuka, siulu dama kazkokiu norvegisku siulu turi. Gal tie kur kazkada norejai?

Atsakyti

Sveikos,


Saulėlydi FB apžiūrėjau, labai nuostabi kelionė, nebuvus, beždžioniausiu smile.gif

Va būtent todėl ir rodausi, kad ne pasimaivyt, o kitiem gražius maršrutus parodyti.

Juk pati irgi daug iš FB bei interneto sužinau. Tai norisi ir kitus suvilioti.

Liepos mėn planuojam Taliną pasiekti. Nesu buvusi Estijoj aplamai. Sako, kad be galo gražus miestas. Jau galit pasakoti ir rekomendacijas rašyti, kam teko lankytis :)

Atsakyti

Rasyte, va taip va gelbėčiau padėtį :)Priedas  19029582_1449209561791689_7755174683473399991_n.jpg   189,61KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Savaitgalis... Prabėgo nejučia. Turėjau draugę. Vardu migrena. Tai tik prasivoliojau po namus.

 

Noooriu kažkur pakeliaut. Gaila, kad turiu tik vieną dieną savaitėj, kurią tam galim skirti. Noooriu prie jūros. Bet aš nenoriu nei degintis, nei maudytis. Svajoju apie jūros ošimą :wub: gaivų vėją... O mano kompanijai reik vandens į kurį galima lipti :D

 

 

Maisto idėjos. Šiandien bus kažkas tokio http://irri-style.bl...as-minksta.htmlĮprastus miltus keičiu speltos miltais, ruginių miltų įmaišau, ant viršaus dar dedu pievagrybių :)

Atsakyti

Restar uzuojauta :console:

rasytes lelytes palciukas koks mielas . spalviskai labai grazus man :) as dar toki uzsegina dariau http://public.fotki....aa-2.html#mediair http://public.fotki....niai-/a-13.html , http://public.fotki....iai-/daile.html tik del siltumo, kad vejas nelistu, veliau pati mamyte dar ir uztrauktuka isisiuvo.

uzmestukai geris :)  man patinka abu ir Ristinos dryziukas( net gal kopint noreciau visai )  ir Saranges pukas.

lietus darzus laisto :) SUPER  :)

olaivos katuko kaip pagailo. bet jei jau apie namus ratus  suka, tai  viskas ok :) musu  skaudi patirtis kai jauna katina praradom sode nusiveze.  viena vakara isejo parejo. kita vakara isejo, matyt kas uzvijo ar pats ka uzsivijo... ir isejo  ... aplink miskai.  tai ir  neaiskus jo likimas. labai norejom patiket, kad rado kur sodyboj pas gyventojus  prieglausti. o jei ne... :(  kaskart vaziuodami  stoviniuodavom, kviesdavom bet ...

NIka buvom nusiveze paaugliuke. bet paskui kai reikejo po kaimynes  avietes gaudyt. tai nuo to laiko, jokiu vezimusi i soda. gerai katukams ir namie. juolab , kai vistiek sunus namie buna .

Atsakyti

Sveikos,

Restar, stiprybės...be galo liūdna.

Ristina, dėkui, kad pasakoji savo mezgiminius vykrutasus ;)

Šarangės užmestukas fainas, ant mergytės itin patiko, smagus tas laisvumas, susimūturiavimo galimybė (tik gal nereiktų per ilgų rankovių).

Atsakyti

Rasyte, va taip va gelbėčiau padėtį :)

vakar toki buda ir turejau minty

Sveikos

Restar didziausia uzuojauta :console:

Olaivos katukas tikiuosi parsiras

Savaitgalio mezginiai visu labai grazus :wub:

Atsakyti

Restar, nieko cia nepasakysi, tiesiog labai uzjauciu ir linkiu stiprybes.

Tie katinai neprognozuojami.


gali but kirminai...

