Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas. Kokie ten rūpesčiai - rutina. Mane tai kažkaip ji džiugina visai, raminamai veikia, kai yra darbo, aiški dienos struktūra. Nors ir daugiau ką reikia padaryti, atsiminti, tai biškį išsiblaškau. Vakar turėjau varyt kaklo kraujagyslių echo pasidaryt ir ten netoli darbo - ketinau vaikų tvarkaraščius atspausdint, dar kažką, bet išlėkiau be kompo, pamiršau... Man kažkaip dar į galvą netelpa, kad jau toks amžius, kai cholesterolis ima blogėti ir nebegalėčiau valgyt, kaip įprastai, bet kažkaip sunku save tapatinti su tuo besikeičiančiu žmogeliu, kuriam reikia prisižiūrėti... Tai bent tyrimas nudžiugino, kad jokios ten plokštelės dar nesikaupia. Tai kaip ir galiu nieko nekeist :D.

Šiaurietiškom lazdom naudotis ir aš norėčiau apsimokyt kada, anskčiau neprisiruošdavau, dabar niekur po akim neapkliūna tokia info.

Nusibendrauju per dieną - šalia darbinių, dar ir naminė chebra, ta, kuri x2, labai nori kasdien išsipasakoti, tai toks sugertukas jaučiuosi ir vakare galėčiau eit anksčiausiai miegoti, bet dar patempiu, nes noriu laiko skirti kokiam malonumui. Bet iki 12 ar vėliau jau niekaip, lūžtu anksčiau. Aišku, ryte prieš žadintuvą pabundu.

Mezgimo fronte - baigtos vyro kojinės, sode pradėjau tiesiog bile ką - bepirštes, galvojau, bus man, bet užsimanė dukra. Tai biškį tokia smulkme ir užsiimsiu. Visada pavyksta, nereikalauja daug laiko ir labai naudojami daiktai bus. Dar ir visokie likučiai naudojasi sėkmingai. Prakalbau apie likučius ir prisiminiau, kad katino guolis be stogo guli numestas... kai jau pradėjau galėt megzt, tai nert ir nebetraukia, o ypač priiminėt sprendimus kažkokius, kur realiai nieko nenusimanau.

Šiandien atsikėliau lyg ir žvali, bet paskui taip ėmė traukti prie žemės, dabar irgi visa apsnūdus, turbūt orai keičiasi. Galgi pagaliau lietaus sulauksim, kuris nupraustų tas visas dulkes ir bent kiek žemę atgaivintų mieste, taip jau viskas džiūsta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 rugsėjo 2024 - 11:43

Rutina tikrai. Grįžau darban iki ausų galiukų :D  lyg nebuvę tų atostogėlių. Smagu, kas vis dar oras geras, bet jo-lietaus labai reikia...

Atsakyti

Limit, mano treniruotė gėdingai tuom ir užsibaigė :B Lazdos priekaištingai guli garaže :B Mokiausi pas Giedrių, neoficialiai, nes jis neturi trenerio išsilavinimo, yra tik mėgėjas.

Atsakyti

Kažkokia gaisrų gesinimo diena šiandien ir dėl tų gaisrų taip norisi kam nors gerklę perkąst, bet negaliu :B Ir prie visų kabinėtis norisi :D Nu šitą tai leidau sau :D Prie kaimyno :D 

Atsakyti

Man irgi šnekėjimo, sporto (su LImit trumpam susimatėm), lakstymo, vėl šnekėjimo non stop, tada nulėkimo į trečią dukros koncertą per 10 rugsėjo dienų... Ačiū Dievui, vyras liko namie ir valgyt pagamino. Tai kažkaip atsigaut reikia ir pradėt ką nors megzt. Nes nieko nebeturiu pradėto. Kaimynė man sėdint meetuose atvilko obuolių pora pusmaišių, kuriuos reikėtų sudoroti,  gal obuolienės pavirti, o gal obuolių sūrių. O neseniai vėl pabeldė į duris ir atvilko siūlų, kuriuos sakė išmes į konteinerį, jeigu aš neimsiu. Maksiminių, kur 40 proc. natūrali sudėtis. Pasidėjau. Maž pravers, nors toli gražu ne svajonių siūlai. Arba kam nors atiduosiu kada nors.

