Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

 Niuma kokia laiminga, plunksnos iškedentos kaip reikiant :). Faina, kad smagu, kad puikiai sau jautiesi. Tokia fatališka moteris su tuo makiažu. Smalsu man - ar čia priklijavo tau papildomų blakstienų ar pačios tokios vešlios? Per tą savo darbo fotosesiją pirmąkart susidūriau su tom papildomom blakstienom :). Tikrai paturbina vaizdelį, nirs net neatsiklausus vizažistė tai padarė - mano viena kolegė to labai nenorėjo :D. O man tai smalsu buvo pabandyt. Bet kai jokių grand balių mano gyvenime nėra, tai šiaip netenka eit makiažo darytis. Gal kada per vaikų vestuves teks, jeigu sulauksiu ir darysis tokias. 

Sodant atvažiavom vėlai, tik apsidairiau ir slėpiausi nuo uodų troboj. Taip man čia ramu, vėsu ir gera miegot  :wub:​ . Galvojau, gal paskutinį kartą šį sezoną, bet jeigu neblogi orai laikysis - norėsiu dar. Ir sapnai malonūs buvo - kažkoks mezgėjų susibūrimas, daug čiupinėjimo mezginių ir juoko.

Atsakyti

Aš irgi progų tokiam makiažui neturiu, bet visai norėčiau kur nors pasipuošti. 

Vakar su kaimynais vasaros uždarymą surengėme, pasipirtinom, šaltam baseine gaiviai prisimaudėm. 

Šiandien taip nuo ryto apsiblausus nuo sofos ant sofos, tai sugalvojau geriau važiuot apsipirkti. Reikia gi naujam sporto sezonui naujų maikių :D Dar pasidaviau mados klyksmui ir nusipirkau ilgą džinsinį sijoną su praskiepu :D​ 

Atsakyti

Ai dar galiu parekomenduoti žiauriai skanų keksą su kriaušėm :wub: Vakar kepiau, visiems laaaabai patiko. https://shirshiulizd...usemis.html?m=1

Atsakyti

Aš irgi šią vasarą nusipirkau net 2 - mėlyną ir juodą. Ilgus, beveik iki kauliukų. Bet kas įdomiausia, abu tos pačios firmos, bet dydžiai skirtingi. Vat taip ir žinok savo dydį.🤦‍♀️

Dabar reikia rudeninių batų, kad į ofisą stilingai nueit. :) Dėl remonto kurį laiką nebus darbo vietos namuose, nes teks kai kuriuos baldus išardyt.

Atsakyti

Restar, klijavo ir šį kartą tokias ilgesnes ir tankesnes. Anksčiau irgi klijuodavo, bet mažesnės apimties. 

Aš kokiems jubiliejams- savo ar sesers dažausi pas ją. Po 2 savaičių į vestuves irgi dažysiuos, bet kadangi bus dienos metu, tai šiek tiek švelnesnio makiažo tikiuosi :) 

Vyrui metinėms dovanojau pasivažinėjimą vandens motociklu. Papildomai nupirkom laiko, paėmėm du mocus ir visi mano  4 vyrai išbandė. Adrenalino antplūdis- sisižavėję bile kaip tiek vyras, tirk paaugliai. Greitis 64 km- kaip mašinos 😵‍💫😲

Atsakyti

Aš tai kaifuoju ant pievutės - pastačius kėdę prie gėlyno, pusiau pavėsyje ir mezgalioju, fotkinu, mėgaujuosi oru, augalėliais, laumžirgiais ant kojų tupiančiais  :wub:​ .

Atsakyti

Nulėkėm su Emiliu išsimaudyt. Šaltokas vanduo, bet smagu.

O dabar dar anytos virtų cepelinų turiu 🥰 Nesakysiu, kad vakar bulviakasį pramiegojau namie 🤭

Atsakyti

Restar, negavai žinutės dėl užterštumo?

Atsakyti

Nėra tas užterštumas žymus. Nei kvapo jaučiasi, nei oras miglotas. Nors vakar tai buvo juokinga. Sėdim su kaimynais terasoje, gaunam visi pranešimus apie gaisrus ir po keleto minučių pasijunta dūmų kvapas. Pakalbėjom,  kad va tikrai dega. O paskui žvilgt, ogi vyras pirtį pakūręs ir dūmus vėjas link terasos atnešė :D​ 

Atsakyti

Bent jau fabuose vakar buvo ir migla, ir kvapas. Saulė irgi leidosi į dulkes. Labai ryškiai matėsi kontūras.

Atsakyti

Pas mus sode buvo gerai :wub: . Nieko nejaučiau, o ir vėjelis prapūsdavo.

Liniukos kriaušių užvežėm sūnui, palikom močiutei su vyro broliu ir dabar namie skėriai apipuolė - čepsi ir sako "žiauriai geros". Kokia laimė gauti gėrio, kurio neturim  :wub:​ .

Atsakyti

Labas dienas, 

Rugsėjo rūpesčiai nepaleidžia, kad tokios neaktyvios? :D

Kapseika, kaip tavo vaikinui adaptacija?

Liniuka, esi minėjus, kad pas jus buvo šiaurietiško ėjimo mokymai, jei neklystu?  :hmm: 

Aš vakar buvau pas Dainių Katilių. Tai jei kuri norėsit irgi pasimokyt, tai labai jį rekomenduoju  :4u:  Pamačiau registraciją užsiėmimams ir užsirašiau spontaniškai. Labai patiko  :bigsmile: Reiks lazdas nusipirkt dabar :D Rusnė irgi po mano pasakojimo užsinorėjo, tai galėsim dviese aplink rajoną ratukus sukt. 

Šiaip visokių dalykų priaiškino ir pirmąkart normalų patarimą, o ne tabletę siūlomą, ką daryt dėl savo didelio pulso išgirdau. Dabar tik praktikoj reiks mėgint. 

Aplinkui nuo vakar mano rate daug kas galvos skausmais skundžiasi  :rolleyes: Gal dėl užterštumo  :hmm: 

O covidas tai irgi neblogai šienauja.. 

Atsakyti