Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas,

Labai ačiū už tą slyvų pyrago receptą :4u: Ir gražus, ir skanus  :wub:  Atsinešiau gabaliuką šiandien į darbą  :wub:

Priedas  slyvos.jpg   492,82KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  slyvos1.jpg   605,89KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar darbe gavom po gabaliuką Pavlovos  :wub:  Laaabai skanu buvo :wub:  Ateina kartais pas mus vietiniai celebričiai ką nors pagamint ir pafilmuot savo instagramams, tai paskui ir mums biškį tenka :D

katuk, dėk kokių fotkių  :mirksiukas:  Aš šią vasarą kitų nuotraukomis keliauju :D Tai laukiu iš visur apie viską.

Iš visų draugų kelionių, kas kur šiemet buvo, tai labiausia į Svaldbordą norėčiau  :wub:   Ir dar toks įdomus dalykas su juo nutiko. Rašo man draugė iš jų vietinio mažiuko oro uosto, kad jai atrodo, lyg jau čia būtų buvus su manim Ir man beskaitant tą jos žinutę toks staigus vaizdas praslenka galvoj su visais to oro uosto vaizdais, toks ryškus - ir kėdės, ir erdvės, ir spalvos, ir žmonės.. Nu toks keistas staigus jausmas buvo, kad net garsiai susižvengiau pati iš savęs  :lol:

Atsakyti

Na, pradžiai :D

Mezginys

Priedas  received_1153695989037493.jpeg   168,96KB   0 Parsiųsta kartų

Čia dizaino muziejuje buvom. Didžioji dalis, aišku, jų kėdėms.

Bet fotkinu šiaip nedaug, nes man fotkės visai ne ta nuotaika, kažkokios be emocijos gaunas.

Priedas  received_2456935057829183.jpeg   212,68KB   0 Parsiųsta kartų

Ėjom šiandien iki tokio fontano ir netyčia undinėlę prėjom :D  nors neplanavom

Priedas  received_867802618638131.jpeg   213,21KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_768723908601816.jpeg   163,35KB   0 Parsiųsta kartų

Nes jo toookia mažytė, o žmonių tai jomajo

Priedas  received_1569519170652273.jpeg   278,97KB   0 Parsiųsta kartų

Dabar poilsiukas-žiauriai karšta. O po pietų plauksim kanalais

Atsakyti

Katuk, man rodos tuoj ir tau kelionių priklausomybė išsivystys :D 

Limit, skaniai pyragas atrodo. Norėčiau būti tavo bendradarbe😀

Atsakyti

Ačiū už kriaušines idėjas – viską saugausi ir reiks bandyt. :ax: Tik ta nuoroda, Liniuka, man kažkodėl neatsidaro :unsure:

Atsakyti

O taip?

https://www.instagra...2YzdXR4cWRqeg==

Atsakyti

Katuk, smagios kelionės!  :4u: 

Slyvų pyragas įdomus, reiks pabandyt.

Aplankiau hortenzijas šiandien, džiaugiaus, kad dar žydi, ne vien sausiukai  :)  Faina, tvarkinga ir gražu. Grįžus lūžau miegot nuo karščio  :)​ 

Atsakyti

Smagūs Katuko pasivaikščiojimai, o Limit foto irgi kaip kaip kokios maisto influencerės!

Šiandien ryte prisibendravau, net nepastebėjom, kaip 2,5 val kavinėj prabėgo, nuvežiau dukras pas endokrinologą, nuleido joms kraujo, tada pavežėjau dičkę, iš kur ji tęsė kelionę prie ežero Trakuose, ten panakvos pas draugę. Mažę pas kosmetologę išgrūdau, vyrą į tėvų susirinkimą, dičkį įkalbėjau į Klaipėdą su drauge važiuoti, kas reiškia, kad reiks surinkt jam daiktų iš namų ir nuvežt bei pinigų dar pervest... Pasijutau vėl organizatorės stichijoj :). O pati likau namie antsofkelės ir prie telefo pažiūrėti per rajto skylutę į kitų gyvenimus... Megzt per karšta. Tarpe tarp reikalų neatsirado norinčių važiuot su manim prie ežero...

Atsakyti

Aš šiandie pasijutau tokia senovinė mama... Prikasiau bulvių, priskyniau pomidorų, česnakų privaliau, sukroviau lauknešėlį savo studentui, kad mieste nebadautų😅

Kankinuosi tame karštyje, o toks juokas iš savęs ima, galvoju gerai, kad dar kotletų neprikepiau😅

Atsakyti

Labai labai smagi kelionė Kopenhagos kanalais :wub:

Neįmanoma perduoti to jausmo foto

Priedas  received_1548386479222614.jpeg   150,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, nu kaip džiaugiuosi dėl tavęs :wub: Pasikelsi nuotaiką, pasikrausi geros energijos.

Atsakyti

Dar šiek tiek vaizdų

Šiaip vakar turbūt buvo karščiausia jų vasaros diena

Čia matos už nugaros pliažiukas :D

Priedas  received_888013199846491.jpeg   223,9KB   0 Parsiųsta kartų

Gyvenamasis namas. Su laiptais į vandenį. Kairėj irgi kanalas, ten jų jachtos ir terasos.

Priedas  received_1024467436041977.jpeg   263,31KB   0 Parsiųsta kartų

Operhausas :D

Priedas  received_1127347718859697.jpeg   122,57KB   0 Parsiųsta kartų

Vakare buvom vakarienės pabėgėlių rajone, tacų kavinukėj. Buvo labai skanu, bet daug fotkint nedrįsau, nors šiaip Kopenhaga tikrai saugi, net ir tas rajoniukas. Va vienas kadras iš ten

Priedas  received_505060735463254.jpeg   301,42KB   0 Parsiųsta kartų

O dar yra ir ežerų, grįžtant vieną praėjom

Priedas  received_394308106725978.jpeg   96,75KB   0 Parsiųsta kartų

Bet visi ten tokie atsipūtę, po darbo varo į krantines, prie kanalų, ežerų, sėdi tiesiog ant bordiūrų, geria alų..prmą vakarą stebėjom tokias moteriškes dvi, matos, kad iš ofiso-šalia tuščias proseco butelis, tuščias vyno, o dar pasiėmę alaus iš kavinės, po to "burtus" dėl kažko mėtė :D

na, ir gana šiukšlina, bet nieks nesiparina. Dviračių melejonai. Bet daiktus tai kur numetei, ten ir rasi

Vakar ryte ėjom, netoli buto vieno dviračio krepšy iphonas gulėjo, po trijų valandų grįžom, jis vis dar ten gulėjo..

Atsakyti

Reikėjo pasiimt :D​ 

Atsakyti