Labai gražu, Katuk, tikrai. Bet jo - kur rast vienas dalykas, kitas dalykas, kaip atrodysiu aš... Trečias - labai šarmo suteikia visos detalės - batai (mano achilo kulnas amžinas...), rankinukai, dirželiai, pakabukai, o aš nenusiteikus totaliai naujiems daiktams, kurių neįpratus nešiot. Ketvirtas - pragariškas darbas čia... Aš į bet kokį prekybos centrą atėjus pamirštu, ko išvis ten ėjau, nes noriu apsisukt ir bėgt, man sukasi galva, mirga akyse, ką pasimatuoju - netinka, nurašau save ir t.t. O tai dar žinotu, kur nuvaryt... o dar laiko tam skirt... Na, ir ne paskutinis dalykas - pinigai visgi. Nepratus sau daug skirti . O kokybiški tikrai aptinkantys daiktai - pakainuos... Šito mano išsiknisinėjimo galit nekomentuot, pati viską žinau, esu didžioji antiapsipirkinėtoja . Visą vasarą - šortai ir maikė viena kita. Einant kur padoriau - ilgas sijonas ir padoresnė bliuskė. Tai dabar grįžimas į šaltesnį sezoną iššūkingas.
Liniuka - labai vilioja mane tavo kriaušės, bet kad nieko mainais tai ir neturiu, grybai neauga kai taip sausa ir nežinia, ar beaugs jau rudeniniai...