Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai gražu, Katuk, tikrai. Bet jo - kur rast vienas dalykas, kitas dalykas, kaip atrodysiu aš... Trečias - labai šarmo suteikia visos detalės - batai (mano achilo kulnas amžinas...), rankinukai, dirželiai, pakabukai, o aš nenusiteikus totaliai naujiems daiktams, kurių neįpratus nešiot. Ketvirtas - pragariškas darbas čia... Aš į bet kokį prekybos centrą atėjus pamirštu, ko išvis ten ėjau, nes noriu apsisukt ir bėgt, man sukasi galva, mirga akyse, ką pasimatuoju - netinka, nurašau save ir t.t. O tai dar žinotu, kur nuvaryt... o dar laiko tam skirt... Na, ir ne paskutinis dalykas - pinigai visgi. Nepratus sau daug skirti :(. O kokybiški tikrai aptinkantys daiktai - pakainuos... Šito mano išsiknisinėjimo galit nekomentuot, pati viską žinau, esu didžioji antiapsipirkinėtoja  :B . Visą vasarą - šortai ir maikė viena kita. Einant kur padoriau - ilgas sijonas ir padoresnė bliuskė. Tai dabar grįžimas į šaltesnį sezoną iššūkingas.

Liniuka - labai vilioja mane tavo kriaušės, bet kad nieko mainais tai ir neturiu, grybai neauga kai taip sausa ir nežinia, ar beaugs jau rudeniniai...

Atsakyti

Katuk, tu galėtum būti mūsų stilistė!

Ir pastebėjimas iš praeito savaitgalio. Outlete nuvariau į džinsų parduotuvę. Vis dar noriu plačių ir pilkų. Pasakau pardavėjai savo dydį (pagaliau žinau) ir, pasirodo tokio nėra, bet duoda kelis kito modelio, dydžiu mažesnius. Netinka. Nu netinka. Pasiūlyti nėra ką. Beveik išeinu, bet staiga iš kažkur atsiranda vyriškis (gal koks parduotuvės direktorius) ir pradeda man siūlyti vyriškus modelius. Net kažkur paskambina pasiklausti ar mano norimo modelio būna mano dydžio. Pasirodo, tik vienu dydžiu mažesni. Rezultatas - turiu juodus vyriškus minkštus džinsus, bet savo dydžio ir komfortiškus dėvėti. Realiai likau sužavėta to vyriškio darbu. Tikras pardavėjas, kokių kažkaip retai sutinku.

Atsakyti

Plę, Restar, bet rimtai :D  kai jau reiks rengtis, tai pirksi bele ką ir nebūsi patenkinta, ir nieks nederės. Ir kitą sezoną vėl dejuosi ir nenorėsi žiūrėt į pernykščius  :D  Nu skirk truputį laiko peržvelgt savo turimus rūbus ir ko truktų prie jų, bent jau pagal tuos derinius mano parodytus. Ir eik ieškot tikslingai vieno daikto. Ar dviejų. Koncentruokis  tik į juos ir "nematyk" kitų. Pradžiai gali internete "pasikuist". Ir gal net eit nereiks niekur :D  

teks dirbt žodžiu-nuoga gi neisi. :mirksiukas:​ 

Atsakyti

labas dienas,

 

katuks gerai čia užinfluensino su rūbais, derinukai labai ir mano skonio  :wub: Bet vat aš neturiu to stiliaus pojūčio sau. Matau darbe, kuri bendradarbė, atrodo, be jokių pastangų sugeba stilingai atrodyt, o va ir jaunesnes merginas palyginus, visos lyg ir panašaus amžiaus ir rengiasi panašiai, bet viena tikrai stilingai atrodo, o kitos gerokai vidutiniškai  :rolleyes: Turbūt kažkas dar iš vidaus eina. Ir dar kaip tik šią savaitę paglvojau, kad šukuosena labai daug prideda arba atima.

 

Jurgitak, o tų vyriškų džinsų liemuo gerai prigula? Kokį modelį pirkai?

Aš mėgstu vyriškus dėl didelių kišenių, bet mano dažniausiai iš dėvėtų būna nučiupti. Tai problema, kad per užpakalį būna geri, o per liemenį būtinai diržo reik. Ypač, kai atsitupi tokia kišenė ties nugara susidaro  :rolleyes:  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 06 rugsėjo 2024 - 10:17

Lee West Relaxed. Pas mane su liemeniu viskas gerai. Tavo gal labiau išraiškingas.

Rimtai, gilios kišenės. Pati net neatkreipiau dėmesio.

Atsakyti

Eisiu šiandien į dėvėtus vakaro praleist :D Nepamenu jau kiek metų nesilankiau. Kažkaip tvarumo banga pagavo. :)

Atsakyti

Bet šiaip, nežiūrint į aksesuarus, tuose mano deriniuose visiškai paprasti nesudėtingi rūbai. O ir aksesuarai nieko ypatingo. Bet yra. Tai gal vat ten ir reiktų bent jau man padirbėt.  :D 

Dabar dar populiarūs visokie video, kur unstyling vs styling. Tai tikrai matos skirtumas, kaip net šukuosena pagyvina eilinį vaizdą.