Buvau Taline, kazko neparekomenduosiu labai, nes buvau senokai, bet labai norisi pakartot, man senamiestis kiek pamenu labai jaukus tada buvo


Atsakyti
 

Mes savo karina pradzioj labai visur veziojomes ir i soda, ir i kaima, kaime net exas (jis visiems deklaruodavo, kad katinas mano ir tik mano) karta nakti ieskot ejo. Paskui apsiziurejom, kad tos keliones katinui stresas didesnis nei pora dienu namie vienam pabut, tai pradejom palikt. Ilgiausiai paliktas buvo 10dienu kai su Mantu atostogavom, anyta ateidavo kas pora dienu maisto idet, wc isvalyt, isgyveno.

 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 birželio 2017 - 11:53

šiandien mano vakarienei (nu rytdienos pietums) įdarytos paprikos. įdaras bus gryna improvizacija. kažkas iš ryžių+daržovių ir spėju kokių nors avinžirnių ar pupelių, kad stipriau būt.

vakar buvo šaltibarščiai.

užvakar kažkoks karis iš baklažanų ir šparaginių pupelių. receptas iš vienos mano knygų. mintinai nepamenu, o ir daugeliui nelabai patiks, nes kvapas tai toks keistokas, bet skanu :D  jei trumpai: supjaustai baklažaną juostelėm ir jas apkepini, sudedi nuvarvint. pasidarai kario padažą: svogūnas smulkintas, česnako gal kokios 3 skiltelės smulkintos, aštraus pipiriuko dvi mažos ankštytės su visom sėklom, kumino, kalendros, ciberžolės, reiktų citrinžolės, bet aš dėjau citrinpipirių ir citrinos sulčių. visą šitą masę sublenderiuojam su keliais vandens šaukštais. tada pakaitinam jį keptuvėj, dedam ten tuos baklažanus ir viską kepinam, kol susigeria tas padažas. sudedam šparagines (aš dėjau šaldytas, jei šviežias, gal reiktų apvirti pirma), dedam pomidorų padažo (ne kečupo) pilam kokosų pieno, dar pakaitinam, pridedam žalių kalendrų, druskos pipirų. ir valgom su ryžiais pvz.

spėju, kad tas skonis ne mėgėjui :D  nors maniškiai valgė ir net kartojo.

Atsakyti

nieko nesumedžiojom :(

pasiskynėm salotų lapų,krapų,šiandien pietums bulvių košė ir piene troškintos kepenėlės man,o vištos krūtinėlė grietinėlėje šeimynai :D

Atsakyti

 

Liepos mėn planuojam Taliną pasiekti. Nesu buvusi Estijoj aplamai. Sako, kad be galo gražus miestas. Jau galit pasakoti ir rekomendacijas rašyti, kam teko lankytis :)

Teko lankytis nė kartą  :)  Talinas man labiausiai patiko žiemą, per Kalėdinį periodą, nereali žiemos pasaka ten  :wub:

Vasarą labiau patiko kelionė į Saaremaa salas, taip pat iš Talino yra galimybė plaukti į Helsinkį, kelionė neilga, galima net per vieną dieną susisukt pirmyn-atgal. Mes taip darėm, spėjom ne tik Helsinkį apžiūrėt, dar ir plaukėm į Suomenlinna salą, ten apvaikščiojom viską. Kitas variantas, ką veikti Helsinkyje - apsilankyti Sealife muziejuje  :4u:

 

Jei visgi planuose tik Talinas, tai must see objektai būtų:

*tiesiog Talino senamiestis pėstute (Storoji Margarita, Tompea, požemiai, sienos ir tt, turbūt turėsit žemėlapį su visais pagrindiniais taškais iš TIC)

*muziejai: Laivybos, Ledlaužio ir Storosios Margaritos. Marcipanų dar nedidukas

*Beer house įžymioji aludė su daugybe alaus rūšių  :sutinku:​ (itin populiari, 2 val dienos šiokiadienį nepatekom, nebuvo laisvų vietų)

Atsakyti