Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš kažkada Gym+ po kokių 5 min išėjau iš Zumbos :D nes vedė vyrukas, kur tikrai ne naujokams pritaikyta. Visiškai nespėjau.

Aš Palangoj 🥰 ir čia nelyja. Dar. Mama išleido pailsėt savaitgaliui. O dar ir langų meistrą išsikviečiau, nes pasirodo - du probleminiai yra. Sutvarkys prieš žiemą.

Ryt Emiliui ekskursija su klase piškom iki gaisrinės. Įdomu, nesulis? Žada su pikniku lauke, bet gal piknikaus grįžę mokykloj. 

Atsakyti

Na, bent jau mano kaime programėlė nuo rytojaus rodo vėl visą savaitę be lietaus ir virš +20. 

Šiandien metinės :D  kai grįžau į darbą. Ta proga iš namų dirbu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

katuk, tai sveikinimai darbo liaudžiai  :4u:  :D​ 

Oi, kokį sapną sapnavau praeitą naktį :D

Lyg ir mūsų mezgėjų susitikimas buvo, nes pamenu kai kurias - Restar, Liniuka, bet buvo gausesnis būrelis. O Kerpena kažką prie kompo veikė tame susitikime :D Kažką labai gudraus, su kažkokiu gudriu išoriniu pajungimu, kur mezginius generuoja  :lol: Vienžo, tiek gudrus daiktas, kad net nemoku papasakot :D Bet esmė viso sapno, kad kai aš paprašiau man leist pabandyt ir Kerpena nuo kėdės atsistojo ir buvo tooookia liekna  :bigsmile: Tuoj puolėm visos klausinėt, kaip jai čia pavyko, ką darė :D  :lol:  Sako, numečiau 30kg ir taip lengvai, atsikėliau vieną rytą ir nusprendžiau viską keist  :bigsmile:  :D Tai tuoj aišku, pradėjom klausinėt, kas tas viskas, bet atsibudau iš tos nuostabos, tai Kerpena tik pati gali pasakyt, kas tas viskas :D  :lol:  Bet su tokia šypsena pabudau, tokios geros nuotaikos :D  :wub: 

niuma, kad ir lyja, man važiuojant į darbą biškį krapnojo, bet oras labai malonus ir šiltas  :wub: Tikra atgaiva po tų karščių  :wub: gal ir augalėliai atsigaus, ir dulkes pagaliau nuplaus .

Atsakyti

Aha, nerealus oras, prieš 7 vežiau dukrą į geležinkelio stotį, tai man visas oras grybais kvepėjo :D. Nes galvojau apie tai, kad tobula, kai drėgna ir šilta. Dar taip tikiuosi pagrybauti šiemet ir LIniukai baravykų nuvežt :).

Niuma, mano dukra nebaisiai toli nuo tavęs visą savaitgalį prabus - MEC Kunigiškėse :).

Niekada nesu bandžiusi zumbos, gal net nesu mačius, kastasy :). Man labai patinka mūsų treniruotės, nors ir paprakaituojam ir pasvirduliuot tenka, nes su trenerės tempu ne visada suspėt, bet toks pasitenkinimas kažką gero darant dėl savo kūno ir galimybė išeit iš namų, pabėgt nuo darbinių ir kitų minčų ir susikoncentruoti tik į taip, kaip čia tuos pečius nuleisti, mentis suglausti, presą įtempti, nugaros neišriesti ir pan. Visą laiką reikia laikyt taisyklingą kūno padėtį ir dar visokius veiksmus spėt atlikinėt.

Limit sapnas gal Kerpeną prikvies užsukt vėl pas mus  :4u: .

gal šiandien pagaliau baigsiu mėginuką, tiksiau reikia iš naujo persimegzt, susikaičiuot dydį ir pradėt ką nors, nes kelios dienos be mezginio. Tiek persibendrauju, kad dopaminą rieškučiom semiu iš telefono, nieko kito nebenoriu vakare...

Atsakyti

Aš zumba su Vinciu esu lankius pas fainą trenerę prieš kokius 6 metus, bet paskui ji išėjo į dekretą ir negrįžo į mūsų rajoną. Ten ir naujokai per kelias treniruotes išmokdavo, ir spėdavom.