Bet faktas irgi, kad neturim mes to laiko tiek ir galimybių stailingui. O kartais ir noro jokio, kai pusiau miegodama bele ne nuoga išeini. Ir tik apie piet pastebi, jog pvz antakius pamiršai nusipiešt. Arba juodus apatinius po baltom kelnėm apsirengei :hihihi: arba kokios rytinės košės užsistailinai ant krūtinės.

nu bet manau, kad tai yra gyvenimas ir tiek. Reikia stengtis, bet nepersistengti. Ir ieškoti komforto sau, o ne kitiems

Atsakyti

Kaip suprantu, tai jaunimas dabar labai į dėvėtus eina. Rusnė su klasiokėm, mano jaunos bendradarbės. Ir perka tokius, kaip čia pasakius, įdomius drabužius  :oh:  :lol:  :lol:  ant bangos tokie kaip buvo tarybiniai sintetiniai treningai beformiai įdomių spalvų.. :D 

Turiu klausimą - gal kuri žinot ir galit parekomenduot įdomią vietą nakvynei? Koks nors dvaras arba šiaip autentika.

Atsakyti

Apsivilksiu kelnes 1 iš 2-iejų tinkamų sezonui, ir megztuką 1 iš... nežinau, kiek, priklausomai nuo sezono :). Ir nebūsiu nuoga :). Nereikia man kasdien eiti į darbą tik į renginius ir į susitikimus kokius nors. (Nors dabar ateinančios 3 savaitės tai bus juodai Teamsuose. Šiandien jau prašnekėjau balsą...)

O jeigu rimtai, tai nusikopijuosiu kelis tavo sakinius ir užsidėsiu ant ekrano. Užsiprogramuosiu ir gal pavyks susikaupti tam diddarbiui. Reikia man kartais paspardyt minkštąją :D. Reikia apskritai pradėti apie tai mąstyti ir tada biškį lengviau pasidaro. O po vieną rūbelį visai ir galima įsigyt. Kadangi tokia jau tema, tai va kaip tik ir nusižiūrėjau vienas kelnes: https://314clothes.c...sy-light-kelnes. Pareklamuosiu, kad šitas brendas yra vienos jaunos dizainerės, kuris dar ir daug mezga, susipažinom per mezgėjų brunchą. Ryte pamačiau instagrame reklamą naujos kolekcijos, parašiau, tai sakė, kad ir ilgį man reikiamą pasiūtų ♥. Kaip mezgėja instagrame ji IEVA_MEZGA, turi ir rūbų paskyrą 314clothes.

tai kelnės pilkos bus check, reikia tik kokio pirktinio kardiganiuko ir ko nors po juo pažiūrėt ar turiu, ar nusipirkt reikėtų.

Atsakyti

Ai, vyriškų džinsų net ir aš esu turėjus. Įvairiais etapais.

Paauglystės laikais, kai tik atsirado tie dėvėti rūbai, į kaimą atveždavo ir krūvose suvertę pardavinėdavo. Tai kuitiesi ir ką iškuiti, tą. Ir jokių ten etikečių. Tai esu iškuitus tikrai gerų džinsų, Levisų visokių, kurie, kaip paaiškėjo vėliau, buvo vyriški. O aš tada kūdena buvau. Ir vėliau iš kažkur jie vis atsirasdavo. Matyt iš tų pačių dėvėtų, tik jau pardžių. Tikrai mėgau pasikuisti, o ir  finansų ne fontanai buvo. Dabar bent jau Vilniuje, tai su dėvėtais prastai, dažnai ten nieko gero nebelieka po "versliuko" atstovų, geriau važiuoti į miestelius ir kaimelius mažesnius. Ir asortimentas ir kainos adekvačios.

Atsakyti

Restar- jei sąžiningai, už tokią kainą tikėjausi bent trupučio vilnos tose kelnėse...bet gal glamžysis mažiau.  Jei klasikai, nesirinkčiau to užsiūto kanto priekyje, nors aišku, patogu, lygint mažiau.

Bet tavo figūros ypatumai reikalauja šiek tiek investicijų :mirksiukas:  tai manau, puikus sprendimas-ypač jei tarnaus ilgiau nei metus.

O renginiams prie jų puikiai tiks tiesiog marškiniai  :mirksiukas:  su vienu kitu aksesuaru

Atsakyti

Pas mus namie atvirkščiai - vyras nešioja mano dvejus džinsus :D Vieni tai juokingi Levis su viduje gėlėta liemens juosta :D Sakiau tik nenusimauk prie ko nors :D​ 

Atsakyti