Sveikinimai ilgai ir laimingai susituokusioms poroms . Mes irgi prie rugsėjinių, tik 16 dieną švęsim 24 m. Ko gero nešvęsim niekaip, jeigu pati ko nors nesiimsiu. Bus matyt, ar bus noro. Maniškis, pradėjęs dirbt tik iš namų, totaliai apkiauto...
Apie gydymo įstaigas nenoriu net šnekėt . Ryt vieną brangų vizitą atšaukiau -atidėsiu žandikaulio operacijos klausimus, kol neskauda, nes atliekamų keliolikos tūkstančių tiesiog nėra ir gal ne metas dabar pradėt kažką daryt, jeigu vis tiek ta operacija nei laike netinkama (egzaminų metai), nei piniguose... Užteks nosį pasioperuot. Patvirtinau užtat kitam vaikui pas LOR, ale jeigu kokių tyrimų reikės, tai irgi pakainuoti gali, nes privati. Šiandien visai netikėtai nukraujavo piniginė optikoj - mažės akys pablogėjo vėl ir vietoj paprastų, pasiūlė korekcinius akinius su periferiniu kažkuo, kad taip neblogėtų... Tai 305 eur tik stiklai, rėmai seni liko (t.y. rugpjūtį keisti, nes seni buvo sulaužyti...). 170 eur nunešė į chorą kelionei į Prahą (likutis), dičkė savaitgalį į Palangos MEC su visom 11-om klasėm išvaro, ten 60 maistas nakvynė, dar plius bilietai... 100 mažės klasės rinkliava (su pratybom), 30 - chorui dar... Man jau bloga pradėjo darytis, 700 eur per pora dienų ir nebėr... Nes susinervinau ir nuėjom pavalgytt su maže į sušinę . Rugsėjo linksmieji kalneliai...
Niuma - ar taviškis tiek nusiteikęs mokytis? Kaip supratau su A lygiu yra ten reikalų. Tai Jėzuituose B lygio kaip ir nėra, nesiūlė, bet dukra pasiėmė matematikos B lygį. Nors kokį teigiamą pažymį turėtų iš jos, ir nors žemiausiu balu išlaikytų egzaminą (stojant į menus, tai nereikia matkės visai, bet sutarėm, kad laikys) - aš jau būčiau laiminga. O baigus profesinę -yra privalumų stojant į aukštąją - balas ar kiek ten prisideda, mano dičkio patirtis.