Pakruojo dvaras . Man tai romantiška būtų koks nors glampingas ar fainas namelis ant ežero kranto kupole, kur žvaigždes gali stebėt...
Katuko šnekos ir vaizdai man šiandien labai taiklios . Neatrodysiu tobulai niekada, bet kad bent sau jausčiausi padoriai, būtų gerai.Susirašysim su ta dizainere kitą savaitę ir nuvarysiu pas ją į studiją. Pasitarsiu, kokią spalvą imt ir išdrįsiu paklaust, kokie atspalviai man tinka . Nes nu sava beveik .
Mano dukra irgi tik į padėvėtus eina, baigėsi mano kančios su ja prekybcentriuose. Turi ir treningų baisių kaip iš garažo , jaučiu su kažkokiais garažiniais užrašais nežinoma kalba (ant vieno tikrai audi yra ženklas ), ir miniakų, aptemptų maikučių, elegantiškų sijonų. Daug nekainuoja, tegu puošiasi. Pati irgi nebrokyju, tik ten dar sunkiau surasti, ko nori/reikia ir kas tiktų. O kai užeini nežinodamas, tai arba nusiperki bile ką, arba nieko. matavimosi kabinoje esu įpratusi griežtai su savim pasikalbėti. kad net jeigu labai pigu ir gražus rūbas, bet man nors biškį netinka - tikrai nenešiosiu. Tai geriau ir tą eurą sutaupyt, o ne mėtyt į balą.