Oras fantastiškas. Grįžau iš miesto. Mugė, pasirodo vyksta. Tai ir žuvies, ir naminio sūrio, ir lašinukų parsinešiau. Smaguriausiu :) 

Atsakyti

Labos. Niuma, kas per mugė? Įdomu

Atsakyti

Nžnau :) Berods Lietuvos gamintojų, bet lyg ir latvių buvo su duona. Maistai, rūbai, prieskoniai. Prie bažnyčios, Vytauto gatvėj, ties Basanavičium. Nėra didelė, bet visko yra.

Gal ryt Emiliui dičkių kukurūzų poką nupirksiu. Tokių dar nemačius. 

Atsakyti

Vilniuj tautų mugė, man rūpi dar augalų mugė...Bet žiauriai nenoriu niekur į miestą trenktis, geriau į mišką pavaikščiot. Ai, bus matyt, kol kas jokio plano. Kai visa darbinė savaitė nuo kalendoriaus įrašo prie įrašo, iš meeto, į meetą, tai taip gera niekur nieko neprivalėt pagal valandas...

Atsakyti

Labas rytas,

katuk, tai sveikinimai darbo liaudžiai  :4u:  :D​ 

Oi, kokį sapną sapnavau praeitą naktį :D

Lyg ir mūsų mezgėjų susitikimas buvo

Tai ką... ruduo.. planuojam pirtį? :D 

Atsakyti

Aš pabudau šįryt su ta mintim - kad laikas pirties ieškot ir užsakinėt :).  Nu. Ok, neslėpsiu, kad šalua tų minčių buvo ir mezgėjų brunchas, ir Kipras. Galvojau, ar verta gelinį pedikiūrą į  Kiprą darytis ir kokios spalvos  :lol: . Ir kokį patogų mezginį užsiveist kelionei.

Nu ir vakar su Marytės plauku bent apykaklę numezgiau. Bandau moherinį No Frills sweater dukrai. Orinį tokį. Išbrokijau visgi tuos Lantern moon medinukus su besisukančiu valu. Per lengvi mano rankai ir tas sukimasis erzina - kažkokio stabilumo trūksta, viskas lyg ore. Gal tiesiog iš sunkesnių, storesnių siūlų mezgant būtų kitaip. Galvoju prie to valo nusipirkt kitus virbalus ir išbandyt.

Einu dirbt skalbėja ir pan. Tada apsipirkt maistelio ir toliau ant šluotos skraidyt.

Atsakyti

Reik lietų paburt, kad grybai augtų :D 

Nebuvau šįkart mugėje. Vakar namie užsikrapščiau, tada netikėtai draugai pakvietė cepelinų. Šiandien po namus ant šluotos. Ai dar vakar po Thomas Philips kaip po ekskursiją pasivaikštinėjau, visokių niekučių prisipirkau. Pvz. radau plastikinių šiaudelių. Man tie popieriniai tai visiška nesąmonė, permirksta dar nespėjus baigt gert. Metaliniai nemalonūs burnai. 

Atsakyti

Jo, lietaus daugiau reikėtų grybams.

O mes vakar apsipirkom augalų mugėj - kelias iš svajotų gėlių ( japoninė plukė rudeninė pilnavidurė, norimos spalvos alūnė, drėbūnas ir kemeras), norėjau daugiau, bet... Pasiliksiu malonumą kitam kartui :). Vyras išleido mano grynus, galvojau -tik pasitarsim dėl medelių, paskui pasižiūrėsim vietas, o tada kada nors nusipirksim. Bet... trešnė ir persikas jau ir laukia sodinimo. Ai, nu išbandysim. Auga pas žmones, gal ir mums pasiseks. Jei ne - nurašysim į nuostolius.

Nakvojom vėl sode, na, ir saulėtos dienos laukiau, kad vėl prie savo gėlyno pamegzčiau. Tai, kažin, ar sulauksiu :). Mezgu ant sofutės tą voratinklį.

Atsakyti