Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Paskutinė atostogų diena. 

Bet aš mezgu tik vakarais, net ir per atostogas. Na, gal ryt prie ežerėlio ant pievutės pavyks dieną :D  varau truputį į Aukštaitiją. Ne tiek noro, kiek pareigos :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš irgi mezgu tik vakarais.  Net naktim labiau. 

Atsakyti

Pasipiktinsiu. :) Pasirodo, drabužių konteinerių įmonė jų turinį rūšiuoja ir gerus parduoda dėvėtų didmenininkams. Paskaičius, nusprendžiau į konteinerį mesti tik suplyšusius arba visai prastus, o dar nešiojamus, geriau, į Karitą pati nuvešiu.

Nesuprantu, kuo čia reikėtų piktintis.  :mastau: Jei tikrai rūšiuoja, o ne viską be atrankos perleidžia per kokį smulkintuvą, tai valio, taip ir turėtų veikti tvarumo filosofija. Iš kur jau kitur Humanos asortimentas, jei ne iš išmestų daiktų konteinerių? O kad konteinerių įmonė parduoda, o ne atiduoda dykai – irgi labai logiška. Nemanau, kad ji iš to aukso kalnus susikrauna, bet rūšiuotojai juk ne už ačiū dirba. Kitaip tariant, dėvėtų drabužių didmenininkai tokiu būdu ne patys rūpinasi konteineriais ir ne patys atsirenka, kas galimai tiktų pardavimui, o šias paslaugas perka iš drabužių konteinerių įmonės. Kažkodėl savos spintos susitvarkymą darbu laikome, kartais net ne pačiu maloniausiu, o atitinkamas procesas n kartų didesniais mastais jau tarsi turėtų vykti savaime ir be jokių kaštų.

Atsakyti

Grįžau :)  Super :)

Šiek tiek neikėtai, ne atmestinai, apgalvotai. Labai patiko visa įmonės šventė. Pasikartosiu- aplinka tikrai sukuria savo aurą, aišku, visi - pasipuošę, bet plius- Gero vakaro show, filmuota medžaga su kolegom, SELas, Jovanis, paskui jau į vidų persikraustėm su DJ. 

Tik kažkada ryt (kai gerai išsimiegosiu) vešiu kolegę mašinos pasiimt. Nuvežė, bet jau pajudant sakiau, kad tturbūt su Boltu grįšim 🤭 

Atsakyti

Niuma, smagus vakarėlis turėjo būti :) 

Man tai gaila, kad mūsų visos darbo šventės būna ofise, trūksta kitos aplinkos.

Atsakyti

O jus motyvuoja įmonės balius?

Atsakyti

Nu ką, po kokio trečio 'rytos' ir antros kavos beveik jau ir gyva :D Tikrai laaabai faina buvo. Prisišokau bile kiek. Mano vizažistė tokį gana ryyyyžžžkoką makiažą padarė, tas jasmas, kai vos atsimerki. Bet kaip visada labai gražiai spalvas priderino prie suknelės. Buvau žaliaakė. Prisirinkau kslną komplimentų 🥰

Priedas  IMG-20240906-WA0001.jpg   198,79KB   0 Parsiųsta kartų

 

Smagu, kad viskas buvo lauke, bet ir po stogu.

Priedas  received_906269328204838.jpeg   218,23KB   0 Parsiųsta kartų

 

Tik po bidurnakčio į vidų persikraustėm

Priedas  IMG-20240907-WA0002.jpg   113,04KB   0 Parsiųsta kartų

 

O šita kompozicija už manęs- gyvų gėlių, pasirodo.

 

Priedas  received_8143289652374417.jpeg   111,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak, priklauso, kur daro ir nuo programos. Aš dažniausiai einu, jei tik galiu. Yra kolegų, kur niekados neina. Šiaip, tikrai pas mus pasistengia juos darydami. Ką kviečia koncertuot- niekada nežinom. Būna vakaro staigmena. Sakė, smagiausi buvo du Palangoj, bet tada abu kartus aš vaikų auginime buvau. 

Man pačiai labai patiko sodyboj, kai darė su orientacinėm varžybom, kai planšetėj sekanti užduotis atsidarydavo tik pirmą išsprendus.

Atsakyti

Niuma, labai gražiai atrodei😍

Man mūsų įmonės baliai tai šiaip sau.

Na, tik maistas dažniausiai būna geras.

Programa, beveik nulinė.

Šiemet ale tokia apie nieką grupė buvo pakviesta, tai gal porą valandų kaukino, derino aparatūrą, tame fone vyko valgymas, galiausiai užgrojo, o jų repertuaras toks posunkis rokas.

Negana to, amžinai daro balius su šeimomis, man tai tokia nesąmonė.

Atsiveda tą šeimą, nėr ten jiems ką veikti, eina pažindina, laksto paskui tuos vaikus...

O dar eilę metų daro įmonės teritorijoje pristatę kokiu ten palapinių ir tiesiai po darbo, tai šventiškumo nulis.

Katuk, labai faini tavo derinukai.

Beje, prieš porą savaičių, labai fainas languotas kelnes nukoviau. 

Atsakyti

O šiaip, pagalvojau, kad jei man lieka geros emocijos, paskui dar savaitę- dvi darbe vis pasijuokiam kažką prisiminę, du kartus per metus pabūnu vis kitam koncete (nors vakar juokiausi, kad gyvenime į SELą nėjau, o dabar per metus- trečiam jo koncerte atsidūriau- priverstinė fanė tapau 😂 ), pabūnu vis kažkokioj naujoj gražioj aplinkoj, tai taip, mane įmonės balius motyvuoja. Plius, pas mus savininkai ir dirba, ir švenčia kartu, bet šiaip tikrai aukštam lygy šventės bent paskutinius metus vyksta. 

Atsakyti

Va, buvo daug kartų keltas klausimas dėl šeimų dalyvavimų ir visada ta pati išvada- reikia be, nes nepažįsta ir kaip ir jautiesi atsakingas už savo antros pusės užimtumą.

Atsakyti

Niuma, ta su gėlėm nuostabi foto! Labai!

Aš šiandien pirmą kart išsimaudžiau :D norėjau rašyt-šią vasarą, bet supratau, kad jau visai ne vasara. Nu tai sakykim-šįmet. Ir paskutonį

Plę,vieta tai fantastiška, bus biškį gaila, kai parduos.

Priedas  received_1660985438089795.jpeg   176,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti