Aha, nerealus oras, prieš 7 vežiau dukrą į geležinkelio stotį, tai man visas oras grybais kvepėjo . Nes galvojau apie tai, kad tobula, kai drėgna ir šilta. Dar taip tikiuosi pagrybauti šiemet ir LIniukai baravykų nuvežt .
Niuma, mano dukra nebaisiai toli nuo tavęs visą savaitgalį prabus - MEC Kunigiškėse .
Niekada nesu bandžiusi zumbos, gal net nesu mačius, kastasy . Man labai patinka mūsų treniruotės, nors ir paprakaituojam ir pasvirduliuot tenka, nes su trenerės tempu ne visada suspėt, bet toks pasitenkinimas kažką gero darant dėl savo kūno ir galimybė išeit iš namų, pabėgt nuo darbinių ir kitų minčų ir susikoncentruoti tik į taip, kaip čia tuos pečius nuleisti, mentis suglausti, presą įtempti, nugaros neišriesti ir pan. Visą laiką reikia laikyt taisyklingą kūno padėtį ir dar visokius veiksmus spėt atlikinėt.
Limit sapnas gal Kerpeną prikvies užsukt vėl pas mus .
gal šiandien pagaliau baigsiu mėginuką, tiksiau reikia iš naujo persimegzt, susikaičiuot dydį ir pradėt ką nors, nes kelios dienos be mezginio. Tiek persibendrauju, kad dopaminą rieškučiom semiu iš telefono, nieko kito nebenoriu vakare...