Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pakruojo dvaras :). Man tai romantiška būtų koks nors glampingas ar fainas namelis ant ežero kranto kupole, kur žvaigždes gali stebėt...

Katuko šnekos ir vaizdai man šiandien labai taiklios  :wub: . Neatrodysiu tobulai niekada, bet kad bent sau jausčiausi padoriai, būtų gerai.Susirašysim su ta dizainere kitą savaitę ir nuvarysiu pas ją į studiją. Pasitarsiu, kokią spalvą imt ir išdrįsiu paklaust, kokie atspalviai man tinka :D. Nes nu sava beveik :).

Mano dukra irgi tik į padėvėtus eina, baigėsi mano kančios su ja prekybcentriuose. Turi ir treningų baisių kaip iš garažo :), jaučiu su kažkokiais garažiniais užrašais nežinoma kalba (ant vieno tikrai audi yra ženklas :D), ir miniakų,  aptemptų maikučių, elegantiškų sijonų.  Daug nekainuoja, tegu puošiasi. Pati irgi nebrokyju, tik ten dar sunkiau surasti, ko nori/reikia ir kas tiktų. O kai užeini nežinodamas, tai arba nusiperki bile ką, arba nieko. matavimosi kabinoje esu įpratusi griežtai su savim pasikalbėti. kad net jeigu labai pigu ir gražus rūbas, bet man nors biškį netinka - tikrai nenešiosiu. Tai geriau ir tą eurą sutaupyt, o ne mėtyt į balą.

Atsakyti

Pas mus namie atvirkščiai - vyras nešioja mano dvejus džinsus :D Vieni tai juokingi Levis su viduje gėlėta liemens juosta :D Sakiau tik nenusimauk prie ko nors :D​ 

LIniuka - tu išaugai, todėl nešioja? :). Aš džinsus dar sūnų išaugtus baigiu damušti. O kai perku, tai, tiesą sakant, nežinau, kokius man duoda. Nes kai jau susiruošiu pirkt, tai nueinu ar į pardę, ar į turgų ir susakau, ko noriu - kokio dydžio, spalvos, modelio. Nesiknisu ir neieškau, nes nežinau kur :), man ten perdaug visko. Arba pamatau, kurie patinka ir klausiu, ar turi mano dydžio. Tai nežinau, ar vyriškus paduoda, ar ne :).

Atsakyti

Geri jie man. Tik negražūs :B Kažkada pirkti silpnumo akimirką.

Atsakyti

Koks vyras neišrankus :D

Atsakyti
Katukai, aš mačiau, kad iki 105 liemuo.... Daugiau nieko nekomentuosiu. Už tai mano akys gražios rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O po karantino Reservde atsirado 46 dydis. Taip, kad vis tiek ten dar randu šį tą smile.gif Nors labiau į Peeką perėjau per nuolaidas dėl kokybės ir įdomesnių rūbų.

Limit, - Pažaislio vienuolynas smile.gif Tik bais brangu. Bet aplinka..... wub.gif Žodž, bandau susiruošt. Už valandos jau makiaže turiu sėdėt, o dar pietus gaminu. Gerai, kad viskas kieme.
Atsakyti

Stiliaus pamokėles baigiau :D  galėčiau ir pati jomis bet kokius 5 proc pasinaudot :hihihi: 


Mezginiai. Išardžiau žvynelius išgalvinio modelio ir susiiradau Pettiteknit Stocholm sweater V-neck. Varau daba stačiakampį nugaros. Nu bet kas man.liepė tokią plonybę megzt :lol: mažu kitiem.metam ir numegsiu. Bet vat spalva tai mėgaujuos :ax:  ir minižvyneliais. Biškį šarka :D 

Beje, kelionei užsistailinau rožinę kuprinę :lol:  tikrai brandi moteris. Nu gerai gerai, ji tokia paskalbtai rožinė, bet vistiek.

Atsakyti

Liniuka, aš kažkodėl įsivaizdavau tavo vyrą stambų vyriškį, o jis, pasirodo, jos džinsus nešioja. :D

Pasipiktinsiu. :) Pasirodo, drabužių konteinerių įmonė jų turinį rūšiuoja ir gerus parduoda dėvėtų didmenininkams. Paskaičius, nusprendžiau į konteinerį mesti tik suplyšusius arba visai prastus, o dar nešiojamus, geriau, į Karitą pati nuvešiu.

Atsakyti

Jurgitak, rimtai??

Kaip tik vakar 6 maximinius maišus sumetėm dar visai neblogų rūbų :rolleyes: Gal rasim dabar kur skuduryne. Apynaujus sukabinom atseit Vintedui :rolleyes: Tai jei rankos per mėnesį neprieis sufotografuot, eis ir tie į konteinerį. Čia užduotį daviau savo Rusnei. Ir pinigai bus jos, jei nepatingės, opaskui, aišku, jei kas nors pirks :D

Atsakyti

Karitas irgi nelabai noriai ima viską. Nes jo klientai irgi išrankūs :D 

Aš vakar dalį rūbų išvežiau į Dėkui :rolleyes:  bet kažkaip labai nesijaudinu, kas,ten su jais įvyks.

Dar prisiminiau vieną rūbų/stiliaus vaizdelį. Gūdžiais kokiais 1993 metais, pareiškiau tėvams jog man reikia normalaus palto. Nuvažiavom į vienintelį miestelio univermagą , o ten dvi nemažos eilės paltų :D  DU modeliai. Vienas medžiaginis, kitas toks pašiltintas lietpaltinis. Rinkausi...Nu spėkit, kurį išsirinkau :D 

Atsakyti

Pašiltintą lietpaltinį :D

Mano pirmasis rimtas paltas buvo pirmam kurse dizainerės darbas :D Iki tol gal nebuvau net turėjus jokio  :hmm: 

Buvo Rėdoj Kaune toks dizainerių rūbų kampelis ir tėtis man tą paltą nupirko. Buvo geriausias visų laikų paltas  :wub: Labai gero audinio, ilgas iki kauliukų. Tampiau iki kol pamušalas galutinai sudrisko  :lol: 

Atsakyti

Mano vyras kūdas, bet su autoritetu :D Ir labai taupus :D​ 

Atsakyti

Katuk, o tu ką - dar atostogauji, kad va dabar mezgi?

Aš kai jau noriu atsikratyt rūbų kalnų, nesuku galvos, kur jie paklius. Labai jau gerų ir nebebūna, deja. Anksčiau vaikų dar turėdavau kam atiduoti, dabar nebe. Supykstu ir iškeliauja į konteinerį. 

Caritas taip - nustojau vežt, kai išgirdau apie išrankumą, kad nori tik sezoninių, daugiausia vyrams, dar ten kažkoks reikalavimas. O jie net netoli namų, Paco g, būdavo patogu. Oi, seniai atranka nedaryta, kaip susikaupt...

Atsakyti