Žodžiu, rugsėjo turbina sukasi. Ryt pirmas didesnis renginys gyvai, kažkuo apsirengt reikia  :B​ .

Atsakyti

Linkėjimai mūsų kojinių ekspertei qqtei! Su gimtadieniuuuu :ploja2: 

O šiaip tai net nežinau, ką pasakot... noriu daugiau valandų paroje. Kad liktų laiko pačilint :D 

Ai, kažkoks spontaniškas įvyko reikalas: užsiregistravau išbandyti pilatesą lemongyme  :rolleyes:  per pietus būt labai patogu, visiškai šalia darbo. Tai jei patiks, gal net ir kažkas bus :D​ 

Atsakyti

Sveikinimai mūsų jauniklei Qqutei - toliau žydėti, švytėti, mylėti, nebijoti nieko keisti, mėgautis gyvenimu  ir ... dažniau ateiti į sektą :):4u:   :birthday2:  :clap_1:  :dovana: .

Atsakyti
qqte, žyyydėk ir mėgaukis dabartim wub.gif


Uuff, kad įsisukus į visus reikalus. Bet jau vyras išskridęs, baliai festivaliai baigti, prasideda mokslai, susirinkimai ir pan. Vilius šnd pradeda dirbt. Matysim, kaip čia seksis derint viską, nes važinėjimo daug, bet pakolkas moksuose jaučiasi protingas, tai gal ir man nervai nurims, kad neišlaiko gimnazijos lygio. Matysiu, kaip bus toliau. Gytis naujoj mokykloj, su naujais klasiokais irgi apsipranta. Emiliui- nauja mokytoja, bet viskas normos ribose. Taip kad baigiam įsivažiuot. Tik keltis labai anksti, nes Vilius jau po 7 val į autiką lekia, tada kitus keliu. Dičkio mokykla šalia mano darbo, bet kad aš žymiai vėliau išsiruošiu, tai važiuojam atskirai- vaikas laiku, o mamka kaip spėja biggrin.gif
Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu! Daug spalvų!

Tas lietus šiandien kažkaip slegiančiai veikia. 

Atsakyti

Sveikos. Nu kad jau sveikinat tai atėjau padėkot. AČIŪŪ

Kažkaip nespėju paskui jus. Biškį šen biškį ten ir jau žiūriu kad ne į temą pasisakymai gausis :)

Dar čia kad iššūkių maža nebūtų tai sumąsčiau kad pati gi tą remontą pasidarysiu. Nu kaip pati...ne viena aišku bet..jaučiu vėl megzt nespėsiu.

Nu tai ta proga su kolege iš vokiečių dar kojinių siūlų parduotuvę siaubtelėjom. Laukiam va spalvų  :yahoo:​ 

Atsakyti

qqte, su Gimtadieniu!!!  :4u: Žydėk, svajok, planuok smagius dalykus ir linkiu daaaaug laiko mezgimui  :4u: 

Aš šiandien taaaaip noriu miego.. :rolleyes: tiesiog pulčiau po stalu ant kilimėlio pasnaust, tokia didelė pagunda  :oh:  :lol:  :lol: bet tvardausi  :ax: 

Eisiu gal ratuką aplink ofisiuką apsukt.

Vakar buvau Gaižausko knygos pirstatyme dramos teatre naujojoj salėj. Taip spontaniškai nueit visai nesiruošiant išėjo. Nusipirkau tris knygas, da nei vienos jo nebuvau skaičius, bet girdėjau neblogų atsiliepimų.

Mano sesė, beje, labai gyrė lietuvių autorės knygą Mylimi kaulai. Reiks ir man užmest akį. Dabar baigiu kažkokią tarpinę knygą tarp normalių skaitymo. Prieš tai perskaičiau detektyvą su pagrindine mintim apie klimato kaitą. Visokių minčių sukėlė.

Labai norėčiau kokiam nors masažui užsirašyti, kad biškį lašinukus pajudintų. 

Vakar. va, smagiai su Restar pašokinėjom, reiks įsivažiuot.

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu :4u: Moteriškos laimės tau :4u: 

Buvau zumboj :B Galvojom su kaimyne, kad išneš mus iš ten komines :D Jau tokio intensyvumo :blink: O dar ir nepataikom :D Ai bet nors prisijuokėm iš savęs :D​ 

Atsakyti