Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Po Vilniaus kainų jau niekur keliaut nebebaisu :B Nors toks pliusas :D 

Ruošiamės į Sostinės dienas. Patinka man ta rudens ir vasaros sandūros šventė. Ypač knygų zona, susitikimų su autoriais būna. Ir oras dažniausiai geras. 

Taip fainai vakarais badmintoną žaidėm. Nu ir ką - vakar atsikėliau su baisiu dešinės rankos skausmu :B Ir vėl eilinis sausgyslių uždegimas... Turėjau mintį, kad su savo riešų problemom nėra gerai rakete mojuoti, bet taip smagu. O tada iškart sušilus į vėsų baseiną, kas turbūt irgi negerai suveikė. Tai dabar pasikankinsiu keletą savaičių.

Atsakyti

Įdomu Katuko turistinius įspūdžius skaityt. Esu buvus Olandijoj kelis kartus, bet komandiruotėj, ne kaip turistė. Tai ir pamatymai tokie arba pakeliui, arba vietinėm gatvytėm pasivaikščiot prieš pusryčius. Pratinuosi dar ir prie šalies, ir prie kultūros, kažkokie sunkiai suprantami man jie  :) 

Dėl “nevagiamų” dviračių jie sakė, kad turi būtinai tokį labai prastą į stotį ir pan., nes “vis tiek pavogs” ir turi ir normalesnį, kurį saugo ir taip nepalieka.

Atsakyti

Katuk, papildysiu, kad eilinės parduotuvės- tas pats Lidlas yra, kur vyras kasdienai apsiperka :) Tai ne ką brangiau nei pas mus, nebent atskiri produktai šiek tiek brangiau. Bananai ar pan.

Atsakyti

Turistinėse vietose Lidlo nėra. Centre tokios ne itin didelės brangesnių tinklų pardės

Bet iš tikro, jei ilgiau gyventum, aišku, kad ieškotum, suktumeis, kad sutaupyt. O atostogom, tai tikrai neieškai, kur ten euru kitu kas pigiau. Va pietų opcijas dukra vietinė šiek tiek pakoregavo, bet leidom sau ir brangesnių bandelių ar kokteilių. Į biudžetą planuotą šiaip tilpom. Bet vat su jėgelėm tai nežinau, jau norėčiau kokios ne tokios intensyvios dienos.

Ausis grįžtant vėl užkišta, tik nėr labai baisiai, tai išgyvensiu. Bet kažkaip nu nesuvokiu,kas ten pas mane yra. Koks amžinas sinusitas matyt

Atsakyti

Norėjau pritart Liniukai, kad pas mus kainų lygis kaip Šveicarijoj, tai mažai kur kainos gali išgąsdinti.

Galiu tvirtai pasakyti, kad Lidl Italijoje pigiau nei pas mus ir produktų kokybė geresnė.

Šiandien nusipirkau svajonių pirkinį - metro ilgio perlų vėrinį. Dabar reikia naujos ilgos suknelės. :D

Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2024 08 31, 20:03)
<p>Norėjau pritart Liniukai, kad pas mus kainų lygis kaip Šveicarijoj, tai mažai kur kainos gali išgąsdinti.

Tenka buti darbo reikalais Sveicarijoje, tai tikrai nesutinku, kad ten pigiau nei LT. Ir net ne pigiau nei FR, ir kur kas nepigiau. O LT mums pigu, tiek poilsiauti, tiek pramogauti. Jei anksciau grizusi i LT stengdavausi daugiau gaminti namie, tai dabar nebematau prasmes.
Lyginant algas irgi deretu nepamirsti, kad uzsienieciai (bent jau sveicarai ir frankai) turi zymiai didesne mokestine nasta, nei lietuviai.
Ir pabaigai - anot mano sunaus, 'niekur neuzdirbau taip gerai, kaip Lietuvoje'. Jei burgeriai kainuoja 16€, reiskias, yra kas juos perka.
Atsakyti

Aš ir nesakiau, kad Lietuvoj brangiau nei Šveicarijoj. Šiandien kaip tik klausiau vienos blogerės išsakytas mintis, kad šių laikų viena iš didžiausių problemų - teksto suvokimas.

Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2024 08 31, 22:01)
šių laikų viena iš didžiausių problemų - teksto suvokimas.</p>

Nu jei tik tokios problemos... lotuliukas.gif
Lietuviskos kainos tikrai ne KAIP Sveicarijoje.
Atsakyti

Vakar grįžau iš Kauno 22.30 ir susitvarkius iškart į lovą, net telefono neįjungiau kraut. Labai faina diena su gerais draugais  :wub: . Kauno zoo fainai susitvarkęs, bet palyginus su kitais lankytais, gyvūnų man mažokai. Na, gal išskyrus tarakonus, vėžlius, žuvytes, kurių netrūksta :). O kitų reikia paieškot, o gal ir nerast, na, ir nėra labai į ką žiūrėt. Mėgdavom labai beždžiones visur stebėt, tai čia viena kita. Kitą kartą važiuosim nebent su anūkais jau. O šnekos nesibaigiančios apie mezginius, gėles, vaikus, vyrus ir t.t. Parsivežiau mezginį numegztą kaip man - Summer bliuskę iš Sandness siūlų.  O šiandien reikia dar varyt į sodą, ypač rūpi pasodinti 2 augalus, apie kuriuos svajojau ir radau pas draugę - skėstašakį astrą ir verbeną daugiametę, nežinau, kaip tiksliai vadinasi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 rugsėjo 2024 - 10:29

Šiandien buvau puikioj draugijoj. Toks jausmas kaip čiupint buklė siūlus. :)
Priedas  IMG_9862.jpeg   121,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Toks kaip Niumos Ripsas, tik baltas :).

Atsakyti

Tai laba diena, su rugsėjo pirmąja rugsėjo antrą sieną :D  :4u:

Vaikams ištvermės, mamoms kantybės ir šaltų nervų  :vacation1:

 

Buvau nubėgus pas vienuoliktokę į katedrą. Gražu, biškį graudu  :wub: Ir kai pagalvoji, Simas šitą mokyklą pradėjo nuo tik 16 mokinių klasėj, o dabar visi vos į katedrą telpa..

 

Oras labai fainas šiandien :wub: nors rytai jau tokie rudeniškesni.

 

Dėl kainų čia ir ten, tai su sese juokavom, kad jau mūsų lietuvių tikrai nebenustebinsi ir nešokiruosi :D  Tuo metu prieš 9 metus kai buvom Kopenhagoj, tai jojoj kaip viskas brangu atrodė  :rolleyes: Dabar va jau tik biškį.. :D

O šiaip užsienio lidluose bent jau jogurtai mūsų mėgstami yra pigesni, kitų kainų tai nelabai atsimenu aš LT, bėda su skaičiais  :D

Norint pasijust turtingu, reik varyt į Aziją :D kol dar nevėlu, nes ir ten kainos kyla.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 02 rugsėjo 2024 - 11:24