Smalsute, labai gali būti. Vis labiau suvokiu, kad motinystė užėmė didžiąją dalį visa ko man. Nors, tipo, dirbau nemažai, profesinė veikla mane visai tenkina, lyg turėjau asmeninį gyvenimą - į mezgėjų meetus visada išrūkdavau - ale ... kažko nieko daugiau ir neieškojau savirealizacijai, nes man patiko būti su savo chebra visur. Tai dabar, kai manęs reikia vis mažiau - kyla egzistenciniai klausimai labai ryškiai. Ypač vasarą, kai darbo mažai ir reikia galvoti, ką būtų įdomu veikti be vaikų. Nelabai man taip įdomu, pripažįstu. Na, bet išmoksiu. Pradėjau daugiau bendrauti, pradėjau naują draugystę. Galvoju, ko norėčiau mokytis. Laukiu, kokius tėvų būrelius paskelbs VJG, gal kur norėsiu užsirašyt. Dar noriu savanoriauti. Kol kas neieškau, nežinau, kaip su laiku.
Ai, dar ta stulbinama profesinė veikla užkabino . Įdomu, pas kurią čia pas mūsų jį tokia stulbinamai įdomi? Daugiausiai darbų gal Liniuka pakeitus? Ar Gadget? Na, pas ją gal stulbinamai įdomi . Aš pati tiek prisikeliavau per 10 karjeros pradžios metų ir tokią stulbinamą karjerą padariau , kad norėjau kuo greičiau susilaukt antro vaiko, kad pabėgt nuo viso to. Dievas davė 2 . Niekada nenorėjau vadovauti organizacijai, nekenčiau to. Mylėjau tik komandą , ypač mažesnę. O dabar mano darbo įvairovė, galimybės ir laisvė kurti irgi labai mane tenkina. Tik nėra perspektyvų . Kurių šiaip ir nesiekiu, tik uždirbt daugiau norėčiau . Bet gaunu daug laisvės vasarą, sutinku daug įdomių žmonių . O kuo norėčiau būt užaugus - iki šiol nežinau . Gerai, kad tokių ne vieną sutinku, tai negalvoju, kad viena nenormali.