Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Neskaičiuoju ir naudos, kurią iš vaikų gaut įmanoma :). Būčiau skaičiavus - 5 būčiau gimdžius. Kažkoks dėdė kažkada įkalbinėjo, nes, tipo, už 5 moka valatybinę ten kažkokią pensiją. Neįtikino, nes ne dėl to apskritai gimdžiau.  Gyvenimas be išskaičiavimų man mielesnis. Šiandien su kolege kalbėjom, kad jai atostogos labai neapsimokėjo rugpjūtį. Ai, sakiau, neskaičiuoju, kad nesinervuočiau. Labiau patinka atoatogaut, kada noriu tikrai, o ne kada apsimoka ...

Eina švilpt, nepaleidžia manęs sausas kosulys ir toks jausmas lyg vėl įkyresnis darytųsi. 

Atsakyti

Restar, - ambroxolis ;) Vaistinėj pasiūlė nuo sauso kosulio.

Koks tavo svajonių darbas?

Tu ką?? Mano svajonė- nedirbt..

:D 

Kad man kas jaunystėj būtų pasakęs, jog 3 vaikus turėsiu... pirštą prie smilkinio būčiau pasukiojus. Na bet - visi planuoti ir laukti :) 

O šiaip,  gal kad nesu tokia stipriai mamiška, tai nėra streso, kai chebra sėdi savo kambariuose arba kažkur išsitemt kartu- misija neįmanoma. 

Kaip  su mamyste nejaučiau stipriai save apribojus ar kažko netekus, taip dabar atsirandant kažkiek daugiau laisvo laiko dar  nejaučiu jo kaip perteklinio. 

Atsakyti

Restar, jei kolegė ir direktorė, pasidarykit, kad atostoginiai būtų mokami arba pagal 3 mėnesių vidurkį, arba pagal mėnesio, priklausomai, kuris didesnis. Tada nebus neapsimoka, nes visada bus pareiginis garantuotas.

Atsakyti

Labas dienas,

Šiandien patyriau tokį nuostabų rytą, kad net pati iš savęs žvengiu ir nesuprantu, kodėl taip nutiko  :hmm: Ir išsimiegojau gerai, ir jokio streso dar rytais dėl mokyklos, nu bet.. smegenys kažkur iš paskos  :ax: 

Pakeliui į mokyklą pastebėjau, kad nepasiėmiau telefono, tai nuo mokyklos teko grįžt namo, eidama link namų su nuotolinių mašinos pulteliu bandžiau namų duris atrakint :rolleyes: priėjus prie durų, supratau, kad neturiu namų raktų :oh: lėkiau pas kaimynus, pas kuriuos esam seniai kažkada palikę atsarginius, visa laimė, buvo namie.. kad jau grįžau, tai pasidariau normalius pusryčius, pravėdinau kambarius, kol dar oras vėsus, pavalgiau, dar pasitvarkiau biškį, išvažiavau vėl į darbą ir pakeliui atsiminiau, kad terasos durų neuždariau :oh:   :lol:  :lol: Nu tai.. vėl atgal  :oh: Bet kažkokiu būdu pavyko iki darbo nusigaut :D 


Man tai labai patinka, kad tris vaikus turiu  :wub:  :D  visada norėjau trijų, kiek save atsimenu nuo vaikystės, bet realiai planuotas tai tik vienas buvo. 

Ir kartais gali norėt ko nors iki apsišikimo, o būna kaip būna...  Taip, kad džiaugiuosi, ką turiu, norėčiau kai kurias vietas turėt geriau, bet dar ir laiko yra (kai planuoji gyvent iki 100 metų  :lol:  :lol: ). 

Atsakyti

Ai, dar ką norėjau pasakayt, kad man LBAI LABAI LABAI patinka, kad mano vyras iš 5 vaikų šeimos (tik brolio nebėr, žuvo, kai mes neseniai susipažinę buvom). Ir kad geriausia, ką gavau kartu su savo vyru, tai yra jo seserys  :wub:​  

Atsakyti
Limit, neliūdna tau šįryt, matau biggrin.gif

Vakar taip netikėtai ištiko nuostabus vakaras, nes planavom vienur vakarieniaut, paskui persigalvojom, kad norim lauke, kol tokie šilkiniai vakarai. Nuvažiavom į Pažaislio vienuolyną, o ten pasirodo - koncertas. Kol svarstėm, ką daryt, priėmė nemokamai į vidų prie restorano lauko staliuko. Koncertavo Vilniaus GospelJonų choras (gal Vilnietės ir žino). Tai pradedant aplinka, maistu, muzika, atmosfera, net ir mudviejų šokiu prie mašinos pakeliui namo - viskas mini šventę skūrė smile.gif
Atsakyti

Oi, Limit, prajuokinai :). Bet būna dienų lyg tyčia. Aš vakar lėkdama į valdybos pusryčius telefoną namie palikau. Bet tai susigriebiau dar neišvažiavus,  tereikėjo užlipti iki 4 aukšto :). Biškį susigaišo laiko, tada kamščiuose prasėdėjau 30+ min, o atstumas tai nedidelis...

O kada tu nuvažiavai iki darbo, kad su tiek grįžimų? :D. Juk ir atstumai pas tave normalesni :). Dukra kurioje vietoje šiuo metu į mokyklą eina?

Niuma - kaip smagiai! Man labai patinka gospel, stiprus tas choras, na, ir vieta ypatingai graži ♥.

Jurgitak - gal prie progos tavęs privačiai paklausiu. Nieko buhalterijoj neišmanau, tai reikėtų labai tikslų sakinį suformuluot, kad galėčiau duoti idėją :).

Atsakyti

Restar, ten pat mokosi.

Nuvežu mokinę ir studentą iki Jeruzalės prieš 8, tai man dar daug laiko iki darbo. Kartais varau pasportuot į tą tarpą, bet va šiandien tai namo :D

Atsakyti
Restar, taip aplinka labai graži wub.gif . O rytoj ten pat - įmonės 30metis. Vėl plunksnas kedensiu biggrin.gif
Atsakyti

Limit, gi kažkuriais metais kažkurioj klasėj buvo vos ne Viršuliškėse prie Matulaičio ar man jau vaidenasi. Nors mokykla ta pati.

Ai, tai tu 9 oficialiai pradedi? negali varyt tiesiai į darbą ir susitrumpint darbo valandų? kad laiko negaišt?

Niuma visa išsikedenus kasdien :D. Ai, kedentis tai aš nemėgstu, bet pavalgyt skaniai - visada :D.  galvou, kokių rūbų reikėtų nusipirkt, kad patogiai ir rgažiai atrodyčiau darbinio ezono metu - nieko nesugalvoju, nei ko noriu, nei kas tiktų...

Atsakyti
Restar, kad lyg pernai fotosejai atsinaujinai švarkeliu, kelis komplektus sakei dareisi.
Peeke vis dar nuolaidos dabar dar didesnės- gavom žinutes. Ten man tokių visai fainų rūbų būna. Viskozinių bliuskyčių ar marškinukų tiek prie džinsų, tiek prie kelnių tinkamų nusiperku.
Atsakyti

Turiu tuos 2 švarkus. Ir nenoriu į juos žiūrėt :). Nekenčiu aš švarkus nešiot :). Labiau galvoju apie kokias sukneles (bet seniai neturiu nešiojamo dydžio, nežinau, kas dabar tiktų...) ir kelnes, prie kurių tiktų seni megztiniai arba ką naujo nusimegzčiau :).

Atsakyti